Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | januari 27, 2015

Modereportage

Hej min vän. Hoppas att allt är väl.
När vi kom hem i söndags så låg nya numret av mama och väntade i brevlådan.
Minns du att jag, Peter och flickorna gjorde ett modejobb för ett tag sedan? Nu har tidningen kommit ut. Snygga kläder till bra pris. Budgetmode med hjärta 🙂
Linda Alfvegren var fotograf och då blir det alltid fina bilder. Här är ett litet smakprov.

(null)

(null)
Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Modereportage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fina ni är och vad fint det där med kärlek till syskon. Alltså jag älskar att se syskonkärlek. Har aldrig själv haft syskon att växa upp med så jag har alltid saknat det och vet inte alls hur det är.. när jag ser mina två ha varandra, läsa med varandra, hålla varandra i handen, pussa och kramas, mysa i varandras sängar på morgonen och dricker vällingen i hop för att inte väcka oss föräldrar, alltså jag dör av kärlek. Visste inte att man kunde känna en sån här stor kärlek någonsin. <3

  Svara
 • Hej du vackra, välkomna hem :)!!
  Vilka fantastiska bilder <3
  kram M.

  Svara
 • Oh sa fint! Det vill jag se och lasa. Hoppas jag kan fa tag pa Mama har i England, ibland har dom den i Svenska affaren sa far halla tummarna. Annars far jag be min syster att kopa den i Sverige och skicka. Sa harliga semester bilder du visar – langtar sa efter solen! X

  Svara
 • Åhh vilka fina bilder på er! Hoppas ni haft en härlig Thailandssemester ( såg er på min facebooksida, då Lelle och Veronica är gamla goda vänner 😉
  Ha en fortsatt härlig vecka, och stort Lycka till med er Femme kollektion!
  Kram // Carina

  Svara
 • Åh vilka fina bilder på er! 🙂

  Svara