Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | februari 18, 2015

Biljetterna slut!

Hej min vän,
Oj vilket intresse! Vad glad jag blir. Eventet är redan fullt och har du inte fått en bekräftelse på mail innebär det dessvärre att vi inte har fler biljetter. Däremot kommer Janemars själva lotta ut biljetter under nästa vecka. Följ @janemarsmode för mer information.
Så har du inte fått biljett så misströsta inte. Det finns flera chanser under nästa vecka genom Janemars. Ni som mailat och inte fått svar behåller er plats i kön om vi skulle få några avhopp.

Kram


5 kommentarer5 kommentarer om “Biljetterna slut!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är så glaaaaad!!! ✨

  Svara
 • Spännande! Missade när du la upp om minglet, men jag har ingen möjlighet att komma till Uppsala, så det gör ju inget.
  Avis ändå på er lyllosar som fått biljett!
  Åh vad spännande detta är! Snart är det fredag! Tjihoo! 😀

  Svara
 • Hej, jag hade tur som fick komma. Ska bli jätteroligt❤️. Det jag fick på mailen var en bekräftelse att vi var välkomna. Kommer det även biljetter på mailen?

  Svara
 • Vad roligt. Nej, vi har en gästlista i dörren. Därför ville jag ha för- och efternamn på dig plus vännen. Kram! Vi ses 🙂

  Svara
 • usch vad ledsen jag blir, har inte sett att det kommit ut något event eller nått. jag jobbar hela dagarna, försöker hålla mig uppdaterad och har missat det. Fan blir riktigt ledsen över det då jag sett fram emot det här såå länge! Synd, hoppas jag hinner sen nästa gång.. 🙁

  Svara