Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:12 | februari 18, 2015

Bokmal

God kväll min vän. Äntligen är jag klar med allt som behöver göras. För idag.
Har lagt mig skönt tillrätta i sängen, bullat upp med kuddar bakom nacken och tagit fram min nya bok.
Jag älskar att läsa. Den bästa avkopplingen är att fly in i böckernas värld. Gillar alla typer av böcker. Spänning, romantik, krimalromaner, skräck och nu är det en bok om ett gäng missanpassade tonåringar som besitter övernaturliga krafter. Låter som en Hannah-bok 🙂

(null)

(null)
Har pluggat in öronpropparna då Liv ligger bredvid mig och snarkar så väldigt. Kan inte störas av snark när jag ska läsa 🙂

(null)
Vidas söta lilla änglaburk står på mitt nattduksbord och är en perfekt öron-propps-förvarare.
Godnatt.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Bokmal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken söt liten burk!! Hoppas boken är bra, och att du sussat gott!

  Svara
 • Så fräsch o fin du alltid är..=)’
  För mig är också ett måste med öronproppar då min man snarkar, bra tips med att lägga propparna i en söt lite låda,är lite trevligare så. Jag köper mina vaxproppar på apoteket de ligger fyra stycken i en förpackning med de är inte superbra, vad använder du för några?
  Tack för du inspirerar mig dagligen med din fina blogg!
  KramiZ Helen

  Svara
 • Kan inte vara utan mina proppar. Har alltid ett par i väskan om jag skulle glömma mina hemma när jag är iväg. Har vanliga gula och rosa från Apoteket. Trycker in dem så långt i öronen att jag knappt får ut dem men hör gör jag inget 🙂 Kram

  Svara
 • Du verkar vara en genuint gullig och fin person, skulle vilja ha dig som vän.

  Svara
 • Vad gullig du är 🙂 Tack! Kram ❤️

  Svara
 • Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar både när jag sover och när jag pluggar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Blir verkligen tyst när man har dem så långt in att man knappt får ut dem. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.

  Svara