Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:20 | februari 14, 2015

Eviga rosor, choklad och hjärtan

Hej igen vacker. Då kör vi Alla Hjärtans Dag.
Jag blev väckt av William med frukost på sängen. Han hade gjort te och smörgåsar till mig. Kunde inte fått en finare start på dagen. Jag som hade tänkt att smyga upp före alla och överraska med lyxfrulle 🙂
Alla fick ligga kvar i sängarna och kolla på TV när jag gick ner och började med min överraskning.
Jag lagade allas favoritfrukost. Ägg- och baconmackor till Peter, William och Mio och pannkakor med sylt och grädde till Liv och Vida. Men alla fick pannkakor.
När de kom ner så hade jag dukat upp med hjärtservetter och på allas plats låg en present, chokladhjärtan, rosor… eviga rosor i siden 🙂 samt var sitt kuvert med kärlekförklaringar och en egen mysdag med mig fick alla. Inte illa att mysa med mig en hel dag. Hi hi.


William och Mio fick var sin hjärtbox med choklad.


Vida hjälpte mig i köket.


Innan frukosten serverades så åt de färska jordgubbar, hallon, öppnade sina paket och åt nog lite choklad också.


Jag har bjudit ut Peter på romantisk middag ikväll. Vi ska äta på en nyöppnad restaurang inne i stan. Ser fram emot det.
Har du några planer för dagen?
Önskar dig en fin dag och extra mycket kärlek.
Världens största kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Eviga rosor, choklad och hjärtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så påhittig! Önskar att jag också kom på sådana mysiga ideér! Ha så mysigt med Peter ikväll! Själv ska min familj åka till min syster och hennes familj och grilla korv i det fina vädret! Kram!!

  Svara
 • Stor kram till dig fina Hannah på alla hjärtans dag! Kram ❤️

  Svara
 • Åh Hannah, det var verkligen en fin gest till din familj. Tycker Alla hjärtans dag blivit så hysteriskt! Det du fixat var fint och lagom. Tror bestämt att jag ska anamma detta till nästa år. Önskar dej och din fin, fina familj en fortsatt härlig dag med extra mycket kärlek. Stor kram

  Svara
 • Du är en av de mest omtänksamma människor jag stött på! Ikväll har jag en memoryflasback till 2010 då vi var på Melodifeativalen tillsammans. Kommer tänka på dig när jag skådar musikspektaklet ikväll 😉 puss

  Svara
 • Mannen åkte till USA för 3 1/2 vecka sen och skulle kommit hem för 1 vecka sedan, men då gick inte flyget pga snön. Nytt försök gjordes i onsdags, men då lyfte det inte heller, så min planerade ”Alla hjärtans dag” gick i stöpet. Lägger hoppet på att han kommer hem på tisdag.. Så istället för middag ute och lite ”har saknat dig massor”mys, blir det spring i tvättstugan, för min del..

  Svara
 • Du är en så omtänksam Mamma och Fru
  som vill alla så väl. Där är vi lite lika du
  du och jag Hannah. Minns också när
  du ringde mig och bjöd med mig på
  Mellon. Så trist att jag att jag aldrig
  kunde följa med. Ha en fin Alla ❤️ Dag

  Svara
 • Jag önskar att alla barn och alla familjer hade en sån fin början på dagen som ni. Du är underbar med barnen och du och din man verkar så otroligt sammansvetsade och stöttande gentemot varandra. Härligt !! Och att din vackra syster har dig betyder så mycket också nu. Det är roligt att följa er, i sorg och i glädje. Och jag, jag ser fram emot FME 🙂 Ha en underbar Valentines day. Kram från Skåne

  Svara
 • Du är en vacker själ Hannah!Att göra skillnad är så viktigt….Happy Valentine´s Day. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/14/for-dem-som-alskar/

  Svara
 • Jag hade också tänkt gå upp före familjen vaknade….. MEN jag tog sovmorgon istället 😉 Hihi

  Svara
 • Vilken mysig alla hjärtans dag!! Kram i efterskott

  Svara