Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | mars 3, 2015

Fint paketerat

Hej min vän. Allt väl?

Här hemma har jag en riktig sjukling till man. Den här sketans influensan och febern verkar härja överallt. Jag har och tänker klara mig undan den Ialla fall. Har inte tid att vara sjuk. Peppar, peppar…

Jag får ta hand om Peter och hoppas på att barnen klarar sig. Han får ligga i karantän i sovrummet. Munskydd och handsprit till övriga familjen 🙂

Tjejerna lånar ofta min mobil en stund på eftermiddagarna och spelar spel och grejar med appar som de fått ladda ner. Att det har haft min mobil går inte att missa när jag går igenom bilderna. Igår dök den här upp 🙂Älskar hennes min!

Hur har du det? Något du vill berätta? Tycker det är så härligt att höra från dig som läser. Tack för då du tar dig tiden att skriva. Det glädjer mig.

Har du beställt något från Femme Collection? Om inte så måste jag visa hur fint man får sina plagg hemskickade.I en låda ligger en vit papperspåse med kläderna i samt en lapp från mig 🙂

Nej, nu måste jag jobba.

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️


32 kommentarer32 kommentarer om “Fint paketerat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så lyxigt o fint paket! Det är så man vill få hem kläder och känna att man verkligen unnat sig något

  Svara
 • Alltså !! ha ha ha fyyyy så söt man kan se ut!! Vilken min, love it, vilken otroligt charmig min! Åh nu vill jag bara hem till min egna sötnos. 🙂
  Dina plagg är grymt fina Hannah, vad kul att dom är lancerade äntligen! 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah! Skickar dig en hälsning från ett grått Gamla Stan. I kväll ska jag och min man förgylla vardagen med ett trevligt restaurang besök på min favorit restaurang B.A.R och sen blir det Carola på Cirkus. Ska bli mys-pysigt:-) Må så gott! KRAM KRAM

  Svara
 • Gillar också Vidas min 🙂
  ser lite lurig ut 🙂 underbart med
  fint inslagna paket I LIKE . I dag
  blir det barnbarnsmys med tjejerna
  5 1/2 och 5 månader ❤️ Krya på Peter
  och håller tummarna för att ni andra slipper
  skiten 🙁 Kram ❤️

  Svara
 • Vilka fina och lyxiga paketförpackningar!
  Här i Göteborg skiner solen så efter att ha lämnat de två äldsta barnen på respektive skola och förskola, blev det en promenad med familjens yngsta som blir sju veckor nu på torsdag!
  Hoppas din Peter kryar på sig snarast och att ni andra klarar er!
  Stor kram

  Svara
 • Hej läser din blogg dagligen, måste säga att jag verkligen älskar din blogg. Du skriver om så bra vardagliga saker och annat….
  Hoppas du fortsätter blogga för alltid, för det är så härligt att gå in och läsa din blogg. Man blir på gott humör. Älskar dina bilder på dina fina kidz. Fin familj du har!!!
  Hoppas du får en bra vecka… kram kram

  Svara
 • Hej. Här hemma har vi också sjukstuga. Stora tjejen verkar ha åkt på influensan. Jag känner mig konstig idag så kommer säkert inte klara mig, blir alltid smittad. Hoppas lillebror och pappan klarar sig! Hoppas alla i din familj klarar sig. Snart är våren här och då brukar man slippa så mycket sjuka. Kram

  Svara
 • Jag njuter av att få vara hemma igen efter en jobbig sjukhusvistelse. Blev så jättedålig efter att jag haft influensan, dubbelsidig lunginflammation och helt uttorkad. Men behandling med näringsdropp och antibiotika intravenöst har fått mig att piggna till, men är fortfarande väldigt svag och eländig. På sjukhuset var det sådana överbeläggningar, patienter på läkarexpeditioner och i duschrum. Första dygnen fick jag ligga i korridoren, men fick sedan komma in på en sal. Jag ska inte alls klaga, det var många äldre patienter som var så svårt sjuka. Personalen gjorde vad de kunde och sprang ännu fortare än vanligt. Tacksam för att ha fått hjälp och är så glad över att få vara hemma igen.

