Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:37 | februari 27, 2015

Lanseringsmingel med FME

God fredag min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod. Man kan ju inte annat än att vara glad när helgen nalkas. Ikväll har dessutom Let´s Dance premiär. Liv har längtat sedan förra året 🙂
Igår hade jag lanseringsmingel för Femme Collection på butiken Janemars i Uppsala. Känner mig stolt och glad. Inte bara för att Uppsalas finaste butik säljer FME men också för att så många kom till eventet. Så många härliga, glada och underbara människor.
Jag tycker det var så lyckat. En kväll fylld av skratt, musik, shopping, tävlingar och mycket annat.

I skyltfönstret var det väldigt snygga kläder 😉


Kön var lång och började tidigt då de 100 första gick hem med en goodiebag (ska visa vad det var i den sen).


Alla bjöds på otroligt goda tilltugg från Triller Mat och Bröd.


Bor du i Uppsala eller har vägarna förbi så måste du prova Trillers goda mat och bröd. Jag åt upp alla resterna 🙂 HÄR! hittar du dem. Sedan bjöd vi på nyttig och god mat från Svarta Lådan.

Rosa bubbel passar ju perfekt till en tjejkväll.Bjöd på mitt favorit-rosébubbel från Rotari. Friskt och gott.

Femme Collection!


Älskade Mamma kom och förgyllde min kväll ❤Som alltid på mina event så spelar bästa Samuel Gajicki.

Blir alltid glad när du som följer min blogg kommer fram och säger hej. Här fick jag en fin pratstund och fick kramas med Lisa som följt mig länge.Femmes egna modeinspiration Mikaela Roxenmo. Så kul att få ses och inte bara träffas här på bloggen i varandras inlägg 🙂

LillaMy! Är så glad att du kom till eventet. LillaMy har följt mig sedan jag skrev på mama och jag var gravid med Liv. Blev så glad att få ett ansikte på henne som jag känt över bloggen genom hennes kommentarer under så många år 🙂


Tillsammans med ägarinnan Tanja och bästa tjejerna i personalen. Tack för en underbar kväll!


Började kvällen med Maja Top och avslutade den i Maja dress. Vilken är din favorit?


Nu ska jag laga lunch till barnen och sedan sätta mig och göra ett nytt inlägg med fler bilder från kvällen samt visa vad som gömde sig i goodiebagen.
All Kärlek ❤


22 kommentarer22 kommentarer om “Lanseringsmingel med FME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis till dina framgångar. Kläderna är fantastiskt fina. Min favorit är Maja dress som du har på bilden. Otrolig kvalité och snygg passform. Jag vill ha alla färger 🙂 Ska bli spännande att följa detta projekt och se smyckena som snart kommer. Trevlig helg

  Svara
 • Vilken lyckad kväll det såg ut att vara Hannah! Kläderna ser fantastiska ut. Grattis igen och stort lycka till! Kramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Vad mysigt att även du känner det som att du känner oss läsare lite, precis som det känns för oss!!
  Kul att så många kom, det verkar har varit en supertrevlig kväll!

  Svara
 • jag hoppas på att få komma med nästa event om ni ska ha en tilll snart. Skriv stort i rubriken ”TILL DIANA!” haha så jag ser det och inte missar denna gång. 🙂 Gärna i Stockholm.
  Underbara bilder.

  Svara
 • Ja du är så gullig som tar dej tid för dina läsare. Har oxå följt dej länge 🙂
  Verkar som det blev väldigt lyckat. gillar båda men får nog säga klänningen ändå fniss kram o ha en mys helg me familjen

  Svara
 • Hej ! Jag läser ofta din blogg. Jättetrevlig tycker jag den är och inspirerande. tack för att du delar med dig. Hälsningar från en regnig småort i värmland.

