Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:34 | januari 24, 2015

Sista natten med gänget

God lördag min vän. Idag är det vår sista dag här på ön. Imorgon bitti far vi hem till kylan, snön och våra älskade pojkar. Saknar dem. Skulle dock kunnat stanna här i en evighet men få hade pojkarna allt fått strunta i sin fotboll och komma hit 🙂
Igår hade vi en sista natt med gänget. Vi var nästan 30 personer som åt middag på Thaimout och sedan fortsatte kvällen på Funky Monkey med karaoke. Vi hade galet kul.

IMG_3068.JPG IMG_3067.JPG

IMG_3079.PNG
Bäst under hela kvällen var nog ändå Peters uppträdande på Funky Monkey. Jag grät av skratt.

IMG_3069.JPG

IMG_3076.JPG
Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Sista natten med gänget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig kväll! Kram ❤️❤️❤️

  Svara
 • Vart är tjejerna på kvällarna? 🙂 kram

  Svara
 • De två kvällar vi varit ute och ätit har en tjej som heter Malin varit barnvakt. Jojolantarental.com som vi hyr hus via har även barnvaktshjälp.

  Svara
 • Låter härligt!! 🙂
  Undrar två saker: 1) är det mycket hundar som går omkring på stränderna och 2) varifrån kommer ditt fina halsband som syns på första bilden i det här inlägget?
  Hoppas hemresan går smidigt!

  Svara
 • Hej, Nej det är inte alls många hundar som går runt på stränderna. Men de få som gör det är både kastrerade och vaccinerade av Lanta Animal Welfare. De tar in alla hundar och katter och hjälper de skadade. Sätter på halsband så man vet att de har varit där och alla jag har sett har halsband. Mitt halsband kommer från danska Pernille Corydon. Kram!

  Svara