Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | februari 24, 2015

Tävlingsdags

Hej igen vacker. Jag tycker att det är dags för en tävling. Nu var det alldeles för längesedan.
När våren närmar sig väntar vårstädning hemma och i alla fall jag känner för att fixa i hemmet. Göra om lite, pimpa väggarna med nya tavlor och köpa nya kuddar till soffan. Det är egentligen inte så mycket som krävs för att piffa till det.
Nu har du chansen att vinna posters från Desenio.
Alla dessa snygga posters på bilden kan bli dina.
Jag har själv beställt allihopa plus några till 🙂 Snart ska det pimpas här hemma.
För att vara med och tävla så önskar jag att du kikar in hos Desenio och hittar din favoritposter.
Skriv i kommentarsfältet vilken du gillar bäst samt en motivering varför just du ska vinna Alla dessa snygga posters på bilden.
Lätt som en plätt!
Jag har även tävlingen på mitt Instagram där jag också kommer utse en vinnare. Du har alltså dubbelt så stor chans att vinna om du tävlar där också 🙂
På tisdag 3/3 nästa vecka dras vinnarna.
Lycka till ❤️


134 kommentarer134 kommentarer om “Tävlingsdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååå va glad jag blev över just denna tävling!! Har så många gg ”fönstershoppat” på deras sida, det finns ju så många fina. Men i och med nytt hus, huslån och småbarn så har inte ekonomin inte hållt för det ÄN… Jag gillar awsome, fjärilen, sländan pch diamanten bäst! (Nej tyvärr kan jag inte bara välja en

  Svara
 • Ååå så glad jag blev över just denna tävling!! Jag har så många gg ”fönstershoppat” på deras sida, de har ju sååå många fina posters

  Svara
 • Jag gillar zebran med hatten! Vill så gärna vinna detta för jag har en stor kal vägg som skriker efter att bli tavlad!!! 🙂

  Svara
 • Vilken drömtävling när man precis har flyttat till större och har en massa tomma väggar att fylla! Min favorit är postern black.

  Svara
 • Åh, älskar den med chanel flaskan! Är ensamstående med min pojk på 3 och flicka på 2 varranan vecka, jobbar häcken av mig veckorna jag ej har barnen hemma, för att bo fint och ha det bra 😉 skulle vara så härligt att få lite snyggt liv på mina vita kala väggar, chanel flsake postern var en favvo, men älskar alla!!

  Svara
 • Jag gillar Chanel Mademoiselle ( den rosa flaskan) bäst! De nya tavlorna skulle göra sig fina på väggen ovanför soffan här hemma. Skulle bli en perfekt 25års present till mig som fyller nästa vecka. Håller alla tummar och tår! 🙂

  Svara
 • Min favorit (bland många) är ”shine bright like a diamond”!
  Jag och min lilla familj har precis flyttat till ett litet radhus som skulle behöva piggas upp. Jag är hemma på dagarna med en liten tjej på 7 månader, och bland alla bebisprylar skulle det vara trevligt att få vila ögonen på några snygga väggmotiv.
  Hoppas innerligt på att vinna detta!

  Svara
 • Jag älskar ”Black feather”, hade passat perfekt i vårt nya kök som är på väg att komma upp. Skulle så vilja ”byta” stil i vår inredning. Känner att den hade varit ett bra steg i rätt riktning!

  Svara
 • I min hemlighet gör jag om vårt hem till svartvitt och letar just efter såna här tavlor. Tack för tipset om sajten!
  ”beef cuts” skulle passa perfekt i vårt kök då mannen min älskar att laga mat (fd kock) och försöker lära mig så gott det går. Men jag föredrar att äta den 🙂

  Svara
 • &-postern.
  Min dotter Nora som är 6 år har precis lärt sig att göra ett & och därför skulle det vara så kul om jag vann den postern, så hon kunde få den på sin 7 årsdag.

  Svara
 • Vi håller som bäst på att fixa iordning ett rum till vårt första mycket efterlängtade barn som beräknas komma till världen vid midsommar. Tavlan Alphabet Turkos skulle passa perfekt. Oh vad jag håller tummarna!

  Svara
 • Älskar desenio o alla deras tavlor så detta hade varit en fin present till mig själv. Har en helt vit vägg som hade mått bra av lite olika bilder o även uppmuntrat en vintertrött mamma. Min favorit är zebran med hatten

  Svara
 • Hej
  Jag vill gärna vinna drömfångaren (http://desenio.se/sv/artiklar/dreamcatcher-svartvit-posters.html) för att ha den i mitt sovrum. Jag älskar alla deras tavlor men en drömfångare och indianstil är något som ligger mig varmt om hjärtat och påminner mig om min indian-bakrgund (gammelmormor var indian). <3

  Svara
 • Åhh fantastiska desenio, dom har allt klass, stil och bra pris kan det bli bättre.
  Min absoluta favvo är http://desenio.se/sv/artiklar/paris-poster.html men gillar också http://desenio.se/sv/artiklar/poster-foto-black.html.
  Där är så många fler som jag hade kunnat lägga till men då hade mitt inlägg blivit alldeles för långt 🙂
  Jag vill vinna för att jag har en del väggar som gapar tomt och som hade behövt lite kärlek i form av en vacker tavla.
  Kram

  Svara
 • Så fina! Mina tre favvisar är, Forrest silhouette, dragonfly black and white och Buffalo horns.
  Ska snart flytta med min lilla familj och lite nytt hade behövts. Är dessutom mammaledig och penningen är inte direkt så fet

  Svara
 • Åh vilken härlig sida! Precis vad jag letar efter. Behöver förnya och fylla på utbudet av tavlor hemma hos oss! Extra glad blev jag för tavlan med Beef cuts, min man har länge letat en poster till vårt kök. Den här skulle vara perfekt att överraska honom med.

