Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | januari 26, 2015

Vilken välkomstkommitté!

God måndag min vän. Då var man hemma i snön igen. Lagom trist att behöva byta flip-flop mot snökängor och hasa runt i snön istället för varm finkornig sand.
Men det är mysigt också. Har saknat pojkarna så oerhört mycket samt att jag är så oändligt tacksam för dessa två veckor vi haft på vackra Koh Lanta.

IMG_3049.JPG
Igår…

IMG_3130.JPG
… idag.
Några graders skillnad 🙂
Resan gick bra. Flygresan tog elva timmar och vi var vakna hela tiden. Det resulterade i att vi var helt utmattade när vi kom hem igårkväll och somnade direkt för att sova hela natten och vakna vid sju imorse. Kanske lyckas vi komma in i rätt dygnsrytm direkt? Kan ju alltid hoppas.
Måste berätta om våra underbara vänner Linda och Macke.
När vi landade var vi så trötta. Vi försökte boka en taxi med stort bagageutrymme och barnstolar men det fanns inga så vi tänkte att vi får försöka hitta en utanför. När vi fått våra väskor gick vi mot utgången. Varje gång man kommer ut står det alltid massor av folk och vänta på sina nära och kära. Ibland med blommor och välkomstskyltar och överraskar. Igår väntade våra vänner där på oss. Macke och Linda med barnen Stella och Axel. Våra och barnens bästa vänner.
De hade kollat upp när vi skulle landa och åkt dit med vimplar som barnen gjort, sådana där kalasgrejer som man blåser i så det tjuter 🙂 samt ballonger i siffrorna 40. De ville överraska Peter eftersom han fyllt år.
Två bilar kom de i också så vi fick skjuts hem.
Sådan glädje. Började nästan gråta och flickorna bara jublade.
Tänk att vara välsignad med sådana vänner!

IMG_3131.JPG
Stella och Axel stod och väntade.

IMG_3132.JPG
Sann glädje.
Nu ska jag ladda ner massor av bilder från min kamera så du kan få drömma dig bort lite till Thailand, sol och bad.
Hörs om en stund igen.
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Vilken välkomstkommitté!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • VÄLKOMNA HEM!!

  Svara
 • Välkomna hem så gulligt gjort av vännerna ❤️

  Svara
 • Vilka underbara vänner! Förstår att ni uppskattade det. Ni ser ut att ha haft en fantastisk fin resa att leva på länge och tänka tillbaka på tills vädret blir lite bättre här.

  Svara
 • Välkomna hem! Vilket härligt mottagande!

  Svara