Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | februari 27, 2015

FME-visning

Då kommer lite fler bilder från FME-eventet på Janemars igår 🙂

Vi hade en liten modevisning med sex stycken plagg ur kollektionen. Det var min vän Linda och Engla som visade upp kläderna. 

Vackra Linda i Liv Tee med FME print. Den finns även i vitt med svart print samt utan print i Oyster, Grey Melange och Antique Green. De blir bara snyggare och mjukare ju mer man tvättar och använder dem. 

Änglalika Engla i en svart Elina Dress samt Amanda Scarf i Oyster Print. Den finns även i leo. Elina Dress finns i Grey Melange och Oyster. Maja Dress i Leo, som jag hade på mig, är samma klänning.

Samuel spelade när de visade kläderna och jag stod bredvid och presenterade.

Bilderna ovan har jag lånat av Engla.Linda, Rebecka och jag skålar för en fin kväll.

Nette och jag. Många av mina vänner från Sigtuna kom och förgyllde kvällen.

Tack för alla lyckönskningar ❤️ Det värmer i hjärtat.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “FME-visning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett stort tack för ett trevlig, välordnat mingel med gott bubbel. 🙂 Lycka till med kollektionen.
  Kram Linda

  Svara
 • Oj, men fröken Engla stannade inte på mingel utan åkte hem med sin man igen?
  Och självklart bara godkända bilder på henne från hennes blogg. Suck.

  Svara
 • Underbara fina Hannah så fina kläder älskar hela kollektionen. Så glad för eran skulle att ni lyckats så fantastiskt bra=) Massor kramar till dig fina du Kram Jessica

  Svara
 • Så mysigt det ser ut! Älskar den där leoklänningen. Underbar! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/26/mentalt-urladdad/

  Svara
 • Snygg collection! Ser fram emot kommande plagg.

  Svara
 • Mycket fina kläder. Åker till Emporia
  i helgen och shoppar loss ❤️

  Svara
 • Tack Hannah för en fantastisk blogg!
  Kika gärna in på min 🙂 kram Tina
  https://duffeln.wordpress.com

  Svara
 • Stort grattis till FME! Verkar ha varit en superkväll! Kläderna ser superfina ut, sugen på att beställa något. Läste att du fått någon kommentar om pojkkläder, jag förstår att ni inte kan börja med allt men som mamma till två grabbar så vore det jättekul om det blir ngt framöver. Ha en fin helg och grattis igen! 🙂

  Svara
 • Jag önskar dig ett stort lycka till! Imorgon ska jag hämta ut mitt paket med min första beställning från din kollektion. Jag måste ändå säga , att jag fattar inte att ni satsar på just kläder. Jag vet, att det är det största påslaget inom detaljhandeln och därför frestande ur affärssynpunkt, men herregud! Det finns ju så många aktörer som helst! Jag fattar inte, att även du gått på klädbranschen! Du kunde väl hittat på något annat? Möbler, inredning eller något?

  Svara
 • Vilket roligt event, stort grattis till dig fina du. Åh så mycket snygga kläder, den leo klänningen skulle jag så gärna vilja ha, superfin ju. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag beställde Maja- klänningen i fredags och kunde hämta ut den i tisdags.
  Måste säga att det är verkligen bra service.
  Är jättenöjd med den,den passade perfekt.
  Ha en bra dag. Kram 🙂

  Svara