Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | februari 1, 2015

En härlig dag

God söndag vacker. Hoppas att du har en fin helg.
Jag kom hem igår kväll från en härlig och inspirerande dag i Malmö med alla våra homesale-representanter i södra Sverige.
Hemma väntade barnen. Min vän Nathalie och syster hängde med barnen under dagen. När vi kom hem hade Nathalie köpt hem pizza och kebab så vi svullnade och myste i soffan framför TV:n. Ett perfekt avslut på en bra dag.

(null)

(null)
Vad har du gjort i helgen?
Jag flög till Köpenhamn på morgonen och tog mig till Malmö och Fridhemsborg där vi höll till hela dagen. Vi gick igenom kollektionen, alla frågor och funderingar samt utbildade dem i att bli bästa säljarna av FME 🙂

(null)
Nu kör vi!

(null) (null)

(null)
Vi åt en god lunch innan vi fortsatte dagen i snäcksalen. Angelica presenterade kollektionen, material, priser mm.

(null)

(null)
Nu sitter jag i bilen på väg in till stan och Scandic Anglais där vi idag kommer hålla en utbildning för våra homesale-representater i Stockholm, Uppsala, Gävle och Örebro.

(null)
Önskar dig en underbar dag.
All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “En härlig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, Din blogg är underbar och har inspirerat mig mycket. Jag har själv en blogg som handlar om hur an överlever när man sumpat allt. 🙂
  https://duffeln.wordpress.com

  Svara
 • God morgon vackra du. ☺️ Min helg har varit, och är himla härlig. Gick ut och drack ett och kanske två glas bubbel igår, och idag ska vi se VM-finalen i handboll

  Svara
 • Ha en härlig söndag finaste Hannah! Kram❤️

  Svara
 • Hej! Hoppas du får en härlig söndag. Jag undrar vart du har köpt era köksstolar, jag har letat efter något liknande.

  Svara
 • De har vi köpt på Nordiska Galleriet i Stockholm och märket på stolarna är Eames. Kram

  Svara
 • Ska bli så spännande att se allt fint ni har på gång! Ha en fortsatt mysig helg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du har så vackert hår! Vad heter färgen? Vad har du för förlängning?
  Önskar dig en mysig söndagskväll..=)
  Kram Heléne.

  Svara
 • Tack! Vet inte vad min färg heter. Är nog en salig blandning av ljufärgning, toning och solblekt 🙂 Jag har inte förlängning i mitt hår men fyller ut det lite med ca 40 slingor. Tappade så mycket hår när Isak gick bort så lite påfyllning gjorde att jag kände mig finare. Jag går hos Maria på Hår 3000 på Vasagatan och håret kommer från Great Leghts. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du känns som helt rätt person att fråga om tips på hotell

  Svara
 • Om det är hotell i Stockholm du vill ha tips på så tycker jag Radisson Blu Strand Hotell är grymt! Det ligger mitt i stan, bra service, god frukost/brunch och fina rum. Nordic Light är också bra. Nobis är modernt och ett av mina favorithotell. Kram

  Svara
 • Nämen halva min kommentar försvann ju ser jag nu. Men du förstod ändå vad jag menade 🙂 Tack snälla för hjälpen, jag bokade Nobis. Vi ska äta på Griffins hade jag tänkt också. Ska överraska min sambo med en Stockholms vistelse! Hoppas allt är gott och Femme Collection ser ju helt fantastiskt ut, kan knappt vänta 🙂 Stor Kram!

  Svara
 • Tack för ditt svar Hannah! Vill också bara fylla i mitt hår med några slingor så det blir fylligare..Vad använder du för metod? Tack ännu en gång och jag önskar dig en härlig Måndag..=)) Kramar Heléne.

  Svara
 • Det är keratinpluppar som sitter på varje slinga och smälta runt ditt hårstrå. Kram

  Svara