Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:10 | januari 18, 2015

Thaimout

God söndag min vän. Vi har nyss vaknat och ska äta frukost. Ännu en härlig dag väntar.
Hur har du det? Har du något att dela med dig av?
Gillar att höra ifrån dig 🙂
Igår åt vi middag med våra vänner på Thaimout. En härlig kväll med solnedgång, god mat och skratt. Lite som varje dag ser ut här.

IMG_2858.JPG IMG_2854.JPG IMG_2855.JPG

IMG_2861.JPG
Tjejbordet 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


31 kommentarer31 kommentarer om “Thaimout”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni ser ut att ha det alldeles underbart! Vi ska på babysim idag för första gången!

  Svara
 • Hej!
  Skickade ett mail till dig på info@wioliv men vet inte om du fått det.
  Skickade en bild som jag tror du skulle uppskatta.
  Hoppas ni har sköna dagar i Thailand.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad härligt ni ser ut att ha det! Här i Helsingborg är det en plusgrad och rått. Idag ska vi piffa i ordning vårt hem som imorgon skall fotograferas och senare i vecka komma ut på Hemnet. 2015 blir flyttår för vår del. Spännande och lite vemodigt. I detta hem kom vi hem med vår dotter. Kram!

  Svara
 • Hej! Vilkaunderbara bilder, längtar till augusti när vi ska utomlands 😉
  Nu kurerar vi sonen från helgens magsjuka. Nu frisk men dags att få i honom lite mer näring också. Så rolig helg har vi haft:) Men, det kunde varit värre.
  Kram

  Svara
 • En sån vitamininjektion det är att läsa om paradiset ni är i. Gillar verkligen att se alla fina bilder också. Kram 🙂

  Svara
 • Hej Hannah
  Tack för att du håller oss uppdaterade om allt

  Svara
 • Hej Hanna!!! Så underbart ni har det. Vi bodde på Klong Dao för ett år sedan och planerar en ny resa. Åkte charter den gången men är lite inne på att hyra ett hus eftersom vi åker med våra 2 döttrar med familjer. Vi var nån kväll och besökte Long Beach men missade Thaimout. Får ta igen det nästa gång vi kommer. Imorse fick vi ett sms , vår äldsta dotter har åkt till förlossningen så nu väntar vi på att få besked att vi blivit mormor o morfar för 2 a gången. Underbart, man är rent sprallig. Ha det så skönt i solen och värmen och fortsätt mysa. Kram Marie

  Svara
 • Grattis mormor ❤

  Svara
 • Gu så mysigt det ser ut 🙂 Passar på och kollar bloggar när bebisen sover i famnen 🙂
  Kramar
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Det ser så härligt ut på bilderna. Igår umgicks vi med några vänner. Det är alltid trevligt att träffas och prata en stund. Idag funderar jag på att göra piroger som vi kan ta med oss som matsäck när vi åker skidor om några veckor.

  Svara
 • God morgon Hannah. Här i Skåne sitter jag med morgonkaffet och läser din blogg, njuter av fina bilder . Ser så underbart ut och vackert.
  Egentligen är det ett ställe jag inte kommer att åka till, men njuter av det vackra du delar med dig.
  Ska snart in i köket o fixa en bulldeg för nu ska det bakas kanelbullar.
  Njut av era fina dagar ..kram till dig

  Svara
 • Åh va härligt ni harBor på västkusten å ser utåt havet här hemma att ljuset har ändrat sig å börjat bli vårljuset. Underbart! Kram till er fina familj.

  Svara
 • Å ser underbart ut!! Här är grått och trist och lite halsont. Men kunde ju va värre!;) Ha det fortsatt härligt, kram!