  Svara
 • Ser ut som ett lyckat event 🙂 Väldigt fina kläder!
  Ha en fin helg <3
  Kram

  Svara
 • Maja dress är min favorit!!! Håller på med en viktresa, så när jag nått ett av delmålen får jag beställa en sån 🙂 Superbra belöning och trigger för att orka kämpa på med kost, vardagsmotion och träning 🙂

  Svara
 • Grattis Hanna vad roligt. Så snygg Maja klänningen är.Den ska jag beställa.Trevlig helg 😉

  Svara
 • Hej Igen!
  En fråga är dom normala i storleken? Jag brukar ha small ibland x-small.
  Är osäker vilken jag ska ta,vill inte att den är för stor/bred.
  MVH/Annika

  Svara
 • De är normala i storlekarna. Kram

  Svara
 • Okej tack för snabbt svar.Kram 🙂

  Svara
 • Hej hanna! Fick tips av dig för några veckor sedan om detox ville bara tacka! Min man och jag gick ner några kilo, och vi känner oss bättre renare liksom, så tack för tipset kram

  Svara
 • Åh vad kul att höra! Kram

  Svara
 • Maja klänningen är ju grymt snygg. Hann aldrig med att prova någon igår. Vad har du för storlek i den?
  Sen måste jag fråga dig en annan sak. Hur gör du för att få det fina lite vågiga håret? Jag har löshår i men tycker att det blir lite för hårda lockar när jag lockar med plattång.
  Kram Linda

  Svara
 • Och den är så skön! Jag har min i S. Jag har aldrig förstått hur man lockar med plattång. Har försökt men bränner mig och håret blir kantigt och fult 🙂 Jag har en större locktång och en smalare och så lockar jag varannan hårslinga med dem. Virar håret runt tången och håller i. Använder inte själva tången när jag rullar håret för då blir det docklockar. Gillar det vågiga lite beachiga looken. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Tusen TACK goa Hannah o Peter för en toppenkul kväll!! 🙂 Verkligen ett lyckat event. Jättefin goodiebag, god mat o dryck och bästa Samuel som stämningshöjare. Å jag är så hiiimla nöjd med alla mina klädinköp! Provade aldrig dem där men allt var perfekt. Har haft min gråa FME tröja hela dagen, sååå mysig (den kommer jag att bo i!) Maja klänningen var superfin och av underbar kvalité, så den blir det kanske fler av… Längtar redan efter höstcollectionen ;-)Ja du hör… det här blir dyrt!!
  Hoppas det blir fler event på västkusten också. Då ska jag sträcka på ryggen och ha utsläppt hår på nästa bild, hahaha!! 😀
  Ha en fortsatt fin helg!
  Stor kram <3

  Svara
 • Stort grattis Hannah ❤️️
  Hoppas ni kommer mot
  Gävle snart , vill oxå
  Känna på kläderna ❤️️
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Har aldrig kommenterat förut, men har följt din blogg i flera års tid. Grattis till din nya härliga klädkollektion! Superhärliga kläder! Kommer man att få tag i dem även i Finland där jag bor?? 🙂 Ps. Jag gillar din blogg otroligt mycket! Alltid fina bilder på dig och din familj samt en varm känsla över hela bloggen! Kram!

  Svara
 • Hej Hanna. Grattis till kollektionen! Så snygga kläder! Hur är klänningarna i storlek? Skulle de passa även om man är kort ca 160cm?
  Tack för en inspirerande blogg:)

  Svara
 • Så snygga både Maja top och Maja dress! Svårt att välja vilken jag gillar bäst! Själv skulle jag dock behöva gå ner i vikt för att de skulle sitta snyggt på mig, de är dessutom liiitet för dyra för min ekonomi. Men snygga är de, helt klart! 🙂 Så kul för paret som gick ned i vikt av Detoxkuren! På mig hade den då ingen viktreducerande verkan, fast det kan ju bero på att jag har långsam ämnesomsättning. Jag tror ju egentligen inte på att det gör ngn större nytta. Men det känns bra att köra en detoxkur och den smakade gott och en dricker åtminstone den mängden vätska i 10 dagar! Annars är det ju lättare att komma ihåg att dricka ordentligt under den varma årstiden! ;D
  Ni verkar är så rara du och din syster Magdalena och er mamma Linda (fast jag har bara träffat Linda och henne gillar jag skarpt)!
  Kramar!

  Svara
 • Fick hem min Maja top idag och den är helt underbart skön och så fin. 🙂 Funderar på om jag ska beställa Maja dress också 😉

  Svara