Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | januari 21, 2015

Myslunch

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Jag och tjejerna ska strax på kalas hos våra grannar. Det är Arven som har kalas då hon fyller 9 år.
Vi for en snabbis till Saladan och köpte födelsedagspresent. Hittade massor av fina saker som vi ska lägga i en rosa strandväska med blommor på som Liv valde.
Tidigare idag så var vi på tjejdate. Jag och Liv åt lunch med Marica, Silverhome.
Ett av mina favoritställen är Castaway som ligger på ”vår” strand Longbeach. Så där åt vi.

IMG_2959.JPG
Stella och Liv fann varandra direkt. Första gången som de träffas. Vi väntade våra flickor samtidigt och Stella är bara ett par veckor yngre än Liv. Marica följde då min blogg på Mama och vi fick kontakt redan då. Sedan dess har vi varit vänner och nu bloggar hon även här på Femme.

IMG_2965.JPG

IMG_2964.JPG
Mmmmmm! Älskar thaimat.

IMG_2998.JPG
Marica och jag 🙂

IMG_2968.JPG
Marica, Stella och Liv badade. Jag är en badkruka och satt vid kanten och drack kaffe.
Kramar ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Myslunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad vackra ni är, Marica och du. Väldigt vackra kvinnor. Och vad härligt det ser ut att bada pool! Jisses här snöar det på tvären!

  Svara
 • Hej,
  Vad härligt det är att se bilder här från ön. Läs gärna min resedagbok om du vill. Den är om vår thaimout resa hit till Koh Lanta
  Med vänlig hälsning, Jessica
  http://mobil.jessicalandin.devote.se

  Svara
 • Hej! Vad härligt det ser ut! Om mindre än två månader åker vi till Thailand. Vi ska först vara i Bangkok i några dar och bla hälsa på på barnhemmet där vår son bodde under sitt första levnadsår. Vi adopterade honom för snart fem år sedan. Han börjar ställa många frågor och har många funderingar om Thailand, barnhemmet, hotellet och om olikheter, hudfärg och varför vi ville ha honom osv. Många frågor och funderingar kan få en att vilja gråta såsom om hans kontra vårt utseende men det gäller att ge honom ärliga svar och bombardera honom med kärlek, självkänsla och självförtroende. Det känns jätte spännande att få göra den här återresan och efter några dar i Bangkok åker vi till Koh Lanta för sol bad och bara mys. Tack för att du delar med dig av ditt liv och njut av ledighet och varandra! Kram Therese

  Svara
 • Fina tjejer alla fyra ❤️

  Svara
 • Ni ser ut att ha en toppensemester ❤️

  Svara