  Svara
 • God morgon från Hälsingland. Denna dag blir det inte många knop gjorda. Igår for vi till grannkommunen för att shoppa & bada, och vid hemfärd lyste himlen i den starkaste rosa färg jag någonsin sett. Varje gång jag ser att himlen brinner tänker jag på er, på Isak & min egen pappa som hastigt gick bort för ett år sen. Jag unnar er den här resan, tycker det känns som att ni tar vara på livets goda! Samla energi & kom hem hela och rena

  Svara
 • Varje morgon sen jag framemot att surfa in på din blogg, det är härligt att drömma sig bort i dina Thailandbilder. Sverige är mest slask nu, inte lika uppiggande. Såå för oss solfattiga här hemma önskas bilder i mängder 🙂

  Svara
 • Så här,igt ni ser ut att ha det

  Svara
 • Ser att hela min kommentar inte kommer med här heller… Samma som hos fnulan..:(

  Svara
 • Vad underbart ni ser ut att ha det!! Jag har haft en superbra helg (fast inte i riktigt samma klass som ni…) med discofest i fredags, stallhäng i lördags och idag ska jag till frissan och bli ompysslad.
  Ha det fortsatt bäst!!

  Svara
 • Vad fint det ser ut! Här hemma är det grått och isigt underlag ute. Mysigt att se fina bilder från er varje dag, det värmer. Kramar till er❤️❤️❤️

  Svara
 • Hej Hanna! Jag följer din blogg och har gjort länge. Nu ska vi åka till Thailand på torsdag kväll med en 5 1/2 åring, jag är så extremt sjukt flygrädd och undrar verkligen om jag kommer klara av det. Har fått nåt lugnande som jag ska ta innan jag kliver på. Går det bra att flyga så långt med barn? Tänker på att du berättat förrut att du har lätt för katastrof tankar, jag kan knappt fungera pga att jag tänker på flygresan. Är rädd för tsunami, sjukdomar mm

  Svara
 • Ser så otroligt härligt ut där ni är. Planerar att åka om ca 2 år men undrar lite över flyget. Vilka är bäst att flyga med och hur lång tid får man räkna med. Vi har två barn så så smidigt som möjligt 🙂

  Svara
 • Ser ju helt underbart ut!!

  Svara
 • Underbara Thailand….. Önskar jag var där.
  men igår var jag på hamburgerbörs och såg ”Viva la Pop” med Orup.
  Jättebra show och god mat 🙂

  Svara
 • Hej =)=)
  Skulle så gärna vilja komma i kontakt med någon angående femme collection! Har mailat olika mail men inget svar!
  Hade så gärna velat representera er i Karlskrona =)’
  Kram josse

  Svara
 • Åh vad fantastiskt ni ser ut att ha det! Njut! Här hemma är de massa snö och ishalt ute. Väntar på lillesyskon som bör komma vilken dag som helst, längtar så!

  Svara
 • Vad härligt det ser ut och vilka söta flickor du har! Här i Linköping är det snorhalt, snöar från sidan och blåser. Har ägnat hela helgen åt att bestämma elritning till vårt kommande hus. Helt störd blir man. Var med lilltjejen på 4-årskalas och det enda jag tittade på var uttag, sladdar och belysning…. Önskar er en fortsatt härlig semester!!

  Svara
 • Underbara bilder!
  Denna helg har bjudit på jobb, innebandyträning, innebandymatch, hockeymatcher, simhallen, innebandydömning, sekretariattjänst osv. Stor familj, många aktiviteter.
  Kram Malin

  Svara
 • Inte för å vara sån men hade min systers son gått bort hade jag haft svårt att resa och ha kul på länge. Jag hade istället för att resa stannat hemma hos min syster. Inte ofta du nämner din systers son heller.

  Svara
 • Hej, har haft en underbar helg med mina flickor, 3 år, 1,5 år och 2 mån. Jag är 28 år och ensamstående. Tycker det är härligt att läsa din blogg, ni är en fin familj! Och vad härligt ni har det i Thailand. Har varit där 2 ggr förut, med mina barns pappa. Vi var tillsammans länge innan vi fick vår första dotter, har levt ensam sedan hon kom till världen. En vacker dag ska jag ta dom dit, när dom är lite äldre och lyssnar på mig hihi 🙂

  Svara
 • Som vanligt bjuder du på helt underbara bilder men de två bilderna med era flickor hand i hand är helt enormt vackra <3
  Kramar till er i värmen från Skåneland

  Svara
 • Åh så vackra bilder hela tiden, njut och var fria denna veckan 🙂 Vill bara hoppa in i datorn och vara där…….utan flygresan haha. Bilden med tjejerna i solnedgången är makalös, spara den till de två systrarna ! Hälsningar från ett kallt Skåne 🙂

  Svara