Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:34 | december 15, 2014

Vackra Sigtuna Stad

Hej min vän. Kom hem för en timme sedan efter att ha hämtat flickorna på förskolan, löst ut William hos frisören samt köat på Posten för att hämta ut paket.
Tog några bilder på vår fina gågata. Storagatan.

IMG_1636.JPG
Älskar julpyntet som lyser upp i mörkret.

IMG_1637.JPG
Utanför varje butik står granar.

IMG_1638.JPG

IMG_1639.JPG
Min favoritbutik här i Sigtuna är bl a Ombonat. Där hittar man kläder, skor, smycken och inredning.

IMG_1633.JPG

IMG_1634.JPG
Hej hej!
Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Vackra Sigtuna Stad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. .Sigtuna är väl Sveriges äldsta stad väl har jag för mig? ?? isf så var jag där och turistade förra sommaren, jätte mysigt! ! Kram från Svedala

  Svara
 • Åh, vad fint det är i Sigtuna…. Måste åka dit

  Svara
 • Åh vad mysigt och fint det ser ut men oj så tomt och ensamt. :/

  Svara
 • Jag tyckte inte det såg ensamt ut! Mer skönt faktiskt:)

  Svara
 • Jag loooovar jag är ingen moraltant vanligtvis men jag måste få säga detta (trots att jag vet att ni redan vet det:) Livs bälte får inte vara vridet så utan ska ligga rakt i. Risken är att det annars inte tar vid en ev krock eller inbromsning. Jag är lite ”skadad” efter att ha mist en syster i bilolycka, nojjar alltid över allt som rör mina och andras barn när det gäller bilar och så.. Åter igen, inget illa ment, bara en liten reminder.. Stor kram till er 🙂

  Svara
 • Jättemysigt! Jag själv är så trött på dessa folkmassor och gängbildningar man ser i så gott som varje köpcentrum och i stan. Skulle gärna åka till Sigtuna för att slippa höra gap och få cigarettrök i ansiktet, där verkar det vara precis så där lugnt och mysigt som jag tycker det ska vara inför julen i en svensk småstad (eller vad man kan kalla Sigtuna)… lite mer som förr.
  Bort med stress och kommersialism, fram med det äkta, med gemenskap och julsång och glädje! Det var min åsikt det.

  Svara