Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | februari 12, 2015

Vardag med Guldkant

Hej min vän. Åh, vilken härlig dag jag har. Barnen är friska, jag har fått massor av jobb gjort och jag känner mig frisk och kry igen.
Ikväll ska jag dessutom gå på Galapremiären av Mr Grey med mina väninnor Linda och Sandra. Festklädda och glada i hågen kommer vi vara.
Idag är det Peter som står för middagen här hemma. Då blir det nog Sibylla 🙂
Igår lagade jag en middag som fick högsta betyg av hela familjen. Enligt William var det den godaste köttfärsåsen jag någonsin gjort. Alltid kul att höra när man har lite dåligt självförtroende när det kommer till att laga mat.
Fick inspiration och tips på en Bolognese på Bong Touch of Tastes hemsida.
Jag har nog snöat in mig på den jag alltid brukar laga. Nu gjorde jag en helt annan variant. Utan grädde och creme fraiche vilket jag annars använder.
Måste faktiskt ge mig själv beröm och en klapp på axeln. Riktigt god och mustig blev den.
Kalvfonden som jag använde brukar jag även ha när jag lagar köttbullar. Ett hett tips. Bongs fonder finns i flera olika smaker och är outstanding. När t.o.m. jag får högsta betyg då ÄR det bra 🙂

Ta daaa!


HÄR! Hittar du receptet.
Nu har familjen en ny favoriträtt.
Stor Kram ❤

I samarbete med Bong Touch of Taste

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Vardag med Guldkant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, berätta gärna om hur filmen var 🙂 tror dock att filmen inte är så bra som böckerna men kan altid ha fel.Ha en trevlig kväll.

  Svara
 • Vad avundsjuk jag blir, omöjligt att få tag på en mr grey biljett:)) ha en härlig kväll! Stor kram, Ida

  Svara
 • Mat är gott! Men dina produktplaceringar börjar likna Truman Show

  Svara
 • Det framgår tydligt att det är ett samarbete så någon produktplacering kan man inte kalla det. Alla samarbeta jag gör skriver jag alltid att det är ett samarbete. Just för att inte lura in saker på ett fel och olagligt sätt. Det jag skriver om står jag för och de samarbeten jag gör är också produkter som jag själv köper. Tackar nej till mycket som skulle betala bra men inget som jag vill stå bakom. Väldigt sällan jag gör sponsrade inlägg. Däremot tycker jag att det är mycket reklam på var och varannan blogg men då skrivs det sällan att det är ett samarbete och det är fel tycker jag.

  Svara
 • Mums! Jag kör bong italienska fond, underbar i alla grytor. Betyg på Mr Grey sen 🙂 jag och mina systrar ska gå nästa vecka 🙂 all kärlek ❤

  Svara