Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:23 | december 19, 2014

Extra pommes

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Härligt att vakna och det är fredag 🙂
Idag har Mio skolavslutning och ett härligt jullov väntar hela familjen.
Igår fick jag hjälpa honom att slå in två julklappar till hans flickvän. De skulle byta klappar med varandra idag. Gulligt!

IMG_1764.JPG
Igår damp även nya mama ner i brevlådan. Där finns bilder från årets mama-visning.

IMG_1770.JPG
Kära, skära älsklingar. Vida i klänning och tights från Femme Mini. Inte långt kvar till vi lanserar. Tjoho!
Ser du mitt nyårslöfte i tidningen? Att jag lovar att inte ha ett nyårslöfte som innefattar träning. Avskyr nämligen nyårslöften och det ger mig bara ångesten och jag inte håller det 🙂
Träning är inte det jag gillar mest i livet, om man säger så, men jag vet att jag måste. Det gör mig piggare, gladare och är bra för mig både fysiskt och psykiskt. Så träna ska jag börja med ändå. Tills dess…

IMG_1767.JPG
Sån är jag 🙂
Ha nu en fin dag och var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Extra pommes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha-ha!! Du är för goo, snygging!! 🙂 Trevlig helg!
  Kram på dig!

  Svara
 • *skratt* den va bra!
  Härlig bild, hur cool ser inte Liv ut när hon poserar! Jag gillar bekväm träning, dvs när jag inte behöver ta mig någonstans för träning, nu har vi skapat ett bra hemmagym i källaren med crosstrainer, box och vikter. Helt super och så mycket enklare att träna. Kram towe.

  Svara
 • Haha! Älskar bilden. Jag är likadan. Är inte heller ett stort fan av träning, så tradigt. Men nu när jag precis fått barn känner jag att jag måste, få bort de sista kilona plus för att bli piggare. Konstigt nog längtar jag tills jag får dra igång. Vad har hänt

  Svara
 • Hela mitt inlägg kom inte med:(

  Svara
 • Ha ha !!! Den var ju hur bra som helst, haha.
  Jag gillar heller inte att träna, har aldrig behövt det heller känner jag, fören efter graviditeterna. Men nu vill jag lära mig att tycka om träning, vill lära mig att vara beroende och behöva träning i mitt liv.
  Nästa år kanske man orkar ta nya tag.. 🙂
  Ser fram emot FEMME Collection premiär! Är ruggit peppad!

  Svara
 • Jag jobbar som personlig tränare inne i Stockholm city och jag skulle kunna hjälpa dig att komma igång med träningen igen. Något jag är riktigt duktig på det är att få människor att tycka träningen är rolig och samtidigt få dem att nå sina mål.
  Vill du, så kan du få två prova-på-pass för att testa och känna av.
  Må bäst
  M

  Svara
 • Håller med dig om träningen, den får aldrig bli ett tvång. Men vet också att det behövs, man mår så mycket bättre.
  Kram till dig med familj.Kattis.

  Svara