Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:38 | februari 11, 2015

Hetvägg

God kväll vacker. Hoppas att du har haft en fin dag.
Jag har faktiskt fått mycket gjort idag trots sjukstuga. Det enda positiva med att Vida är hängig är att hon är så gosig och mysig. Hon har vanligtvis inte ro i kroppen att sitta still, gosa in sig i min famn eller ta det lugnt. Det finns liksom inte i hennes natur 🙂 Hon är alltid på språng med bus i blicken. Men de här senaste dagarna har hon velat gosa. Sitta i mitt knä och luta huvudet mot mitt bröst och hon har t.o.m. somnat så. Det har nog inte hänt sedan hon var nyfödd.

(null)

(null)
Vida är ett vackert namn tycker jag. Alla mina barns namn är vackra och de klingar så bra ihop.
Vida betyder Älskad på hebreiska, Sällsynt på persiska och Liv på spanska. Vida är högt Älskad, Sällsynt underbar och full av Liv ❤️

(null)
Nu känner du igen henne bättre va 🙂
Idag åt vi semlor. Jag åt min som hetvägg. Ett gammeldags sätt att servera semlan är som hetvägg. Då lägger man den i varm mjölk. Mmmmm.

(null)

(null)
Hur äter du din semla? Alltid ”hatten” först 🙂

(null)
Har läst tidningar och druckit te nu på kvällen. Jag börjar sakta känna mig kry igen. Förkylningen har börjat släppa.
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Hetvägg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon!
  Hon är ju helt underbart söt, med ett fint och passande namn! Härlig att sitta ner med en sådan hög med tidningar, bara att koppa av och läsa 🙂 Ha en fin dag! (Kolla gärna in min blogg för något gott att baka till helgfikat!)
  Kram Malin

  Svara
 • Morrn morrn!
  Härligt å höra ni blir bättre, likaså se buset tillbaka i Vida ögon

  Svara
 • God morgon.
  Hatten äter jag först på semlan. Även hetvägg som är så gott.
  Det fick vi alltid hos min mor-mor, men då lite extra socker i mjölken hmm…DET har jag inte idag.
  Önskar er en fin dag och härligt då buset lyser i ögonen på barnen .

  Svara
 • Min dotter Enya (=inre glöd, eld) är två veckor yngre än Vida och precis lika busig och charmig! Kanske var det något i luften för ca 2,5 år sedan? Eller så är det ett ”lillasyster”-syndrom… Söta och med vackra namn är de i alla fall!

  Svara
 • Vad gosigt att hon sitter och myser hos dig!! Man få passa på… 😉

  Svara
 • Hej fining! Jo, här norrut är det ju ofta hetvägg, men har mycket blivit rent upp o ner med kaffe.
  Jag har lite jobbigt med semlor, älskar dem, men får gröpa ur mandelmassan tyvärr ;), då jag är allergisk….
  Men det ok, som allergiker lär man sig ju lev med det. Har ju ingen allvarlig allergi eg. o det finns ju så mycket bra mediciner idag.
  Så himla söt Vida är….Känner igen mycket från när min E var mindre…Nyfiken och på språng med bus i blick från första stund. Hon var en varm kamin i lördagsnatt, men nu är hon 10 o inte lika villig till gos…men ibland så… 😉 Hon är för alltid min lilla bebis. 🙂 Har ju bara henne !!! Men hon är underbar för 1000 fler o mer !!!!
  Är korgarna från Rice?
  Åh, tidningar….måste ut o köpa ett gäng..är lite nere o då piggar de upp ! 😉 Kram på dig!

  Svara
 • Precis så var min dotter också när hon var i Vidas ålder, om hon någonsin ville sitta i knät var det bara att ta fram termometern och konstatera att visst, det var feber!

  Svara
 • Precis så var min dotter också när hon var i Vidas ålder, om hon någonsin ville sitta i knät var det bara att ta fram termometern och konstatera att visst, det var feber!

  Svara