Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:04 | mars 1, 2015

Blåsigt

Hej igen min vän. Jag tog mig en skön promenad och lyssnade på musik. 

Det blåste och luften var kylig. Uppfriskande.

Satt en stund nere vid vattnet innan jag promenerade hem igen. Nu ligger Vida i min famn och sover och jag kämpar för att själv inte somna.Tänkte kolla på reprisen av Mellon ikväll men den börjar inte förrän kl 23.45 och det känns inte som jag klara att vara vaken så länge. Men jag ska försöka 🙂

Vad gör du?

Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Blåsigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • svt play?

  Svara
 • Ja, men jag vill se den på TV:n och kan inte koppla in datorn till TV:n 🙁 Får väl titta på datorn ändå… Eller så kämpar jag. Kram

  Svara
 • Promenader med bra musik i hörlurarna kan nog vara bland det bästa, man tänker så bra på nåt vis. Speciellt dagar då man man har gott om tid, inte har någon stress i sig och då man kan göra bara det man känner för.
  Själv har jag jobbat hela helgen. Långa pass, men roliga. Jobbar på sjukhus och får träffa många otroligt intressanta människor som gör jobbtimmarna väldigt givande och roliga. Man får perspektiv och reality checks, vilket jag tror är nyttigt. Självklart tufft många gånger också, då sjukhus inte är det ställe folk går till utan orsak.
  Har missat denna veckans Mello, jag med. SVT play får det bli, ingen chans att jag håller mig vaken till 23.45 🙂
  Kram
  (sken upp när jag såg mig själv på bild på din blogg häromdagen, från Janemars! Har för övrigt använt mina nya Femme kläder flitigt 😀 )

  Svara
 • Sådan promenader är nog den bästa avkopplingen, bara att gå i sina egna tankar och få en massa frisk luft! Tycker man riktigt känner hur energin fylls på! Ha en fin söndagkväll:-)
  Kram Malin

  Svara
 • Vad har ni för TV-Leverantör? Jag har Comhem och kan se vad som hellst när som hellst. Rätt bra faktiskt tex om jag försover mig om mornarna och har missat första timmarna på Nyhetmorgon (TV4) tex…. 😉

  Svara
 • Vi är lite efter när det kommer till det här 🙂

  Svara
 • Har ni Apple-tv? Du kan kolla på SVT play genom den och på så sätt få upp den på tv:n!!

  Svara
 • Har tyvärr inte det. Vi är så otekniska och efter 🙂

  Svara
 • Hej! Ser mysigt ut, hoppas du orkar hålla dig vaken, Måns var riktigt bra 🙂 Jag har tenta i veckan och försöker plugga lite grann men ger nog upp nu och läser istället. Många kramar 🙂

  Svara
 • Hej!
  Tack för en bra och mysig blogg 🙂
  Tänkte fråga om du fyller ut dina läppar med ngt eller om dom är sådär naturligt plutiga? 🙂
  Ha en go tisdag!

  Svara