Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:45 | januari 7, 2015

Snart

Hej min vän. Allt väl?
Idag började skolan och förskolan för barnen. Barnen var så glada och exalterade imorse över att träffa kompisar och komma tillbaka. Det var inga trötta och sura miner alls … det var mest jag som var trött 🙂
Är lite för trött för att det ska vara normalt så idag köpte jag vitaminer som förhoppningsvis ska göra mig piggare. Om inte annat så lär ju solen och värmen få mig på rätt köl igen.

IMG_2487.JPG
Snart ligger jag här igen i hängmattan med en bra bok och njuter.

IMG_2488.JPG
Underbart! Jag och Vida förra året.
Idag fyller Världens bästa Mamma år. Min mamma är så underbar. På alla sätt. Jag kan prata med henne om ALLT. Hon har svar på allt. Hon hjälper och ställer upp och finns alltid där och stöttar i bra som dåliga stunder. Hon jobbar och sliter dygnet runt för att hjälpa barn i nöd världen över. En superkvinna full av kärlek, empati och vishet. Jag är stolt över att få vara hennes dotter ❤️

IMG_1215.JPG
Mamma, jag älskar Dig!
Ikväll ska hela storfamiljen fira henne.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Snart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna,
  Tack vare dig så har jag bokat en resa till Koh Lanta :-).Vi åker i slutet på Februari och ska bo på Klong Dao-stranden.Vet du några bra restauranger som du kan tipsa om?
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra!!
  Din blogg är väldigt fin och kärleksfull och vet att många som läser den är fina människor med så nu ber jag Er alla om hjälp!!
  Jag är 30år har varit i usa ett halvår och jobbat på en ranch där jag träffade en kille som är 25 vi blev tillsammans och har spenderat i princip varje ledig stund tillsammans bott ihop osv han hade aldrig haft ett seriöst förhållande jag har haft en hel del men alla har varit destruktiva på något sätt. Först var han inte redo för allt bo ihop säga att han älska mig osv och jag vill ha allt det då jag känner mig lite rädd att inte kunna få barn och han ör den allra första kille jag kände mig trygg med vi bråkade typ aldrig och jade det underbart han da att han älskade mig och aldrig ville göra mig illa och alltid ta hand om mig. Sennålye jag till Sverige han skulle komma efter, har känts mkt konstigt att vara ifrån varandra jag har varit en hel del ledsen svartsjuk orolig nu när vi är ifrån varandra så inte varit så kul direkt för någon av oss. Senast förra veckan pratade vi om att han skulle komma han sa att han älskade och saknade mig osv
  Hördes inte på några dagar och i förrgår sa han på telefon att det inte gick längre.. Flera anledningar att han inte ville stressa att jag var för känslosam att han inte visste vad han ville föra i sitt liv osv Det bar för jobbigt allting och att vi inte passade ihop!!!?!! Jag har frågat han förut men han har varit säker att han vill va med mig.
  Så nu dumpar han mig och vet att han typ aldrig behöver träffa mig för jag vet skulle vi träffas skulle han vilja va med mig för den kärlek vi jade kan namnintresse fejka!! Alla i hans familj sa att de aldrig sett han så lycklig..
  Nu pratat han inte ens med mig jag har skrivit massor och säger att jag behöver prata jag förstår ju inte detta?? Men han svarar inte ens.
  Snälla hjälp mig!!! Vet inte va jag ska ta mig till bara gråter och känner mig totalt förvirrad och tom!!!
  Kag vet att det finns värre problem men kan inte jämföra mig med andra och jag har varit med om så mkt skit i livet och aldrig varit så lycklig som nu och trygg och trodde verkligen att jag kunde lita på honom!! När jag for därifrån ville han aldrig släppa mig och sa att han skulle ta hand om mig för alltid och jag betydde så mkt!!
  Jag vet ju att min känslosamhet är något kag kan Jobba på men han vill inte ens de oss en chans
  Så bad ska jag ta mig till!? Kan inte förstå hur han kan lova om och om igen att han vill ta hand om mig och sedan göra så här??? Jag orkar inte mer….

  Svara
 • Grattis till mamma Linda, som verkar vara en så underbar person! Och det verkar ni vara allihop! Hoppas ni får en mysig kväll ihop.

  Svara
 • Grattis till din fina Mamma! Hoppas ni får en fin kväll tillsammans innan ni far iväg på äventyr.

  Svara
 • Va fint att ha en sån mamma som du har Hannah. Hon lyser verkligen av kärlek på bilderna jag sett. Bra att ni firar henne ordentligt ikväll. Kram.

  Svara
 • Härligt med Thailand, vi ska med dit, åker om drygt 3 veckor

  Svara
 • Hej Hannah, grattis till din mamma som verkar helt fantastisk. En inspiration för många.

  Svara
 • Grattis till din Mamma ❤️ Hoppas du har
  koll på hur mycket hon fyller för det hade
  visst inte Maggan :)) Puss o Kram ❤️

  Svara
 • Grattis till mamma Linda som verkar vara en underbar person! Det är du också, Hannah! Kramar ❤️❤️

  Svara
 • Hur knäppt det än låter så är din trötthet faktiskt något jag betraktar som positivt. Jag är själv väldigt morgontrött och ofta trött och när du skriver att du är det så känns det mer normalt än alla dessa uberpigga människor som härjar överallt. Du har fyra barn, hus och jobb och då har man ju all rätt att känna sig trött. Det känns alltid lite bättre när jag och barnen sovit bort hela dagen (och man har lite ångest över det) när man läser din blogg och ni precis har vaknat till liv med. 🙂

  Svara
 • Glömde att gratulera din mamma! Jag förstår att du är stolt, hon verkar vara en väldigt fin och omtänksam människa.

  Svara
 • Stort Grattis I efterskott till din fina Mamma!
  Vilket fint inlägg 🙂

  Svara