  Svara
 • Min favoritposter är ”Black Fether Poster” och jag skulle vilja vinna för att vi behöver får upp lite tavlor på väggarna och få det mer ombonat och mysigt hemma hos oss!

  Svara
 • Har lovat min 11 åriga dotter att göra om hennes rum från pluttigt och rosa till
  Stilrent och ljust. Hon älskar fjädrar så postern Feathers skulle hon älska. Vore så kul
  att få överraska henne med denna!

  Svara
 • Ååå vilken kul tävling! Hittade till deras sida bara häromdagen, så fina posters. Flyttade till hus för ett år sedan och har många väggar att fylla. Fastnade direkt för den som heter Black, vilken är min favorit! Håller tummar och tår för att vinna den

  Svara
 • Min favorit är Hello, ” You had me at hello” och denna poster kommer jag att ge min man på vår 10-årsdag i april, som ett litet erkännande från min sida att jag föll pladask för honom första gången jag träffade honom trots att jag spelade svårflörtad i månader 🙂

  Svara
 • Jag hade blivit superglad om jag vunnit denna tävling. Precis köpt hus och har då många väggar att fylla upp och dessa posters hade passat mig superbra, jättefina ju!
  Min favorit är Map of Manhattan men denna sida har ju en massa fint som sagt.
  Håller mina tummar. Kram

  Svara
 • Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ha Vintage butterfly. Den skulle sitta uppe som en påminnelse till mig själv att lyssna till min egna inre fjäril som ibland vill få komma fram och vara spontan. Tyvärr är den alldelles för lätt att vifta bort…

  Svara
 • Alla tavlorna är helt fantastiska. Jag skulle verkligen vilja vinna världskartan till min sambo som tack för all hjälp på sista tiden.

  Svara
 • Hej Hannah! Åh, om jag vinner skulle jag vilja ha ”Map of Manhattan”. Den skulle jag hänga i köket så jag kunde stå och fantisera om mitt drömresmål! Med tre barn är det svårt att spara ihop till den resan men någon dag ska jag dit! 🙂

  Svara
 • Min favorit är Deer. Skulle passa perfekt bredvid våra små hjorthorn som väntar på att sättas upp på vår vardagsrumsvägg.
  Varför jag ska vinna?! För att jag ligger hemma i en infektion efter en operation och verkligen behöver muntras upp! Inte bara att jag ska läka efter operationen, nu måste kroppen ta hand om infektionen också. Längtar tills jag får krafterna åter.
  Kram från mig.

  Svara
 • Hej! Dessa bilder är så fina! Min absoluta favorit är butterfly pink!
  För knappt 8 veckor sedan så fick vi vårt andra barn, en liten kille i vecka 30, på bara 1285gr. Vi har nu äntligen fått komma hem men är helt isolerade hemma då han är så infektionskänslig och inte får vistas varken ute eller bland folk, och kommer vara så ett bra tag till.
  Hade varit så roligt att pryda vår vägg hemma med dessa fina bilder hemma och liva upp dagen lite. 🙂
  Kram Agneta!

  Svara
 • Hej hej!! Jag o mina två döttrar håller på att fixa en klädkammare som vi vill inreda lite tjejigt!! Lippstick och nailpolish posters var ju’ super snygga till detta rum!! Men min dotter tycker även påfågeltavlorna var fantastiska!! 😉 mvh Karlsson flickorna!

  Svara
 • Jag älskar den här http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-fjader-tavla.html och den här http://desenio.se/sv/artiklar/rosa-fjaril-poster.html
  Vi har inga tavlor uppe förutom vårt bröllopsfoto så jag skulle vilja göra en hemtrevlig vägg, det hade passat fint ihop med vårt matsalsbord som svärfar ska snickra ihop till oss efter min idé. Dessa tavlor hade ingett ett lugn runt bordet.
  Kram Lotte

  Svara
 • Det här måste vara ödet! Hittade Desenios sida för bara ett par dagar sedan och plockade i en massa posters i varukorgen men missade totalt att skicka iväg min beställning,förmodligen kom nåt annat emellan! Så surfar jag in här och blir påmind! Många av inläggets posters fanns i min varukorg, men inte min favorit – den poster som heter Zebra, jag har fullkomligt snöat in på allt som innehåller ett zebramönster! Anledningen till att jag ska vinna är enkel – jag behöver tydligen hjälp att slutföra mitt tidigare påbörjade köp!

  Svara
 • http://desenio.se/sv/artiklar/deer-rose-posters.html
  Postern Deer är en av alla favoriter, gillar det rosa stänken.
  Varför ska jag vinna då?
  Jag svarar samma som på instagram…
  ” Dessa skulle vara ”mumma” att få sätta upp på vår vägg i allrummet,
  när makens projektorduk é uppdragen. (Vilket é alltid om jag får bestämma

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Lipstick postern till min dotter som fyller 11 år den 3/3. Hon skulle bli överlycklig att få ha den på sitt rum.

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna då dessa posters från desenio skulle passa på min tomma vägg i mitt vardagsrum. En hel drös med olika storlekar och former. Den jag tycker bäst om är den svart vita världskartan, så enkel men ändå så fin, och så tycker jag om den postern som det står ”awesome” på. Jag gillar ord med bra betydelser.
  Tack så mycket för en msyig blogg, kram! 🙂

  Svara
 • Jag hjälper just nu min syster och man att inreda deras nyinköpta hus då deras intresse för inredning inte sträcker sig särskilt långt. Tavlan Simplicity (vit) skulle passa perfekt i deras sovrum och vara en fin inflyttningspresent!

