Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | december 23, 2014

Liten jul stor familj

Hej min vän. Då var det dan före dopparedan 🙂
Här hemma ser det ut som kriget, så min dag kommer gå ut på att städa och förbereda julmaten inför morgondagen.
Igår firade vi mini-jul hos mamma och Gunnar. Det var en person som saknades och det kändes väldigt tungt, men vi fick en fin kväll.
Mamma och Gunnar hade, som varje år, lagat god mat, dukat och pyntat med bästa julkänslan. Älskar att vara där ❤️

IMG_1873.JPG IMG_1870.JPG IMG_1876.JPG IMG_1877.JPG IMG_1878.JPG IMG_1879.JPG IMG_1888.JPG

IMG_1889.JPG
Varje jul har Gunnar högläsning ur Bibeln och julevangeliet. Viktigt att veta varför vi egentligen firar jul och så är det en mysig tradition.

IMG_1891.JPG

IMG_1892.JPG
Julklappsöppningen var nog ändå det som barnen gillade bäst 🙂
Är du klar med allt inför morgondagen? Hur och var firar du jul?
All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Liten jul stor familj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag hàller pà att baka jullimpa medans lillan sover och kàlrotslàdan stàr i ugnen. huset ser ut som om nàgon släppt en bomb men nog hinner jag städa ikväll! 🙂 god jul till dig och din fina familj! (jag läser alltid din blogg och tycker man känner sig ”hemma” här) 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi firar julafton hemma hos min mans föräldrar och på juldagen är vi hemma hos oss med mina föräldrar. Det gillar jag mest, tända ljus och den julmusik jag vill ha :o)
  Nu en timmas jobb till innan det är dags att åka hem och pyssla inför morgondagen!
  God jul och kramar till dig!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag hoppas att ni verkligen får en bra och trevlig jul och verkligen njuter 🙂
  Jag och min familj kommer tyvärr inte ha den mysigaste julen direkt eftersom att alla har fått den vidriga vinterkräksjukan… 🙁
  Vi som skulle fira julen med nästan hela släkten för första gången, men så blir det tyvärr inte.
  Men ska inte gnälla vi får göra det bästa av situationen 🙂
  God Jul och kram till dig 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad gott det såg ut, blev hungrig av mat-bilderna. Vi kör just nu upp till min familj i Kungälv där vi är i tre dagar. På fredag bär det av mot Skåne igen och min sambos familj i Ramsjöstrand. Sen blir det jobb och nyår firas hemma hos oss i Helsingborg. Lagom mycket flängande. Det är vår dotters tredje jul (årgång 2012) så prio ligger på mys och traditionsbildade. Kom ihåg att packa julstrumpan till morgonen. Julen är ju ändå barnens tid! Och skumtomtarnas…

  Svara
 • Har redan haft julafton i lördags med min dotter, helmysig, då hon åkte bort med sin far igår.
  Idag har jag inte lust med något. Ska väl egentligen fira hos far o mor o syster m. familj. Men jag vill inte. Jag vill bara vara ensam. Känner mig nere o det bara kryper i mig av att hålla uppe en fasad.
  Har inte köpt en enda julklapp.
  Men kanske jag far ut om nån timme och desperatköper några julklappar så får jag se hur jag gör i morgon… (Jag förstår verkligen din syster just nu……) Jag hoppas ni får en jätte fin jul. Du har så mysigt familj och är så bra på att göra festligt.
  Kommer inte ihåg om du ska ha killarna?
  Har Williams pappa börjat vara mer i Sverige än?

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vi firar jul hos min syster med våra föräldrar , barn och vänner. Två av ungdomarna jobbar. De tar hand om gamla och sjuka. Nu väntar vi hem de som bor lite längre bort. Ha en fin jul. Kramar

  Svara
 • Så mysiga bilder 😀 Förstår att det känns tomt 🙁
  Här firar vi hos svärföräldrarna idag och hemma hos pappa med alla barnen imorn 😀 ikväll är det bara lilltjejen och vi.
  Ha en mysig kväll o stressa inte för mycket med städningen 😉

  Svara
 • God Jul Hannah ❤️ Vi firar med barnen och
  deras familjer varannat år. I år är det så . Bästa som
  finns när vi är samlade alla ❤️ Nästa år blir det
  antingen hos familj i DK eller så drar vi till Thailand.
  Önskar er en lugn och fridfull Jul

  Svara
 • God Jul fina Hannah.Tack för din blogg!!Måste säga nåt som ni säkerthört förr: Gunnar är ju så lik Björn Hellström ( tror jag han heter)Läskigt lik. Skulle vara kul om dem träffades : ) Ta hand om varann! Kramar Annie

  Svara
 • Jag ska fira jul på jobbet i år. Jag arbetar med ensamkommande flyktingbarn som inte ens vet vad en svensk jul innebär. Men det har aldrig känts roligare att fira jul än i år. Att ge dessa underbara ungdomar en glimt av vad svensk jul innebär. Tror dock inte att vårt lilla improviserade julbord då vi inte serverar griskött kommer bli så populärt, men hoppas vi kan förmedla en härlig julstämning till dem med allt vad det innebär med att titta på Kalle Anka m.m.

  Svara
 • Åh, vad underbart! Min pappa arbetar också med ensamkommande flyktingbarn. Det är bra att ni finns 🙂 Stor kram!

  Svara
 • Firar i Dalarna, Säter, hos mina svärföräldrar.
  Vitt med snö och alldeles för många minusgrader om du frågar mig. 😉
  Men en soft jul.
  Vi har ätit gott, delat lite klappar, kollat ’Kan du vissla Johanna’ och lite till.
  Lugnt, härligt och skönt, precis som julen ska vara.
  Kram & God fortsättning!
  /O.

  Svara
 • OMG det här va det finaste och mest underbaraste jag sett
  Så himla fint o mysigt ❤❤❤ älskar att han läser från Bibeln
  Det är det finaste man kan göra ❤ wow Hannah

  Svara
 • OMG det här va det finaste och mest underbaraste jag sett
  Så himla fint o mysigt ❤❤❤ älskar att han läser från Bibeln
  Det är det finaste man kan göra ❤ wow Hannah

  Svara
 • OMG det här va det finaste och mest underbaraste jag sett
  Så himla fint o mysigt ❤❤❤ älskar att han läser från Bibeln
  Det är det finaste man kan göra ❤ wow Hannah

  Svara
 • Ja, visst är det ❤

  Svara