Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | februari 7, 2015

Förberedelser

Hej igen vacker. Här är förberedelserna i full gång.
Överallt är det vackra färgglada kläder och modeller. Vi får fina frisyrer och färg på kinderna.
Jag som är en sucker för flätor är lycklig 🙂 Alla får inbackade-, fiskbens-, rufsiga-flätor. Flätor och uppsättningar i alla dess former.

(null) (null) (null) (null) (null) (null) (null)

(null)
Kolla min frisyr!!! Älsk på den.
Snart ska jag och syster få byta om till drömlika samekläder.
Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Förberedelser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh det här kommer bli så kul att följa och se, så intressant att ni tar till er med er bakgrund eller vad man ska säga, så coolt. Ni ska vara stolta och det är ni nog, det märks. Nyfunnen respekt, ännu mer, för er, hatten av.
  Kram finaste och hälsa syrran

  Svara
 • Merde, vad vacker du är kvinna!
  ❤️

  Svara
 • Åh så fina. Man önskar att man var på plats och fick se modevisningen.

  Svara
 • Du kommer se ut som en vinterprinsessa i de vackra kläderna och den fina frisyren. Ha en fin helg tillsammans med systra din. Kram

  Svara
 • Godkväll:-)
  Fantastiskt vackra frisyrflätningar!
  Och jag bara älskar samekläder,helst vitt med krims och krams och fina breda bälten. Lite jojk o sånt <3
  Så synd att jag inte planerade en resa till Jokkmokk så hade jag fått träffa dig och din syster och mamma? "live"
  Hur länge blir ni Jokkmokk?
  Följer er via era bloggar där ni så generöst delar med er av era respektive liv vilket jag tycker är fantastiskt !!
  Kanske fler tillfällen kommer…Önskar dig en fortsatt fin kväll och hoppas ni ej blåser bort i Jokkmokk..här i Luleå blåser det ganska ordentligt!
  Kram <3

  Svara
 • Det verkar som att ni har haft några fina dagar där uppe. Att få känna och uppleva lite av det som ni har fått i arvsmassan, så att säga. Att vara stolt över sitt ursprung, att få känna gemenskap med andra med liknande bakgrund som ni gör nu – så viktigt och härligt! Säkert får ni nya minnen och upplevelser som berikar er och stärker er.
  En känsla som jag får när jag läser sånt här; att det är så fel att det INTE är lika okej för oss ”gammel-svenskar” att vara stolta över vårt ursprung längre. Vi får knappt visa oss stolta över vårt land, förutom vid fotbollsmatcher. Knappt vifta med en flagga ens innan rasist-stämpeln ska fram och rädslan kommer krypande. På mina barns skola hade de inga flaggor på avslutningarna de senaste åren, och man sjöng inte nationalsången heller. Ja, inga psalmer alls faktiskt. Att besöka kyrkan är bara att glömma, vilket jag exempelvis läst att era barn fick göra på julavslutningen. Det beror nog på var man bor, men jag tror att förr eller senare kommer det gälla överallt.
  Så otroligt korkat och fel det har blivit!

  Svara
 • Roligt att se! Ni var så fina. Lite avis blir jag att ni fått hänga med mina kusiner och fastrar som jag saknar så mycket.

  Svara