Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:49 | januari 27, 2015

Skynda Fynda!

Hej igen vacker. Då var det dags att skynda fynda!
Hos KidsBrandStore måste de göra plats för alla vårnyheter så nu är det tokbra REA. Det är 50% på allt förutom vårnyheterna och Canada Goose.
Vintern lär vara kvar ett bra tag till så passa på att fynda snygga vinterjackor, schyssta hoodies, stickat, klänningar och massor av annat.
Innan vi for till Thailand så köpte jag tröjor till William och Mio från Ralph Lauren på KidsBrandStores förra REA. Och det blev ett väldigt lyckat köp. Tror inte William någonsin tagit av sig sin tröja sedan han fick den 🙂
Jag älskar att fynda och särskilt när det kommer till dyra märkeskläder. Killarna är så stora nu och önskar sig kläder från bl a Ralph Lauren. De blir så glada när de får något extra. Ska nog köpa på mig en hel del nu när det är halva priset…

… men inte bara till William och Mio utan även till Liv och Vida. Det finns kläder och märken för alla hos KidsBrandStore men särskilt till våra ”tweenisar” och tonåringar.
Kram ❤

I samarbete med KidsBrandStore.se

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här