Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:49 | december 27, 2014

Annandagsfest

God lördag min vän. Hoppas allt är väl. Vad har du för dig?
Vi gör verkligen ingenting 🙂 Ligger på soffan och läser och flickorna leker och pysslar med sina julklappar. Lugnt och skönt. Ute börjar det skymma och set ser kallt ut. Men vackert. Vill ut och fylla lungorna med den krispiga kalla luften och känna kylan bita i kinderna.
Igår var vi bjudna på fest hemma hos våra goda vänner Macke och Linda. En rolig och fin fest med kul folk och skratt.

IMG_2086.JPG

IMG_2074.JPG
Macke bjöd på shots.

IMG_2075.JPG
Kan aldrig bli för mycket godis.

IMG_2087.JPG
Anna, Eva och kvällens värdinna Linda.

IMG_2084.JPG
Fredrik, Magnus, PJ och min snygga man.

IMG_2085.JPG
Sandra, Tony och jag.

IMG_2079.JPG
Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Annandagsfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej mys pys , löser din blogg varje dag , gå gärna in på min blogg stickochbaka där skrivs om allt jag gör plus att min dotter är gravtförståndshandikappad hur är det att ha detta underverk detta är underbart vi har assistents bolag omtanken i Skåne AB i veberöd Jag svarar på alla frågor om att ha barn med lite annorlunda utveckling kraaaam

    Svara
  • underbara vacker

    Svara
  • Här hittar du CBD buds av högsta kvalitet.

    Svara