  Svara
 • Beef cuts skulle passa jättebra i vårt kök. Har länge letat efter den perfekta tavlan att ha där o skulle bli så glad om jag vann. Min sambo med för den delen

  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna Lipstick postern. Den skulle vara så fin i min studentlägenhet på 32 kvadrat med vita kala väggar 🙂 jag tycker om att inreda romantiskt men det kan vara svårt ibland då det enda rummet är helt kvadratiskt, och student plånboken inte räcker så långt! En tjejig poster som denna vore ett lyft för min lilla etta. Varma kramar Helene, [email protected]

  Svara
 • Om 3 veckor är mitt tredje barn, min första son, beräknad att födas. Har boat och ordnat till honom. Mitt i allt har jag fyllt år och det vore toppen att vinna postern ’deer’ till mitt vardagsrum. Älskar trycket mycket!
  Vh
  Monika

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill börja med att tacka för att din blogg är så inspirerande!
  Jag hade blivit så glad för postern ”Black”. Den hade gjort sig så fint i min lilla studentlägenhet, och matchat min lilla svarta katt så väl.
  Kram Elin

  Svara
 • Jag bara älskar alla dessa posters från desenio!!!

  Svara
 • Wonderful postern..”Life doesnt have to be perfect to be wonderful” Mitt liv är låångt ifrån perfekt, försöker njuta och ta till mig varje dag av de små sakerna, min sambo och mina 2 barn..att vi är friska, att vi snart efter 4 år är klara med utbyggget av vårt hur..kan inte tänka mig något annat än denna på vår (snaaart klart) nya vardagsrumsvägg i centrum där den kan smitta alla med lite positiv eftertanke.

  Svara
 • Jag bara älskar alla dessa posters från desenio!!!

  Svara
 • Jag bara älskar alla dessa posters från Desenio. Och skulle jag välja ut en, får det bli ”Black”. Tänk att väggarna med dessa få pimpa!! Himmel vad jag skulle impa!!

  Svara
 • Förlåt för tre kommentarer, varav två halvfärdiga! Telefonen och nätet hakade upp sej!

  Svara
 • ååh Desenio har underbar konst!
  Har flyttat isär med min pojkvän och skulle verkligen behöva lyxa till min nya ”ungkvinnslya” med lite härlig konst. Jag är fullkomligt förälskad i ”Poster med chanel citat”.
  Den skulle man kunna slå ett ögonkast på varje dag och få en liten självförtroende-boost.
  mvh Julia

  Svara
 • ÅÅÅHHH!! Sicka underbara tavlor!
  Jag väljer den min blick hamnade på först: AWESOME-tavlan.
  Den skulle jag ge min älskade make för att han är just awesome.
  Våra liv korsades för 5 år sedan och vi är idag gifta. Tyvärr bor vi 60 mil ifrån varandra och pendlar Sthlm/Lund varannan helg. Det är inte lätt att knyta ihop säcken då vi har barn med våra x, men vår stora dröm är ju natlurkigtvis gemensamt boende med alla våra prinsessor.
  Och när det händer önskar jag har en tavlevägg exakt som denna på bilden. Så håller tummar & tår att lilla jag den här vinsten får 🙂
  Kram.

  Svara
 • Åh jag fullkomligt älskar Desenios konst!
  Jag har nyligen flyttat ifrån min pojkvän så skulle därför behöva lite vacker konst att smycka med i min ”ungkvinnslya”.
  Jag är smått förälskad i postern ”Poster med chanel citat”.
  Den kan jag slänga ett ögonkast på varje dag och få en liten självförtroende-boost av…
  mvh Julia

  Svara
 • Om jag vinner så väljer jag THIS IS MY LIFE.
  Jag och min man ska flytta i höst. Tycker att denna tavla skulle vara fin att sätta upp på nya stället.

  Svara
 • /holstee-manifesto är min favvo! Denna vill jag vinna ! Älskar dessa ord som borde spridas mer på denna jord men vi kan ju börja hemma hos mig : )

  Svara
 • Fantastiska fina printer, önskar så vinna Scissors, posters med de gamla fina saxarna. Skulle vilja ha dem ALLA så tack för tipset på sidan. Ska beställa några snyggingar och håller tummarna på en vinst 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,
  Älskar House rules – texten säger allt! Dessa stilrena tavlor skulle vara roligt att få sätta upp i vårt nya radhus som vi flyttar in i till sommaren.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Jennie

  Svara
 • Hej

  Svara
 • Stockholms kartan är den jag önskar vinna.
  Jag önskar vinna den till min son som pga. studier flyttat till andra sidan jorden. Han behöver den som ”tröst” då han får hemlängtan.

  Svara
 • Hej! åh det finns så många fina men jag skulle vilja ha The world, affischer
  Världskarta affisch för att den har så fina, milda färger och lätt att inreda till. Min mamma har lovat mig att måla en tavla till våra tomma, tomma väggar i vardagsrummet men det har liksom inte blivit så i väntan på det hoppas jag på vinst 🙂

  Svara
 • hej!
  Älskar Holstee Manifesto. Skulle vilja vinna en till mig själv eller en till min bästa kompis. Vi går igenom varsin separationer just nu, vilket är sjukt jobbigt o en stor sorg. Min fina vän stöttar mig även om hon har det tufft.

  Svara
 • jag skulle vilja ha postern lipstick för det behövs lite mer flärd här hemma

  Svara
 • Åh, så mycket fint!
  Är alldeles galen i fina bilder. Fastnade för ”You are really lovely” bland alla. Även om mitt ha begär väcktes av många. Ibland kan man behöva påminna sig om att det finns de som tycker att man är ”You are really Lovely”. Går med värk i kroppen och känner mig som värsta trista personen ibland, då kan det behöva en liten påminnelse.

