Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | januari 19, 2015

Matorgie

God kväll min vän. Här är det i alla fall kväll och vi har precis kommit hem från middag på stranden med vänner. Gamla vanliga middagsgänget. Bästa gänget 🙂
Så underbart för barnen. De leker och busar på stranden när vi sitter med en kall dryck, pratar och tittar på solnedgången. Vi har alltid långbord och är minst tio vuxna och lika många barn men oftast är vi ännu fler.

IMG_2926.JPG

IMG_2927.JPG
Novah och Vida.
Nu ligger jag på soffan, flickorna sover och jag och Peter ska strax kolla på en film.

IMG_2931.JPG
Tidigare idag, efter att vi slappat vid poolen hemma, for vi till Lazy Days på RelaxBay. Det är en ny och jättemysig resort med god mat. Den drivs av ett svenskt par.
Maten var så god att vi även bokade bord för middag där imorgon kväll med Camilla och Simon.

IMG_2919.JPG

IMG_2913-0.JPG
Tjejerna var också väldigt nöjda med maten. De körde på lite svenskt idag.

IMG_2908.JPG
Liv åt korvstroganoff med ris…

IMG_2910.JPG
… och Vida åt köttbullar med stuvade makaroner.

IMG_2909.JPG
Jag valde att inte äta spicy, som jag alltid gör, utan beställde en fräsch rätt med grillad kyckling, cous cous och annat gott.

IMG_2911.JPG
Peter åt hamburgare.
Hur har din dag varit so far? Har veckan börjat bra för dig?
All Kärlek ❤️


25 kommentarer25 kommentarer om “Matorgie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad vackra barnen ser ut och du med sötis. Gott med mat men jag kan då inte äta i värmen.
  ha en bra dag

  Svara
 • Problemet med mig är att jag alltid kan äta 🙂

  Svara
 • OOOHHH… vad glad jag blir av dina kärleksfulla inlägg.
  Precis vad jag behöver dessa dagar….
  Hälsningar Skaune

  Svara
 • Kram ❤

  Svara
 • Har precis varit och plockat avokado, pomelo och en hel drös med apelsiner, perfekt för morgondagens smoothie. Älskar att bo i Medelhavet och ha alla dessa fruktträd runt knuten, lyx på hög nivå. 20° i skuggan idag, skönt med lite poolhäng och trädgårdsfix. Kram!

  Svara
 • Tack bara bra!
  Man ser dina inlägg och drömmer sig iväg till värmen 🙂
  ps.Längtar tills din kollektion släpps!
  Ha en fin sista vecka!

  Svara
 • hur gör ni för att få till en så perfekt tillvaro som ni verkar ha?? underbart vackra vackra barn och kärlek 🙂 gemig lite tips jag har tre underbara barn och en härlig man men upplever ofta kaos i vardagen….. är det äldrig kaos hos er??? kram till dig vackra vackra du ♥

  Svara
 • Kan inte låta bli att le för det är alltid kaos hos oss 🙂 Väljer dock roligare bilder än en sur Liv eller Vida som skriker… eller jag med PMS som surar med en skål godis och chips i soffan. Känns som om jag har mer kaos än alla andra men så känner säkert de flesta föräldrar. Små barn och tonårsbarn är en ständig kamp med det mesta i vardagen. Jag bara tjatar och tjatar om läxor, städning och uppfostran. Men vi försöker alltid hitta ljusglimtarna och myset i en ”kaosig” vardag. Stor Kram ❤

  Svara
 • Hej fina Hannah! Drömmer mig tillbaka till ”min# ö där jag bodde med man och barn under tre år…det jag saknar här hemma är just det härliga spontana sociala liv man lever där, alltid mycket folk runt omkring ( om man vill) ungarna lekte hela kvällarna på stranden, vi föräldrar åt i lugn och ro och barnen sprang upp till oss och tankade kärlek en stund för att sedan springa ner på stranden och leka..Helt underbart!! Alla goa frukostar tillsammans med familj och vänner, alltid någon att ”hänga” med om man själv ville förstås..Vi byggde även en bar där vid Relax Bay där vi hade många roliga fester med bl a Job 2 Do…Ha en fortsatt härlig semester ! Kram 🙂

  Svara
 • Vilken livskvalitet att sitta tillsammans med mat och dryck, prat och skratt. Underbar motpol till stressen i ekorrhjulet hemma. Tror det är en bra investering.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/01/19/skruvad-veckostart/

  Svara
 • Vilken fin färg du fått Hannah, du är lika vacker som vanligt. Maten såg god ut! Kramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Ser underbart ut. Jag skulle gärna ha bytt med dig idag för det har varit full rulle hela dagen.

