Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | januari 29, 2015

Smile!

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.
Imorse for Peter till Köpenhamn och Modemässan. Införsäljningen av AW15, hösten och vinterns kollektion av Femme Collection börjar nu. På lördag flyger jag ner och ska hålla i utbildningen av våra homesales-representater i Skåne.
Resan har bara börjat. Spännande så det förslår 🙂
Tänkte börja dagen med att få dig att le lite extra.

(null)
Tänk på något som gör dig varm i hjärtat och får dig att le och håll kvar vid den känslan hela dagen.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Smile!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Precis vad jag behövde läsa idag..
  Tack ❤️

  Svara
 • Fniss!! Jag är en lydig typ, fann mig sittandes på jobbet och le fånigt (vackert??)för mig själv! Hi hi!!
  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Blir allitd så glad att läsa din blogg <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag funderar på att satsa på skor. Dvs. Designa och sälja min egna skor. Jag har dock ingen aning hur jag ska börja och vart jag ska börja. Hur går man till väga om man ska satsa på egen produktion av något/eget företag?
  Tacksam för hjälp.
  Tack på förhand.
  Med vänlig hälsning,
  Adriana

  Svara
 • Hej Adriana, Just när det kommer till skor så har jag ingen aning. Är ledsen att jag inte kan hjälpa dig. Med Femme Collection så har Peters barndomsvän Jesper som delägare. Han har jobbat med mode och produktion i över 20 år så han har alla kontakter vi behövde.
  Kram och lycka till!

  Svara