Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | december 22, 2014

Mini-jul

God måndag min vän. Allt väl?
Jag sitter på tåget in till stan för att fixa det sista inför julafton. Vi har två jular i år.
Pojkarna är hemma varannan jul och i år är det pappa-jul. Men för att vi som familj ändå ska få fira tillsammans har vi alltid mini-jul den 22:a när det inte är vår jul. Så imorse låg det paket i julstrumpan vid sängen och julgröt till frukost 🙂
I eftermiddag ses hela storfamiljen hemma hos mamma och Gunnar och firar. Det kommer bli mysigt men samtidigt fruktansvärt tungt. Första julen utan Isak. Men jag vet att han finns med oss hela tiden på någon vis. I våra hjärtan har han bästa platsen och hans närvaro känns.
Första året är det alltid den där första dagen, första julen, första födelsedagen, första snön, första av allt som är utan honom här. Så overkligt och smärtsamt.
Usch, nu kommer tårarna. Måste titta på den här glada bilden, som Peter tog imorse, och torka tårarna.

IMG_1869-0.JPG
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Mini-jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah – varm kram till dig, jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Själv är jag utlandssvensk och firar lite olika jular, i år blir det en brittisk jul i dagarna tre med familj, släkt och vänner. Hoppas ni får en härlig fridfull jul!

  Svara
 • Hej DU fina! Vad månne bliva av dina tjejer….redan bloggbrudposer men ankpussar och så 😀 !!!!!
  Förstår att att det är en lite konstig jul utan Isak…men men det sägs ju att det finns en plan för oss alla, han har det så bra där han är nu och ser er, är med er och gläder sig med er..
  Jag har också haft en jul med min dotter nu… Värsta julen, hon sa att det var hennes bästa jul nånsin!!! Hon är 10. Jag ansträngde mig så för att göra ”julen” bra för henne så jag är less på julen nu…..Hon har åkt med sin pappa med hans ”nya” nu :/ och fira där. Men jag har faktiskt inte den minsta lust att fira jul med släkt på ”riktigt…. 😛 . Kram så länge!!!!

  Svara
 • En stor varm kram och en God Jul Hannah ❤️

  Svara
 • Svårt det måste vara att vara både glad och sorgsen. Hoppas ni får det bra hos din mamma och Gunnar. Kram.

  Svara
 • Måste fråga var fatet på stativ där ni hade räkorna i på 50-års festen kommer ifrån??
  Älskar räkor så det vore något för mig;-)
  Varm styrkekram – förlorat både bror och far så jag kan ana er smärta..

  Svara
 • I år är första julen utan min pappa. Känns så konstigt. Men nu har vi gått igenom nästan ett år, ett år av högtider, födelsedagar och nu bara julen kvar. Det gör ont. <3

  Svara
 • Det är första julen utan min bror. Han var alltid tomte och jag gissar att det där lär bli en märklig känsla. Eftersom min bror dog den 18/2 nere i Thailand så har vi snart gjort vårt första år. På något sätt har jag inte tyckt att de där första gångerna har varit så svåra – kanske för att jag mentalt har varit så förberedd på känslan. Däremot tycker jag att det är värre med sorgens fåglars stråk som anfaller mig wherever, whenever…när jag liksom inte alls är förberedd. När ansiktet bara skrynklar ihop sig av sig självt som värsta kåldockan, när något krampaktigt kramar så hårt om mitt hjärta att jag tror att det ska stanna, när min strupe snörs samman och det känns som om jag har glömt bort hur jag ska andas. Då tycker jag att sorgen är svårare att hantera….Hoppas att ni haft en fin kväll trots allt. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/22/dan-fore-dan-fore-dopparedan-2/

  Svara