  Svara
 • Nej, har inte gjort någon beställning. Spanat in några saker men har inte råd. Precis börjat jobba igen efter föräldraledighet. Får snällt invänta första lönen. Ni kommer inte ha något fint lanseringserbjudande till dina läsare eller så? 🙂 😉

  Svara
 • Hej Hanna!
  Var en runda på stan i fredags och tittade in ert sortiment ( bor i Kristianstad) och fastnade för en topp och en klänning, ska bara fundera klart först:)
  Här i Skåne skiner solen och fåglarna kvittrar för fullt. Hoppas att influensan inte drabbar dig och barnen, kram

  Svara
 • Så sööt!! 😀 Jag har varit inne i vår bästa affär här på hemmaplan och bett dem ta in collectionen! Hoppas! 🙂
  Huh för influensan… Så många som ligger! Tvi tvi…! Hoppas du och vi slipper.
  Kramar <3

  Svara
 • Måste gå in och kolla på femme 🙂 verkar va så fina kläder!
  just nu är det väldigt jobbigt i mitt liv så behöver nått som gör mig gladare 🙂
  http://www.jagharbulimi.blogg.se
  kram

  Svara
 • Supergulliga flickor du har! Mina flickor är 4,5 år och 2,5 år. Har beställt lite kläder till dem och skall hämta ut paketet idag! Ser verkligen fram emot att få öppna! Tror mina busungar kommer bli nöjda de med. Soliga hälsningar från Halmstad!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag vill bara säga att jag älskar att gå in och läsa dina uppdateringar varenda dag. Jag blir på gott humör och ni verkar vara en så fin familj som har det så mysigt. Jag är själv i v13 i min första graviditet och om allt går bra får jag och min sambo äntligen bilda en egen liten familj efter sommaren. Jag tycker ni är en alldeles fantastisk förebild som familj och hoppas jag kan vara en lika bra mamma till mitt lilla barn som du verkar vara till dina.
  Stor kram och all lycka!

  Svara
 • Jag har beställt Angie blusen, så snygg den är! I mars flyttar jag hem till Sverige igen efter ett år i Schweiz och där ligger den och väntat på mig. Ser fram emot att få börja använda den 🙂
  Kram

  Svara
 • Ja, jag undrar över armbanden med svalor på, när de kommer upp i webbutiken?

  Svara
 • Ska hämta mitt paket från Femme imorgon, kan knappt bärga mig.. beställde flera plagg 🙂 Kram Jenny

  Svara
 • Hej.
  Har köpt Hannah dress.
  Superfin rosa färg och fint fall.
  Mycket nöjd och ja den var väldigt fint inpackad:)
  Heléne

  Svara
 • Jag ligger också hemma och är sjuk , dock i en mildare variant än den riktiga influensan.
  Vilken tid serveras lunchen imorgon för oss sjuklingar? Eller kan du leverera till Sollentuna?

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag följer din blogg sedan länge men tror inte jag kommenterat förut. Jag är ensam med mina två barn, 8 och 10 och efter en lång uppslitande separation från deras pappa känner jag nu att jag håller på att landa i mitt liv. Har träffat en man som är fantastisk, stöttande, trygg, lugn och så rolig. Är så glad igen. I framtiden drömmer jag om att bugga upp ett nytt liv tillsammans med honom och barnen – men är samtidigt lite rädd för tanken. Du inspirerar med dina härliga berättelser om din familj och hur ni har det tillsammans. Du verkar stark och trygg. Förstår att det inte finns något ”recept”… men är glad att du delar med dig så bjussigt.
  Kram och all lycka till dig!

