Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | januari 28, 2015

En dans på rosor

Hej igen vacker. Ska strax fara in till stan för ett möte och även träffa syster. Det var så längesedan nu.
Men först vill jag ge dig ett grymt tips och rabatt på något du inte får missa.
I höstas var jag och tittade på min vän Tobias (känd från Let’s dance) dansshow ”En dans på rosor” – en helt fantastisk föreställning!
Jag skulle vilja ge dig ett exklusivt erbjudande:
20% rabatt på föreställningen! Välj mellan endast show eller show inklusive mat. Föreställningen är på Metropol Palais, Sveavägen 77, Stockholm.
Boka biljetter via Ticnet och uppge bokningskod hanna.
Erbjudandet gäller valfritt datum under våren 2015. Boka dina biljetter innan nu på fredag den 31 januari 2015!
Jag har precis bokat en fredag i februari då jag ska bjuda med min vän Linda att se Tobias show och en helkväll på stan. Längtar!
Jag hoppas och tror att du kommer att älska föreställningen lika mycket som jag gjorde, hoppas vi ses där!
Du bokar biljetterna HÄR! Glöm ej uppge rabattkoden hanna.

(null)
Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “En dans på rosor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Vad glad jag blir att du tar dig tid att svara på frågor!
  Jag längtar sååå tills Femme Collection släpps…jättehärliga kläder!! Lycka till!
  Kram Annsofie

  Svara
 • Hej Hannah, så härligt att få hänga med till Thailand en sväng. Jag har lite frågor om just Koh Lanta som jag hoppas du kan svara på. Jag har varit I Thailand 8 ggr och besökt Koh Lanta två ggr. Måste saga att jag inte varit så där jätteimponerad av ön utan tycker det finns finare ställen. Men då jag besökte ön hade jag Inga barn. Nu funderar min man och jag på att åka tillbaka med våra barn som är 4 och snart 7 nästa vinter och kanske stanna lite längre. Vad rekommenderar du, skall vi bo på första eller andra stranden? Vi gillar att vara där det händer saker, där våra barn kan träffa andra barn (gärna då svenska eller norska då de kan förstå varandra)och där det finns mycket att göra. Vi har varit I Thailand med barnen men inte just på Koh Lanta. Kan du rekommendera någon bra resort? Stort tack på förhand, Kicki I Göteborg

  Svara
 • NEEEEEJ!!! Alla de bästa dansarna är ju med i denna föreställning. Betyder det att de inte är med i Let´s Dance i vår? Jättetråkigt i så fall 🙁

  Svara
 • Det är så kul med dans. De är så duktiga! Bästa tipset till alla inredningsintresserade: Tävla hos min vän Carola med bloggen Roomofkarma. 3 tävlingar igång just nu.

  Svara