Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:00 | februari 13, 2015

Fifty shades of Grey

God kväll min vän. Kom nyss hem från en tjejkväll på stan.
Jag, Linda och Sandra har ätit middag på Taverna Brillo och varit på galapremiären av Fifty Shades of Grey.
En riktigt rolig och mysig kväll, full av skratt och trams. Filmen var dock inte så bra som jag hade förväntat mig. Mr Grey var inte Mr Grey. Det här var mer en tafatt pojke och det kändes som två tonåringar. Inget vidare bra skådespeleri var det heller. Nä, min Mr Grey som var i böckerna är mer Charlie Hunnam som var tänkt att spela honom från första början.
Men premiären var lyxig. Vi bjöds på bubbel och fick goodiebags med allt från Lindt-choklad och nagellack till hårprodukt från Blondinbella och en skvallerblaska.
Tack UIP och Wonderland!

(null)
Fördrink och middag på Brillo.

(null)
Pizza med tryffel, parmesan och champinjoner…

(null)
… samt oxfilé carpaccio var min middag. Gott!

(null)
Sandra, jag och Linda.

(null)
När man sitter i biosalongen så kan man se alla som kommer in på röda mattan och blir fotade av pressen. Så det gäller att komma bland de första så man slipper synas inför alla på bioduken 🙂 Vi var dock bland de sista. Här kom Pernilla Wahlgren med sin vackra dotter Bianca.

(null)

(null)
Redo för tantsnusk.

(null)

(null)
Har du haft en bra dag?
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Fifty shades of Grey”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Matt Bomer hade jag helst av allt velat se spela Mr. Grey 🙂 Oklart om jag vill se filmen eller inte, vill inte att den ska förstöra böckerna.

  Svara
 • Förstör inte böckerna. Mitt tips 🙂 kram

  Svara
 • Va?! Filmen var ju hur bra som helst!! Tycker att han är PERFEKT som Mr. Grey måste jag säga!!!!

  Svara
 • Var också & såg filmen igår,tyckte den var JÄTTE bra & Mr Grey var super ;). För mig är Charlie hunnam mer badboy (Jax teller) som är helt suverän 🙂

  Svara
 • Jag ska och se den ikväll, ser verkligen framemot det! Men det brukar ju oftast vara så att böckerna är bättre filmerna…
  Håller med om att det borde varit Jax som spelat Mr Grey!!

  Svara
 • Jag har inte läst boken och har inte sett filmen heller, skippade premiären för att jag misstänker att den skulle vara dålig och inte orkade sitta där och bli besviken. Väntar in allas kommentarer och tar det då. 😀 Sen är jag inte så mycket för S&M sex heller och vad jag förstod på kritikerna så hade det med en del S&M att göra.. hela boken också.. Kanske ser den längre fram, bara för att veta vad alla snackar om…

  Svara
 • Jag gillade inte böckerna, kom bara igenom första. Tycker inte heller att det är rätt Mr Grey! Matt Bomer eller Charlie hade varit klockrena!

  Svara
 • Matt Bomer som var tänkt från allra första början var verkligen Mr Grey och levde upp till bilden jag hade fått utifrån böckerna. Charlie eller denna skådespelare som nu fick rollen känns heeeelt fel! Men är såklart nyfiken på filmen ändå 🙂

  Svara
 • Hannah du är underbart vacker, men varför slänga huvudet bak i konstig snedvinklel på varje bild du visar, alltid samma sida också. Strange. Var bara som du är, vacker och naturlig!!

  Svara
 • Om du bara har sett mig i min konstiga vinkel, från min ena sida, hur kan du då veta att jag är naturligt vacker?? Kanske ser jag helt galen ut framifrån 🙂 Kanske är jag strange i hela huvudet och inte har en annan sida av ansiktet. Tack för dina ord men jag har en fotosida och trivs med mina konstiga vinklar. Kram

  Svara
 • Haha! Tänk så olika det kan vara 😉 Jag älskade filmen (och böckerna) och tycker att Jamie passade perfekt! Charlie faller mig inte alls i smaken 🙂

  Svara
 • Vad kul att du visar hur det ser ut och berättar hur det är, med duken och allt. Intressant!

  Svara