Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:03 | januari 30, 2015

Var dig själv

God fredag min vän. Hoppas att du har sovit gott och fått en fin start på morgonen.
Pojkarna har studiedag idag så de sover fortfarande gott. Jag och flickorna var uppe tidigt. Gillar den här jetlagen lite. Vi somnar tidigt och vaknar pigga tidigt dagen efter. Inte alls som vi brukar. Jag gillar att slippa stressa på morgnarna. Ta det lugnt och dricka kaffe i godan ro.

(null)
De här två sötnosarna är redo för förskolan. Vida och hennes Kärlek Axel har fått flytta upp en avdelning till de barn som är lite äldre. Hon trivs så bra och nu funkar även hotet, som alltid funkat på Liv, att man inte får gå till förskolan om man inte lyssnar och sköter sig, utmärkt 🙂 🙂
Dagens bästa att inleda denna fredag med.

(null)
All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Var dig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en härlig morgon! Själv så har jag också tagit det lugnt…sippat kaffe i soffan framför nyhetsmorgon med tända ljus…en såå skön start!
  Nu är alla barn på skolan och jag ska ta och dra igång med min härliga ”ToDo” lista!
  Hoppas du får en FAB fredag och helg!
  Tjingeling så länge!

  Svara
 • Tack för en bra start på denna fredag! Citatet fick mig att le 🙂
  Ha en skön dag!
  Kram, Carina

  Svara
 • Dom är ju bara för söta, de små tjejerna. Jag minns den tiden som igår med kalasbyxor, overaller mm. Nu är min yngst redan 15år, det går alldeles för fort, och ibland vill jag stoppa tiden. Lycka Till med er fina klädkollektion. Det ser så snyggt ut.
  Kram och tack för en supermysig blogg.
  Bästa hälsn//Lena

  Svara
 • Precis så är det, trevlig fredag önskar jag er!
  kram

  Svara
 • Helt riktigt. Har kört samma här. Man måste sköta sig 🙂
  Ha en fantastisk dag Hannah!!
  Krama om

  Svara
 • Bästa citatet! Vill ha det på print, vykort, t-shirt och överallt!

  Svara
 • Vackra kvinna , vilken energi o värme du förmedlar en kall vintermorgon! Ha en mysig helg !

  Svara
 • Trevlig helg Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • ha ha ja det är sant Hannah, jag är den jag är, jag är jag och passar det inte andra så får det väl vara så, dom kan flyga och fara.. helst inte kiss my ass men dom kan bara få gå och aldrig mer störa mig. Jag är en fin person, med många fina egenskaper och jag är den jag är på gott och ont.
  Tack för dina ord som peppar en på alla sätt och vis mer än du anar. 🙂
  Synd att vi inte kan ses i morgon, beklagar det verkligen, jag som längtat och sett fram emot det. Men jag önskar dig all lycka till med din kollektion fina du. Fasen vad jag ska handla och visa alla. 🙂

  Svara
 • Trevlig helg! Jag smälter när jag ser de här tjejjerna! Liv verkar så snäll och omtänksam men Vida känns som en buse. Hon strålar bus så fort man ser på henne. Jag har blivit lite av ett Vidafan :)))

  Svara
 • Åh tack för den bilden, tro mig den behövs i mitt liv just nu. Så vilsen…
  Du är verkligen en förebild för mig, du verkar vara en så fin och varm person. tack för att du delar med dig av så mkt på bloggen.
  ha en fin fredag!
  Kram <3

  Svara
 • Hej Linn, Vad tråkigt att höra att du inte mår bra, men skönt att jag kan hjälpa dig liiite. Hoppas att du är mindre vilsen och har funnit styrka. Stor kram och Kärlek ❤

  Svara
 • Åh vad glad jag blir att du svarade, tack snälla! 🙂

  Svara
 • Jag måste bara berätta, idag när jag gick från t-banan så jag fick jag en känsla av att ja, jag kommer klara det här och så loggar jag in och ser att du svarat haha så ja, lite styrka har funnit 🙂

  Svara