Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:27 | december 16, 2014

Farmor

Hej min vän. I förmiddags kom Farmor Marianne hem till oss. Hon ska vara här i veckan. Alltid lika härligt att ha henne på besök.
De första julklapparna lade hon under granen.

IMG_1694.JPG
Vida var inte lite nyfiken.
Marianne, jag och Vida har varit nere på stan och fikat på RC. William och Mio mötte oss där och fikade också med oss.

IMG_1696.JPG IMG_1695.JPG

IMG_1698.JPG
Ikväll ska vi äta skaldjurs-julbord med Mamma, Gunnar, Maggan, Filip och alla barnen. Längtar!
Stor kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Farmor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle vara kul att höra hur ni gör med jultomten hemma hos er? Vet alla era barn att det inte finns en eller hur förklarar ni julklapparna under granen? Jag har klurat på det där men kommer inte så långt med det hela. 😀
  Vill med andra ord, ha klappar under granen (finare så) men vill också ha jultomte då barnen är 3 år och 4.5 år.

  Svara
 • Så gott med julbord!! Vi va på ett i fredags med mannens jobb men vi åkte hem först av alla då bebisen va med 😉 Å jag va nog enda på hela hotellet som bara tog en gång….. Fattar inte vad som flög i mig haha

  Svara
 • Vet du, jag tycker det är så skönt att du och Magdalena hittat tillbaka till varann…Ni är ju systrar och behöver nog vara tillsammans <3 Skönt…

  Svara
 • Hej fina du!
  Funkar det där med klappar under granen för era kids? Vår minste tror ju fortfarande på tomten (jag veeeet…han är 8 år och det börjar bli drygt, men jag vill inte ta död på hans tro liksom)och tror att julklapparna kommer från honom. Svårt i-landsdilemma som du märker…..
  Och så julgransklädningen….ännu ett svårt dilemma. Jag mår verkligen bäst av symmetri och hrm…..8-åringen har inte direkt samma uppfattning om symmetri som hans ömma moder. Jag brukar klä om granen när han somnat. Hemsk morsa jag är. Här brukar maken sätta stjärnan i topp men store sonen snart 19 år fick förra året axla det uppdraget.
  Hoppas skaldjuren satt som en ”fläskläpp”……Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/16/att-sta-i-bage-i-tandlakarstolen/

  Svara
 • Mysigt att ha svärmor/farmor på besök ❤️ Vida ser jättenyfiken ut på klapparna 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Blir så glad när jag läser din blogg, fyller mig med energi. Och din underbara, stora härliga familj – ni strålar som solen. Fortsätt med det!

  Svara
 • Älskar RC`s choklad!

  Svara