  Svara
 • Jag har beställt Hannah Dress i rosa som jag ska ha när min systerdotter ska döpas i april. (Jag är gudmor! En sådan lycka). Är så förväntansfull att få se och prova klänningen! Kram Madeleine

  Svara
 • Åååh, jag vill så gärna beställa ”Emma College” men min studentekonomi tillåter det inte förrän i april. Men dåååå 😀 Åh, den är så himla fin, och en hälsning från dig kommer ju göra den mycket mer värdefull! ♥
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • Jag ska beställa så fort jag har fått pengar.
  När man är arbetslös är det svårt att handla 🙂
  Nu letar jag jobb som en galning. Mycket i Stockholm också.
  Vet du någon som kanske behöver eller vill ha en barnflicka så hör gärna av dig till mig 😀
  Kram fina du så ses vi kanske i Kristiandstad den 19 mars ❤️

  Svara
 • Hej Hanna! Jag är en tjej på 23år som fölt din blogg sedan du väntade Liv, tycker att du är så himla inspirerande med hjärtat på rätt plats så det är en fröjd att läsa din blogg.
  Har inte beställt något ännu men jag ska göra en beställning till nästa löning. Ska till London i April och vill kunna resa lika fint som du och tjejerna gjorde till Thailand. 🙂
  Hoppas du haft en fin dag!
  Kramar

  Svara
 • Ha haaa… vilken min! Ett riktigt litet charmtroll! 😀
  Jag tycker att kläderna är superfina! Men nej, jag har inte beställt något och lär inte göra det heller. Sällan jag köper ngt till mig själv. Förklaring; ensamstående och arbetssökande, med en ´växande och snart tonårig dotter som är i mycket större behov av nya kläder än vad jag är! Men jag gråter inte för det! 😀
  Ber att du och övriga familjen slipper influensan! Det räcker och blir över med den vanliga förkylning vi hade här förra veckan och helgen! Jag har inte tagit emot förkylning på flera år, så nu kände jag mig nästan ”manligt” förkyld! ;D
  Kramar!

  Svara
 • Hej
  Så fina kläder!! Helt i min stil 🙂 läser din blogg varje dag o har gjort det i många år. Håller på att separera efter 16 år tillsammans. Blir varannanvecka livet o nu när beslutet väl är taget, känns det ändå ok. Letar efter lägenhet för fullt, känner mig lite ”grötig” i huvudet, många tankar o lite sömn men det kommer bli bra.. Ha en bra kväll

  Svara
 • Jag vill berätta att jag för snart en vecka sedan hade det jättetrevligt på er lanseringsfest av Femme på Janemars. Älskar min T-shirt, med trycket på. Ger mig en powerkänsla faktiskt! Tack för festen och vilket roligt musikquiz det var, blev en lycklig vinnare och vann Kevin Murphy produkterna, mitt hår och jag tackar er med en stooooor kram och massa kärlek! Lycka till med allt <3

  Svara
 • Vilken rolig bild av Vida!
  Här har vi på gång tredje veckan av förkylning, än så länge bara jag som drabbats, hoppas resten i familjen klarar sig… Hoppas ni andra hos er slipper bli sjuka!
  Har varit många gånger in på femme collections sidor och dräglat över kläderna, men ni skickar ej till Finland :(. Kommer ni månne att göra det i framtiden?
  Ha det så bra!

  Svara
 • Åhh vad fint Hannah! Älskar när man får paket, som man beställt, så fint inslagna. Lyxig känsla!
  Jag har inte beställt något ännu, men kommer definitivt att göra det. Just nu saknar jag en fin scarf så det lutar åt en ”Amanda” 🙂 Så fin!

  Svara
 • Gud, hon är så bedårande. 😀
  Jag är så NÖJD med min tröja från lanseringen, älskar den så extremt mycket, så skönt material också. Den funkar till allt, som myströja, eller fin till kjol eller till kavaj, bara älskar den. 😀
  Hoppas du får en bra dag och att alla börjar friskna till 🙂

  Svara
 • Vilka roliga bilder att överraskas av i mobilen, söt Vida! 🙂
  Här har det varit full rulle i livet i tre månader sedan vår lilla Malte kom till världen i kombination med husbygge. Men nu börjar vi komma i ordning, har flyttat in och lillkillen mår fint. Det är härligt att vara mammaledig 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Köpte den gråa Goa långärmade tröjan till mig och ena tjejen 3 år. Hon älska den jag med mjuk kvalité super skön

  Svara