  Svara
 • Hej,
  De senaste dagarna har vi tillbringat på sjukhus med vår ena dotter stelopererat ryggen pga skolios.
  En jättestor operation med tuff återhämtning men det går åt rätt håll och snart är vi hemma igen.
  Hoppas ni får en härlig sista vecka på Lanta!
  Kram Anna

  Svara
 • En stor styrkekram till din dotter!

  Svara
 • Åh så skönt det ser ut, längtar tillbaks dit det är 9 år sedan som jag var där för första gången , har tyvärr inte åkt dit igen men hoppas att vi någon gång åker dit igen! Njut kramar från ett tråkigt uppsala

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Undrar om du kan göra ett helt inlägg om joolz nya barnvagn Geo.
  Har kollat in den lite, men undrar vad du tycker om den, fördelar och nackdelar.
  Njut av Thailand!
  Kram

  Svara
 • Hej! Tack för dina fantastiska inlägg, går ofta in för att se om det kommit nåt nytt ❤️ Den 1 feb drar vi för en månad i Thailand, Koh Lipe och Koh Lanta

  Svara
 • Ni verkar ha det helt ljuvligt! Inte så många bilder på er badande i havet dock. Vår familj lurar på att använda massa föräldradagar vi har kvar och åka till Koh Lanta om ettår och stanna. En månad ungefär. Jag är dock så harig av mig (rest massor innan barnen men nu med barn är har jag blivit så rädd). Nu tänker jag på detta med maneter. Boxmaneterna. Hur är det när man är på plats? Pratas det om dem? Varnas man om någon sett nån? Badar ni bara när vattnet är på väg ut? Hur pass klart är vattnet? Ser man dem lätt? Vi kommer åka i februari troligtvis till Klong dao. Jag vet ju att. Du också är lite ängslig ibland (förstå mig rätt, ingen anklagelse, jag gillar dig och din ärlighet) och därför frågar jag och hoppas på ärligt svar.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv.
  /Liza

  Svara
 • Denna veckan har börjat som alla andra veckor de senaste månaderna.. Fruktansvärt dåligt..
  Jag har hamnat i någon sorts depression och jag försöker reda ut det så gott jag kan.
  Jag är jämnt och ständigt ledsen och gråter. Har inte vara mig själv på flera månader.
  Men att kolla på dina härliga bilder och läsa dina kärleksfulla inlägg får mig att må lite bättre. 🙂
  Jag drömde till och med inatt att jag var med er i Thailand.. Haha!
  Nog om det..
  Ha en fortsatt bra semester.
  Kram till er ❤️

  Svara
 • Hej fining, vilken underbar resa, njut på, för här är det piss, skulle nästan kunna offra en kroppsdel för å få lite sol ljus å värme just nu 🙂
  Här är det jobb, läxor, dansträningar, skolval för högstadie, renovering å jag vet inte allt…. å ultraljud;) vet inte om du hört att det äntligen e bebbe på väg, efter bara 2 års försök ungefär, hade nästan accepterat att äggen ruttnat å det va försent, men förhoppningsvis så går allt bra å det blir bebisgos i sommar:)
  puss å kram å hoppas ni får ena riktiga toppendagar sista dagarna nu <3

  Svara
 • Oj, oj, oj vilka läckra matbilder, det är så att det vattnas i munnen när jag ser allt detta goda. Just nu är det ett snöväder som drar förbi här i Småland, och jag sitter fortfarande i morgonrocken och njuter av en ledig dag. Mysigt det också men på ett HELT annat vis. Må så gott och njut av allt fint!!
  Kram och tack för en genomhärlig och ärlig blogg!!

  Svara
 • Har precis börjar läsa din blogg och nu kan jag inte låta bli att kika in här dagligen

  Svara
 • Vad roligt! Välkommen ❤️ Kul att du är här. Kram

  Svara
 • hahahah tack för ditt svar 😉 kram ♥

  Svara