  Svara
 • ”Enjoy the little things, print”, tycker jag om.
  Det skulle kännas bra att peppa sig på mornarna och när allt är pest och pinat.

  Svara
 • Hej!
  World map postern älskar jag! Jag älskar att resa och upptäcka nya platser på jorden, jag ska utbilda mig till pilot och därför passar den här postern perfekt!
  Kram!

  Svara
 • Här är min favorit http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html
  Snart är det äntligen dags för flytt
  Till vårt alldeles egna villaparadis
  Det skulle då vara skoj med lite nytt
  Därför jag önskar få vinna detta pris
  I nya huset finns mången vägg att fylla
  Med läckra prints och posters i olika format
  Dessa skulle helt klart tillvaron förgylla
  För hos Desenio blir tavelväggen ultimat

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den med diamanten för den står för nystarten som snart Klmmer att skr i mitt liv! Mer glitter och lite mer glamour. ❤️

  Svara
 • http://desenio.se/sv/artiklar/poster-foto-black.html
  Motivera..skulle bli glad varje gång jag såg den❤
  Kram

  Svara
 • Åh vilka fina! Jag skulle önska mig ”Lipstick, poster” för att den skulle passa perfekt på mitt snart iordninggjorda nya kontor hemma som går i rosa och saknar den lilla glamourtouchen! 🙂
  PS. Ett tips framöver är om ni kan fixa så att länkar öppnas som en ny flik/fönster, så slipper man klicka sig tillbaks. 🙂 DS.

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna
  Life is beautiful
  Turkos poster med fåglar
  Jag är så fascinerad av att fåglarna alltid hittar hem efter vintern. Jag hoppas att min familj och mina vänner också alltid ska hitta hem till mig

  Svara
 • Hej!
  Jag och maken ska gå skilda vägar så ett print att pryda en vägg i nya boendet skulle ju passa perfekt!
  Jag tycker att ansiktet med dr svarta läpparna är absolut snyggast!

  Svara
 • Åh, så många fina! Men min favorit får bli ”shine bright like a diamond”. Vi har precis flyttat till ett nytt hus med betongväggar överallt. Min sambo är inte helt nöjd med att borra hål i våra nytapetserade väggar… Men om jag vann skulle han inte ha något val:)

  Svara
 • http://desenio.se/sv/artiklar/new-york-manhattan-plansch.html
  Min anledning till att vinna är ganska så enkel. Jag och min älskade pojkvän har precis flyttat hemifrån båda två och flyttat ihop i en helt fantastisk lägenhet i Göteborg. Vårt gemensamma första hem ihop, såå härlig känsla! Därför skulle vi nu behöva pryda en av våra tomma väggar med en schysst tavla.
  Vi är förälskade i New York (lika förälskade som vi är i varandra) och vad hade inte då passat bättre än en poster på de?
  Puss&kram! /Elin

  Svara
 • Jäklar vilka fina posters/bilder!! Jag har precis flyttat och har INGENTING på väggarna. Och jag fastnade för den svarta pussmunnen, black lips, direkt!!! Den hade vart klockren i mitt vardagsrum : )

  Svara
 • Om jag vinner väljer jag ”Aquarell Chevron”, affisch med zick zack mönster!
  Skulle bli så glad över att få vinna en planch, då mina väggar förtillfället är tomma, har flyttat och inte riktigt fått inspirationen till att pryda mina väggar. En ny tavla skulle förståss liva upp o göra hemmet mysigt o fint igen.
  Nu hoppas jag på vinst 😉

  Svara
 • http://desenio.se/sv/artiklar/new-york-manhattan-plansch.html
  Jag har länge suktat efter detta New York print men inte vetat vart jag ska ha det. För bara några dagar sedan skrev vi på kontraktet till vårt allra första hus och det ska bli så roligt att inreda! En massa lyxiga posters skulle definitivt göra att vi får en fin start i nya huset…och nu har jag ju många fler väggar att välja bland!

  Svara
 • Jag älskar Postern Black. Skulle passa jättebra i vårt ny pimpade sovrum. Har sovit på golvet sedan 7 januari och har precis fått den nya sängen. Blev så fint och Postern skulle bli som grädde på moset! Kram

  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla om en snygg poster! Jag fastnade för ”Elephant five, poster”. Tycker den passar oss som är 5 st i familjen

  Svara
 • Map-postern skulle jag gärna vilja ha! Kan jag tänka tillbaka på alla fina resor jag gjort.

  Svara
 • Jag skulle behöva fylla mina väggar med något fint då jag nyss separerat och är på ruta ett i livet igen.. Att vinna skulle ge mig energi och betyda massor!

  Svara
 • Holstee manifesto önskar jag mig. Tack för en bra blogg och lycka till med lanseringen av nya kollektionen .
  All kärlek

  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja ha Awesome
  För jag är Awesome- en superhjälte-
  Har ni någonsin undrat vad som gömmer sig under trikåerna på maskerade superheroes?
  I sladdriga underbyxor, sjaviga mysbyxor & kaffefläckar på tröjan
  Lite kräks på axeln, In all her glory!
  Länge leve mamman! Heja oss!

  Svara
 • Skulle jättegärna vilja vinna denna http://desenio.se/sv/artiklar/new-york-manhattan-plansch.html. Älskar New york! Efter en tung höst och vinter pga separation så önskar jag nu ljus i tunneln så Håller tummarna!

  Svara
 • Gillar alla posters! Måste jag välja en så blir det Plum de canard, en vacker fjäder med text. Skulle passa in i mitt hem perfekt.

