Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | februari 26, 2015

Nytt och fräscht 

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod. Även idag bjuds vi på vackert väder och strålande sol. 

Jag sitter i bilen på väg in till stan. Jag och Peter ska äta lunch med Peters pappa Kai och hans fru Gun. Sen har vi möte innan vi ska fara till Uppsala och förbereda kvällens roliga FME-mingel på Janemars.

Känner mig nervös 🙂 Blir alltid nervös när jag ska hålla i något samt prata inför massor av folk. Men det känns så klart spännande också.

I Alla Hjärtans Dag-present fick jag en fin väska av Peter. Han tycker att alla mina väskor är så äckliga 🙂 Fulla med skräp, lösa tuggummin, smink i plastpåsar, en blöja och annat. Så typiskt mig. 

Nu fick jag en väska samt en matchande nessesär som jag kan ha mitt smink i. Får se hur länge den håller sig så här fräsch.Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Nytt och fräscht ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, det är nog många tjejers väskor som är äckliga… Hihi. Mina ser exakt lika ut som dina. Lycka till med minglet!

  Svara
 • Åh vilken fin allahjärtans-present 🙂
  Hannah, jag tycker du ska ha boktips på din blogg 🙂 Tex de senaste fem böckerna som är värda att läsa.
  Ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Kan man inte få en bättre bild på
  väskan Hannah

  Svara
 • Lycka till ikväll. Du kan ju detta ❤️

  Svara
 • Cirkeln är utläst sedan i förrgår. Har Eld hemma nu men vill dra lite på den. Lovade min 16-åriga tjej att jag skulle se den på bio med henne, men hon vill att jag skulle läsa boken först! (ingen av kompisarna har läst boken och då ville hon inte se filmen med dem heller!). Är du i krokarna runt Halmstad och vill se filmen erbjuds sällskap.

  Svara
 • Hej! Ja gärna bättre bild på väskan Hannah

  Svara
 • Hej men du har säkert jätte bra koll på alla dina barn deras läxor och aktiviteter , du sköter blogg, klädes försäljning, tar bra hand om dig själv och håller både ditt hem, barn och dig själv i fräscht skick mm mm ja listan kan bli hur lång som helst på vad vi kvinnor gör, så om vi inte håller våra handväskor i bästa skick så må det vara hänt !!! 😉
  Kram på dig! Mvh Camilla

  Svara