Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | januari 6, 2015

Festlig middag

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Imorgon börjar allt igen. Jobb och skola. Sovmorgnar blir ett minne blott… i alla fall några dagar 🙂 På lördag reser vi ju till värmen. Längtar!
Det enda tråkiga är att pojkarna inte följer med. De vill hellre vara hemma (hur galet det än låter), inte missa fotbollen och så får inte William ledigt från skolan. Men två veckor går fort. Har en vän som ska bo hemma hos oss med pojkarna och så kommer mamma hjälpa till.
Just nu sitter jag bland skrikande ungar på Lek och Bus. Lovade Liv i ett svagt ögonblick. Mio leker med Liv och Vida och de busar runt bland rutschkanor och hoppborgar.

IMG_2480.JPG

IMG_2481.JPG
Puss!
Igår var jag och Peter bjudna till den årliga trettondagsaftonfesten på mysiga 32 Rum och Kök.

IMG_2448.JPG
Jag hade på mig en byxa och blus från Day, halsband från Lindex samt ett par skor som jag köpte på 70% rabatt på Scorett. Värsta fyndet.
Det var vackert dukat, välklädda människor på festhumör, god mat och supertrevligt.

IMG_2450.JPG IMG_2452.JPG

IMG_2451.JPG
Min goda vän Linda jobbar på 32 Rum och Kök och hon hade gjort den fina dukningen.

IMG_2453.JPG IMG_2454.JPG IMG_2464.JPG

IMG_2467.JPG
All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Festlig middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mycket tonåringar 😉 Våra stora tjejer åker numera bara med när det är London eller NYC som gäller…eller om de kan åka själva med kompisar. Vi gick oxå i Thailand funderingar men jag började på mitt nya jobb igår så kanske nästa år hoppas jag. Kram

  Svara
 • Så fina byxorna och blusen var. Är det byxorna som heter Night Laquer? Och vet du vad blusen heter?

  Svara
 • så tjusig i glasögon!

  Svara
 • Vad fin du är!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Trodde först det va Magdalena på bilden tillsammans med dina barn!! Annars tycker jag inte ni är speciellt lika, men på den bilden såg du verkligen ut som din syster 🙂

  Svara
 • Så otroligt vacker du är Hannah, du måste vara Sveriges vackraste kvinna! Vacker både på utsidan och insidan. Härligt för er att åka till Thailand och fira 40-åringen, önskar er en härlig resa!

  Svara
 • Men jag dör en smula – Så coola skorna är !

  Svara