  Svara
 • Min favorit är ”I dare”. Den skulle passa perfekt i mitt vardagsrum där detaljerna går i cerise. En vägg är helt tom så jag skulle verkligen bli superglad om jag fick spika upp ”I dare”.

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Black poster (ansiktet). Den ska jag sätta upp bredvid mitt sminkbord. Bilden där skulle passa helt perfekt. Ha en fortsat trevlig vecka! Kram

  Svara
 • Min man är min klippa, han är fantastisk på så många sätt att det ibland är svårt att förklara för honom hur mycket han betyder för mig…för vår familj.
  Efter vad som känns som det längsta året någonsin så fick vi lite tid att bara vara och andas, vi åkte till Paris bara han och jag och från vårat hotell såg vi Eiffeltornet.
  Han fyller 30 snart och jag skulle vilja he honom Paris postern, eiffeltornet så att han varje dag kan titta på det och komma ihåg vår fina resa.

  Svara
 • Jag tycker ”Deer” prints är helt ljuvlig. Feminin och rå på samma gång med mycket själ och hjärta… Kram

  Svara
 • Oh jag tycker om att man kan göra så snygga kombinationer hos Desenio, måste jag välja så blir det nog någon av de inspirerande texttavlorna,tex. Holstee manifesto. Vi ska precis börja renoverings etapp 2, har samlat kraft från etapp 1 då vi som så många andra råkade ut för en väldigt oseriös byggfirma med allt vad det innebär. Så lite nytt på väggarna efter etapp 2 hade varit lyxigt. Tack för en fantastiskt härlig blogg!!!/Jennie

  Svara
 • Hej fina Hanna! Jag är helt förtjust i alla dessa tavlor, så enkla och stilrena som är det vackraste. Om jag måste välja en måste jag säga ”PRADA poster” . Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en tavla där ifrån då jag nyss flyttat ifrån mitt barndomshus och ett rum jag alltid haft, till en lägenhet. Jag trivis inte alls på samma sätt som i mitt hus och orkar knappt bry mig om hur mitt nya rum ska se ut då jag inte inte känner den där trivseln och motivationen man vill ha i sitt hem. Vilket är så tråkigt. Men dessa tavlor tror jag verkligen skulle göra nytta i mitt rum, för jag älskar dom! Skulle bara vara så roligt att få göra mitt rum lite fint, och dessa är perfekta!! Sååå nu håller jag bara tummarna, kram

  Svara
 • Tjaba.
  Min absoluta favorit är ju Black poster. Så jävla snygg och hade vart så coolt om hon fick pryda min nyrenoverade vägg uppe i hallen. Tror tom att min sambo samt barnen hade gillat den också, och alla dom andra med såklart.
  Nä, nu hoppas jag att det äntligen ska bli min tur, ellerhur?

  Svara
 • Tjaba.
  Min absoluta favorit är ju Black poster. Så jävla snygg och hade vart så coolt om hon fick pryda min nyrenoverade vägg uppe i hallen. Tror tom att min sambo samt barnen hade gillat den också, och alla dom andra med såklart.
  Nä, nu hoppas jag att det äntligen ska bli min tur, ellerhur?

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag skulle vilja vinna Black poster då jag har förlorat min älskade hund i fredags den 20 februari och det är en chihuahua och jag har haft henne i snart 5 år och det gjorde ont i mitt hjärta när vi avlivade henne hos veterinär grund av sjukdomar bla hjärta,lever,tarmar och vätska så det tog mig hårt och jag har gråtit i flera dagar men fick mycket stöd av min älskade mor som varit med mig hela tiden, jag sörjer fortfarande och saknar min lilla bebis som betyder mycket för mig, jag vet inte hur jag ska orka gå vidare utan min lilla hund som betyder mycket för mig, det är så tyst här då jag bor ensam med min son, en tavla skulle pigga mig i mitt rum kram till dig

  Svara
 • Idag blev jag Världsförälder för UNICEF och World Poster fångade mitt öga direkt <3 Att få fylla en vit vägg med världen i mitten och Desenios andra godbitar runtom skulle helt enkelt vara AWESOME!// varma hälsningar från fru Anell

  Svara
 • Vilket fantastiskt pris, var faktiskt in och klickade mig runt i deras butik härom dagen. Skulle säga att en utav favoriterna är en svartvit världskarta. Jag anser att jag ska vinna för jag har precis kommit i mål på min viktresa och den här vinsten skulle bli en form av belöning, en klapp på axeln att jag klarade av det 🙂 du får ha en fin dag

  Svara
 • Så många fina posters, men för mig var det inte svårt att välja.
  Mitt självklara val är Forrest silhouette och Deer.
  Jag älskar hjortar, rådjur och rävar.
  Jag har bott i min lgh i 8 år. Min inredningsstil har under många år varit Shabby Chic. Men nu är jag gammal (enligt mina barn) och shabby chic själv 🙂
  Men nu känner jag att jag vill förändra min stil. Rensa ut allt smått man har överallt och ha en clean stil med mjuka pasteller på gardier, kuddar osv. Avskalat men hemtrevligt ändå. Tyvärr är jag sjukpensionär och får en eländig lite summa så där finns aldrig någon chans att kunna förändra hemmet så därför skulle jag bli överlycklig att vinna.
  Tack för din underbara blogg !

  Svara
 • Jag gillar postern, shine bright like a diamond bäst. Jag önskar jag skulle vinna, för jag behöver verkligen ha upp något på väggarna hemma, men hittar inget som passar direkt, så dök det här virrvarret av snygga tavlor upp och skulle passa perfekt! Jag håller tummarna!

  Svara
 • World Map är min favorit. Skulle sitta som en smäck på min ena vägg, då jag kan ligga i soffan och drömma mig bort till alla världens hörn. Alla är jättefina, men förut nämnda. Zzzzz – jag är långt borta….

