Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:20 | februari 4, 2015

Påklätt och avklätt

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och har en fin dag.
Jag och Vida kom precis hem. Jag har haft möten i stan hela dagen och hon fick följa med in till stan. En tjejkompis gick och fikade och myste med Vida medan jag jobbade. Hon mår bra idag men jag tyckte att hon behövde en lugn dag utan allt för mycket stoj och bus med kompisarna på förskolan.
Vi tog pendeltåget in efter att jag lämnat Liv på förskolan.

(null) (null) (null)

(null)
Vida väntade och längtade efter att Nathalie skulle komma och möta upp oss på T-Centralen.
Jag for sedan till Gamla Stan där Peter och Jesper väntade. Vi fick låna ett rum på Calvin Kleins-kontor/showroom. Så vackra och stora lokaler och överallt hängde det snygga underkläder och en och annan avklädd skyltdocka 🙂

(null)

(null)
Justin Bieber som är deras nya kalsongmodell prydde en vägg.
Vi hade lyckad införsäljning av Femme Collections höst/vinter-kollektion. Bl a träffade vi ägaren och inköpsansvarig på butiken Janemars i Uppsala.

(null) (null)

(null)
Mycket gosigt och stickat kommer i höst.
Tack för att du finns.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Påklätt och avklätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut som ni haft en både mysig och trevlig dag.
  Jag är så nyfiken på lampan, som Vida fick av sin
  Farmor.
  Har själv blivit farmor i dagarna till vårat tredje lilla
  Barnbarn o vi är jättesugna på att köpa en sådan,
  men har inte hittat någon bra.
  Vore jättesnällt om du har tid o möjlighet att kanske
  Lägga in en bild på den.
  Ha en fortsatt bra dag Fina!
  Kram Ing-Marie

  Svara
 • Har precis kommit till mitt hotell efter kvällspromenad i Gamla stan. Tredje natten hemifrån nu (och sista) o nu längtar jag snart ihjäl mig efter min lilla docka som är 4 år! Roligt att följa gång på bloggen. Kram

  Svara
 • Gud så söt hon är, underbara skor och så fin.
  Hoppas ni hade en bra dag.

  Svara
 • Hello!
  Tänkte på dig när jag såg detta http://www.rakan.se 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Jag vet!!! Så sorgset. Jag, mamma och syster åt där för inte så länge sedan. Veckan innan de stängde. Blev dock så glada när de sa att Räkan kommer till Stockholm 🙂 Kram!

  Svara
 • Så underbart reportage om dig och ditt
  liv i Hänt o Veckan ❤️❤️ Du är fin du ❤️

  Svara
 • Hannah Hannah! ! Inatt har jag drömt om dig. Jag var på en utomhustillställning, då kommer du och din mamma fram och påpekar lite spydigt att jag var väldigt rufsig i håret haha och jag blev inte alls glad!
  Kram från rufsiga skåningen

  Svara