Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | december 29, 2014

Gräddigt

God måndag min vän. Hoppas att allt är väl.
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Känner mig helt matt. Har drömt så hemska mardrömmar och gråtit så mycket i drömmarna att jag även gjort det på riktigt. Kudden är blöt och ögonen helt svullna. Huvva. Har en återkommande dröm om Vida som hör så jobbig.
Peter har varit iväg inatt och då sover jag alltid dåligt. Känns bättre när han är hemma. Ligger och lyssnar på ljud och skrämmer upp mig själv. Kanske inte så bra att ligga och kolla på halva första säsongen av American Horror Story innan jag somnade heller 🙂 Otäck.
Har ätit frukost och tagit en lugn och skön morgon. Ska sticka still tippen strax med allt skräp. Tippen var stängd sist jag for dit. Så skön känsla att tömma grovhallen som även fungerar son återvinningscentral. Kartonger, flaskor, glasburkar. Ja, allt som inte slängs i vanliga soporna. Nu efter en lång julhelg är det galet mycket skräp.
Igår kväll myste vi bara efter en eftermiddag i Kista och bio. Såg Exodus Gods and Kings om Moses. Den var inte så bra som jag hoppats men klart sevärd.
Vi var bjudna på middag hemma hos Linda och Macke och barnen hade modevisning.

IMG_2111.JPG IMG_2112.JPG

IMG_2116.JPG
Bästa gänget.
Innan vi lade oss så åt vi ostkaka med sylt och grädde. Mycket grädde 🙂

IMG_2123.JPG

IMG_2126.JPG
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Gräddigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är inte enda som sovit dåligt, har sovit oroligt hela natten och haft mardrömmar 🙁 Hoppas att nästa natt blir bättre!

  Svara
 • God fortsättning!
  Konstigt det där med sömnvanor och hur olika vi är. Jag kunde aldrig vänja mig vid att jag hade någon som sov bredvid mig under de 4,5 år jag och mitt ex var tillsammans. Jag sov extremt dåligt, men sov som en prinsessa när han inte var där. Och älskar fortfarande att få sova själv, och inte ha några ljud bredvid som stör.
  De ljud som du finner som ”konstiga” hör inte jag, och om jag gör det skakar jag av mig det med att det är väl kylen som låter nu igen.
  Redan som liten var det något av det bästa jag visste att få sova hemma själv i vår stora villa, och reflekterade aldrig över att något kunde hända. Jag njöt bara av det! Och var det något bodde min moster och morbror i närheten och jag kunde ringa dem.
  Gott Nytt År till hela familjen!
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • Mannen reser en del i sitt arbete och när han är iväg kan jag inte slappna av alls. Många gånger är det Sthlm som han är i och jag vill gärna att han messar när han kommit till hotellet på kvällarna/nätterna. Vilket han i sin tur, tycker är onödigt, för ”inget händer ju honom”, ”de är ju flera” osv osv. Innan kvällens mess anländer – om jag har tur att det kommer något alls – spelar jag upp ena skräckscenen efter den andra.. Har blivit oroligare med åldern o då är jag inte lastgammal än, så hur ska det här sluta måntro..
  Kram

  Svara
 • Men hur söt är inte pose Vida!? Kan vara bland det sötaste jag sett!!

  Svara
 • Usch, det är hemskt att drömma mardrömmar som handlar om barnen! Jag tror det är en konsekvens av oron man ständigt dras med oavsett om den är medveten eller inte. När man vaknar får man fokusera på att det hemska faktiskt inte hänt och vara tacksam för allt man har kram

  Svara
 • haha alltså Vida är ju världens charmigaste gladaste unge! man blir glad bara man ser henne!

  Svara