  Svara
 • Min favoritposter är den med texten ”Life is short”. Textfraserna ”Travel often” och ”Share your passion” genomsyrar mitt liv och min nya lägenhet 🙂

  Svara
 • Efter att ha blivit dumpad av min sambo sedan 15 år tillbaka och behöva flytta till en lägenhet från vårt hus känns det verkligen som om ”Holstee Manifesto” är en passande tavla att hänga upp……..

  Svara
 • Då min dotter har flyttat hemifrån så skulle en bild på en Världskarta pryda hennes tomma vägg 🙂

  Svara
 • Favoriten är http://desenio.se/sv/artiklar/deer-rose-posters.html
  Skulle vilja vinna och ge bort dem till min bästa vän. Hon är ensamstående mor efter svår separation i nytt boende med ansträngd ekonomi. Hon är värd all uppmuntran och att få ha det vackert omkring sig.

  Svara
 • Efter en super mysig weekend med min man i huvudstaden hade postern ”Stockholm” suttit fint på väggen som en liten påminnelse mitt i allt vardagsbestyr!!!

  Svara
 • Hej! Vilken kul tävling!
  Min favvis är ”& poster”, tycker den är så snygg och enkel.
  Jobbar just nu med att få ihop en tavel-vägg med massa olika snygga prints, och denna skulle passa perfekt, samt även alla andra otroligt snygga prints!
  Ha det fint! Felicia

  Svara
 • Den färgglada postern med chihuahuan skulle jag vilja ge till min dotter som snart fyller 6 år! Hennes högsta önskan (mammans också) är att få en riktig sådan hund, helst två stycken

  Svara
 • Jag gillar bäst postern på hjorten, eftersom jag älskar hjortar och har en tatuerad turkos hjort på armen.
  Denna skulle muntra upp mig lite, då jag har haft en tuff period.
  Kram och ha en bra dag//Lena

  Svara
 • Åååå där är den, Black feather min favorit. Nyseparerad tvåbarnsmamma som precis står i startgropen att börja inreda mitt och mina två barns nya hem, min son älskar fjädrar. Lycka för oss tre om vi få vinna detta.

  Svara
 • Min favorit är ”Map of Manhattan”.
  Den får mig att tänka tillbaka på överraskningsresan, som jag fick av min kärlek på min högskoleexamen, till just New York <3
  Jag älskar tavlor i alla dess former och drömmer om att få tid till att inreda vår lägenhet med fina inspirerande tavlor, precis som de från Desenio.se.
  http://desenio.se/sv/artiklar/new-york-manhattan-plansch.html

  Svara
 • Hej Hannah!
  Riktigt fina posters 🙂 !!
  Vi ska äntligen göra om vårt sovrum som varit ett bombnedslag i snart 2 år.. Elkablar som hängt överallt, väggar som trasat sönder, flyttade dörrar m.m. m.m
  Så när rummet är färdigrenoverat vore det såå roligt med lite snygga prints och vackra ting på väggarna.
  Eftersom jag har en förkärlek för svart/vitt och lite ”ruffare” motiv så föll jag för ”Beauty Skull, poster” men även ”Fashion Walk, poster”. Ja det var väldigt svårt att välja eftersom det fanns så mycket snyggt!
  Hoppas du får en fin dag! Kram Karin

  Svara
 • Åh va härligt med vår! Här uppe i norr har vi fortfarande vinter, men jag ser väldigt mycket fram emot den härliga vårvintern som kommer nu snart.. det är ju den som gör att vi överlever här uppe! 😉
  Med solen kommer ju även känslan av att man vill förnya och förändra, även här hemma. Vi kommer den här våren att renovera vårt sovrum, och där skulle såklart den här ”posterväggen” få sitta!
  Min favorit hos Desenio är den här: http://desenio.se/sv/artiklar/forest-silhouette-posters.html
  KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fin tävling 🙂
  Min favorit är just ”Black, poster” som finns med i vinstregnet.
  Jag tänkte dela med mig av en eventuell vinst till min dotter, som
  sakta men säkert håller på att bygga upp sin ”drömlägenhet”, och då
  kostar ju allt en rejäl slant, så hon tar det lite i sänder, varför
  en vinst skulle sitta jättefint. Hon skulle få min favorit, Black, för
  att jag vet med säkerhet att den skulle passa super hos henne. Själv lägger jag snabbt beslag på ”Chanel Mademoiselle, poster”
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram
  Anna N

  Svara
 • Jag har länge velat ha en sådan tavla, även när jag på julen mina pepparkakor ska kavla.
  De är så stilrena och fina och jag hoppas verkligen att de blir mina.
  Jag som har ett rum så vitt och tråkigt, skulle behöva pimpa till det, dock kommer det att bli bråkigt.
  Två systrar jag har som kommer att bli avundsjuka men jag får väl ta deras sysslor ett tag och diska och duka.
  Dom skulle passa så bra i mitt rum, mycket bättre än en 50 tum.
  Om jag skulle vinna skulle jag bli glad och fira massor med glass och choklad.
  Min favorit är PRADA tavlan och shine bright like a diamond poster.

  Svara
 • Förnyelse är själens bensin. Jag älskar Black! / Kramar till dig som är värdefull.

