Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:54 | februari 25, 2015

I see You

God förmiddag min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. 

Vi har en helt fantastisk vårdag här i Sigtuna. Det doftar vår och snön smälter bort, solen skiner och jag blir lugn i hela kroppen. Har ätit frukost och försökt jobba men dessvärre vaknade jag med migränkänningar. Den trycker bakom pannbenet så jag har gått och lagt mig en liten stund nu för att se om den släpper.

Inte läge att bli dålig idag.

Ligger och lyssnar på en av de bästa låtarna och  röst jag någonsin hört. Kan inte låta bli att gråta så fort jag hör den. Den vrider igång mina tårkanaler på högsta effekt. Det forsar 🙂

Två av de bästa låtskrivarna, i Sverige, enligt mig har gjort låten. David Kreuger och Fredrik Kempe. Kristin Amparo själv har också varit med och skrivit den.

Plugga in hörlurarna och lyssna på I see You på hög volym. Rysningar.

Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “I see You”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vackra du!
  Ska lyssna på låten och höra om det kan vara något i min smak.
  Förresten, kommer smyckena ut i feb. eller mars? Kommer inte ihåg.
  Längtar.
  Ha en fin dag.

  Svara
 • Finaste Hannah!
  Jag hoppas migrän-känningarna har lagt sig. Förr när jag hade migrän så kom den ALLTID i samband med vårsolen, mensen och när jag ätit mycket socker och kolhydrater.
  Sen jag dragit ner på socker och kolhydrater är den puts väck. Har inte haft ett anfall på snart tio år. Kanske värt att testa under en period, för det är ju verkligen vidrigt med migrän.
  Tack för kärleken du sprider via din blogg den skiljer sig från mängden.
  ♥ Pöss!

  Svara
 • Det är nåt med den låten. Laddade ner den på Spotify häromdagen och drog på den högt i bilen, och började störttjuta. Vet inte varför men den berör verkligen. HUR kunde hon ”bara” gå till andra chansen?!

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  Jag lider också av migrän, vaknar precis som du tung i huvudet mellan varven. Mitt bästa tips är Pronaxen värktablettet, 3 st vid första känning. Hjälper mig oftast bra.
  Hälsningar Eva

  Svara
 • Tack för tipset Eva. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas huvudvärken ger med sig

  Svara
 • Hämtade precis ut mitt paket från femme collection. En elina och en emma, båda i oyster. Och dom är sååå fina! Mycket finare än förväntat. Blir definitivt fler beställningar i framtiden! 🙂

  Svara
 • Åh vad glad jag blir att du känner dig nöjd ❤️ Stor kram!

  Svara
 • Jag måste säga att jag inte alls fastnade för den låten eller framförandet…
  Vill du höra en riktigt gripande låt på svenska (den kom 6:a i delfinal 2) så ska du lyssna på Emelie Irewalds ”Där och då med dig”. Den känns så äkta och är skriven med tanke på folk som kämpar mot cancer. Så sorglig och man kan riktigt se och känna det hela utspela sig… mörkret som kommer. Speciellt gripande på slutet…
  Man kan kanske inte länka här, men sök på svt.se/melodifestivalen osv…

  Svara
 • Den har jag missat. Ska genast lyssna på den. Tack 🙂

  Svara
 • Hej!
  Såg att bara första meningen i min tidigare kommentar kom med! Jag skrev och undrade om du vet ngt om Joolz nya Geo-modell? Vi ska nämligen köpa vagn och funderar starkt på en Joolz – de är ju så snygga! Har du något tips på vart vi kan åka och titta på den (bor i Stockholmsområdet).
  Kram Malin

  Svara
 • Krya på dig

  Svara