  Svara
 • Hej!
  Jag tycker att ”fjädertavlan” är den finaste och mest inspirations givande tavlan, vilket är något jag tycker är viktigt i de tavlor jag sätter på mina väggar. Budskapet som tavlan ger ska på något sätt uppmuntra eller betyda något för de som bor i hemmet där tavlan hänger. Varför just jag skulle vinna är för att jag och min sambo är hyfsat ny-inflyttade (sedan september 2014) och har fortfarande inte hängt upp mer än ett få tal tavlor på väggarna, de ekar tomt här hemma. Jag tyckte att kombinationen av de tavlorna ovan var både vackra att kolla på och går att inspireras till samt skulle passa helt fantastiskt bra hemma hos oss!
  Kram & Tack för en trevlig blogg!
  MVH,
  Michaela

  Svara
 • Vilken perfekt tävling för mig 😀 I min lägenhet har jag helt vita väggar i alla rum, utan några som helst tavlor eller dekorationer på väggarna. Jag har letat i 2 års tid efter nåt att sätta på väggarna men inte hittat vad jag söker ännu… Och så ser jag alla dessa fina tavlor som skulle göra sig så bra hemma hos mig 😀 Min favorit är ”Dragonfly black and white” och ”World map, BoW” Håller tummarna på att turen är på min sida! Kram

  Svara
 • Stockholm är min favorit!
  Älskar snygga posters och har en tråkig vägg hemma som kan behöva piggas upp med snygga posters!

  Svara
 • Jag gillar tavlan med fjädern! Jag hade blivit så glad om jag vann! Renoverade vardagsrummet för snart ett år sedan men har fortfarande inget på väggarna. Har tittat på desenios hemsida flera gånger men inte kunnat välja bland allt fint. Flera av min favoriter är med i denna tävling 🙂

  Svara
 • Åh, jag älskar postern ”Life is beautiful”!
  Jag skulle vilja vinna alla dessa posters för att jag behöver en nystart, i livet i allt. Min pappa har dött, min storebror dog, kort därefter, min lillebror mår sååå dåligt och vill inte leva, mamma är helt knäckt och mina småsystrar orkar inte mer. Jag försöker hålla allt uppe och vara den starka, jobbar som en tok och min äldste son är sjuk och väntar på diagnos. Försöker verkligen se någon mening med allt, men det är så svårt!
  Gråter rätt som det är, plötsligt kommer tårarna, torka snabbt och så på med leendet igen…

  Svara
 • Black feather,är den finaste tycker jag
  Håller på att göras om i min lght o söker o söker runt efter nya tavlor men det är ju så otroligt svårt att välja. Så nu håller jag tummar o tår att det går vägen detta =)

  Svara
 • Tack för trevlig tävling.
  Jag känner starkt för postern wounderful-
  Den får mig att stanna upp och reflektera över här och nu.
  Att fylla mina dagar med Liv och ta tillvara på det lilla, för det är det som blir det stora.
  Vänligen L

  Svara
 • Vilken kul tävling nu när det börjar bli dags att vårstäda och göra fint!
  Jag tycker jättemycket om tavlan Black feather!
  Jag hoppas att jag vinner för jag har letat länge efter snygga tavlor men får alltid världens beslutsångest och det slutar alltid med att jag inte tar tag i det och köper något alls…
  Snygga tavlor gör ju så mycket för trivseln i hemmet!!
  Önskar dig en trevlig dag

  Svara
 • Hej där vacker! Vilken tävling

  Svara
 • Älskar Black feather och dessa supersnygga tavlor skulle bli så fina i vårt nya hem. Ligger inlagd sedan någon vecka tillbaka då vår lilla bebis är lite för nyfiken på livet utanför magen. Vi är mitt uppe i renoveringen av vårt nya hus och då jag kommer få stanna i ytterligare ett par tre veckor här så kämpar sambon på där hemma med inredningen, dessa tavlor skulle pigga upp både honom och mig. Håller tummar och tår!

  Svara
 • Hej min favorit är: Chanel mademoiselle, poster
  Om jag vinner, hoppas jag att jag till posten hinner
  hämta mitt paket samtidigt som jag köper en magnet
  Skulle bli fint och snyggt och kännas tryggt
  Jag vill vinna och låt Champagnen rinna….

  Svara
 • För ett år sen flyttade jag in i min första lägenhet och har inte riktigt hittat eller fyllt alla väggar här hemma med tavlor jag fastnat för. Sen en tid tillbaka kollade jag in desenio och föll direkt för Black feather! Den skulle vara så snygg på en vägg ovanför soffan 🙂
  DU är grym!
  KRAM Amanda

  Svara
 • Black feather är min absoluta favorit. Har varit sjukskriven under en längre tid och har suttit och kollat på sidan och drömt mig bort. Nu ska jag äntligen börja min dröm utbildning. Så att hitta pengar till att göra om hemma finns inte. Och nu när jag äntligen står stabilt på fötterna så önskar jag ju att hemmet speglar mitt inre.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Min favoritposter är kartan på Manhattan i svart-vitt!
  Jag skulle vinna alla posters för att liva upp mina kala väggar. Just nu är hemmet rätt intetsägande vilket inte är så roligt att komma hem till. Vinsten skulle verkligen liva upp både hemmet och mig själv inför våren.

  Svara
 • Hej Hannah! Min favorite är ”Shine bright like a diamond poster”. Jag och min pojkvän bor för tillfället i en etta och studerar båda två till ekonomer. Nu börjar våra studier lida mot sitt slut och den första april flyttar vi till större. Att gå från 34 kvm till 109 kvm betyder att en hel del nya möbler behöver köpas och dessutom är det många tomma väggar som ska fixas. En posters från Desenio skulle göra mig överlycklig.
  Många kramar!
  Fanny

  Svara
 • Jag älskar fjädrar som jag tycker är så vackra och unika
  var och en, så min favoriposter är *Feather print*.
  Har precis fått nytapetserat i min lägenhet efter 9 år
  och just nu gapar det tomt på mina väggar. Denna vinst
  skulle jättegärna få flytta upp på mina väggar. 🙂
  Kram fina Hannah

  Svara
 • jag gillar Prada Marfa postern pga att jag är ett stort gossip girl fan! Det skulle betyda mycket för mig att vinna dessa posters då jag gärna vill göra om hemma! Speciellt i mitt rum.

  Svara
 • Min favorit är black poster.
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna några poster för att piffa till vårt hem efter 1 år av renovering (och nästan separation

  Svara
 • Black är ju ascool ! Läcker!!

  Svara
 • Heart anatomy
  Har samma hjärta tatuerat på mitt ben m min sons namn och
  Texten mitt blod mitt liv
  Så enkelt som därför 🙂

  Svara
 • Hej,
  Jag gillar Bilden på Chanel flaskan allra mest.
  Den elfte april 2011 fick vår lilla flicka cancer, bara ett år gammal. Världen vändes upp och ner. Sorgen och skräcken tog oss i ett järngrepp. Det vi upplevde då går inte att beskriva i några få ord så jag nöjer mej med att säga att det var början på vårt livs svåraste resa …en resa som lyckligtvis, efter en 913 dagar lång behandling med cytostatika visade sej vara lyckosam. Idag är vår lilla flicka – nummer fyra i vår barnaskara -fri från sin cancer och världens busigaste, glada, femåring med mycket skutt i benen!
  Alldeles i början av vår resa, när det var som tuffast och vi väntade på besked om de första dagarnas behandling hade hjälpt så fick jag en parfym av någon som tänkte på mej. En flaska Chanel. Den klassiska. samtidigt som jag öppnade flaskan och droppade några droppar på min handled, kände doften … SÅ öppnades dörren och doktorn kom in i rummet och gav oss svar på blodproven som visade att vår flicka svarat bra på behandlingen och vunnit den första tuffa kampen.
  För min är just chaneldoften en god påminnelse för alla mina sinnen om dagen när allt vände. När vi förstod att vi skulle få ha henne kvar hos oss, hand i hand, även om vi hade lång väg kvar …

  Svara
 • Hej Stina! Helena här från Desenio. Vilken underbar berättelse!!! Och grattis till vinsten! För att kunna skicka dig din vinst så behöver vi även din mailadress samt mobilnummer (för aviseringar). Kan du maila dessa uppgifter till vår kundtjänst på [email protected]?
  Må så gott!! Hälsningar Helena

  Svara
 • Åh jag skulle så gärna vilja ha ”oops did i by champagne instead of milk AGEN? Haha den passar hemma hos en småbarnsfamilj eller hur?

  Svara
 • Chanel och haute couture , diamanter i miniatyr.
  Allt detta gör mig gl’a för en kvinna liksom jag, så gillar jag nog allra mest en flaska av parfym i rosa väst.
  Nog är väl detta bäst!

  Svara
 • Min favorit är;http://desenio.se/sv/artiklar/chanel-poster.html, Jag vill vinna för att jag har nyss flyttat in till min nya studentlägenhet och som student så har jag en tight budget vilket gör att jag alltid måste tänka ekonomiskt och kan därför inte unna mig något fint så ofta. Jag har därför inte råd att lägga ut pengar till fina dekorationer så om jag vann denna tävligen så skulle jag bli jätteglad:)

  Svara
 • Alla posters är så fina, men om jag ska välja ut en så är det: Dragonfly black and white, har alltid tyckt att det är något sagolikt och mystiskt med trollsländor, får mig att tänka på John Bauer och hans sagoväsen. En annan som är jättefin är Zebra på väg till festen. Är så förtjust i djurmönstrat, speciellt zebra, och zebran med den svarta hatten är bara så ljuvlig!
  Här hemma i huset har vi en väldig blandning på tavlor; jag har broderat många tavlor, ärvda tavlor, tavlor fyndade på loppis, så det är många olika färger och stilar, inte precis enhetligt om man säger så! För ett år sedan blev vi ägare till en enkel liten sommarstuga, där finns tystnaden och lugnet, de enda ljud man hör är sjöfåglar, vindens vinande och vågornas brus. Det finns en vitmålad vägg som är helt tom och där skulle jag så gärna vilja ha enbart snygga posters i olika storlekar med svarta ramar, det skulle bli så snyggt och skulle passa så bra i stugan. De posters som du Hannah lottar ut, skulle bli helt perfekta, ser den vackra väggen framför mig. Till sommaren sitter jag i min favoritfåtölj med en mugg kaffe latte, på ena sidan är den fantastiskt snygga tavelväggen med posters från Desenio och på andra sidan är ett fönster med utsikt av tallar och granar, fåglar som flyger, en hare som skuttar förbi och en söt ekorre som klättrar i ett träd. Vilken härlig drömbild!

  Svara
 • Black Feather är min favorit poster, tycker den är super fin, elegant i sin enkelhet!
  Vi flyttade in i vårt hus för snart fem år sedan och väggen ovanför vår soffa ekar fortfarande tomt. Det har varken funnits tid eller pengar då vi varit tvungna att prioritera annat, fått två barn, förlorat två familjemedlemmar i cancer, ja livet har helt enkelt kommit emellan. Nu önskar jag så att vi skulle kunna fylla denna vägg då det ekar omysigt i rummet när mina två små underverk springer runt och busar!
  Kram

  Svara
 • Hej klart jag är med o tävlar om dessa finingar.
  Skulle sitta så fint på väggen i mitt dressingroom.
  Där jag står varje morgon o peppar mig själv.
  Där jag klär på mig dagens leende.
  Där jag klär mig till dagens super woman.
  Där jag sen på kvällen skalar av allt ytligt o
  kryper i mysdressen o går o kramar mina älsklingar.
  Just där skulle dessa passa fint.
  Kram Camilla

  Svara
 • Black poster är min favorit

  Svara