Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:59 | mars 3, 2015

Smart förvaring

God kväll vacker. Har gått och lagt mig efter en lång dag. Peter känns lite bättre så jag hopps han snart blir helt frisk.

Jag, Peter, William och Mio har legat i soffan och titta på Trolljägarna. Så bra! Älska när Aschberg konfrontera de fega trollen. 

Vi längtar redan till nästa tisdag och ett nytt avsnitt 🙂

I eftermiddag har Liv haft sin kompis Emilia på besök. Som alltid blir det show när det är kompisar här. Vi fick alla biljetter till deras dans-spel-och sångshow. William var på fotboll men jag, Mio och Peter satt bänkade.Liv sjöng, Emilia spelade instrument och Vida dansade 🙂

Har sorterade och tvättat ikväll. Vikt in kläder i allas garderober (men har så mycket kvar), tömt lådor på skräp och gjort snyggt i dem. Passade även på att hänga upp mitt nya örhängesskåp från ChillDesign. Snyggt men framför allt smart.

Nu ligger inte alla mina örhängen i en hög och aldrig används. 

Sorgsen mitt lilla skyddsängel-lamm ser ut.

Nej, nu måste jag läsa min bok, Cirkeln, innan jag somnar. Beställde de två uppföljarna, Eld och Nyckeln igår. Spännande. Ska se filmen när jag läst ut den. 

Kram och god natt ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Smart förvaring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med show! Åhh vad bra det blev med örhängena. Ordning & reda, det gillar jag. Måste kolla in detta lilla ”skåp” till mig själv.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för ditt svar!
  Nu har jag gjort min beställning.
  Allt är så snyggt och jag vill ha alla modeller i alla färger. =)
  Får ta lite i taget.
  Ha en bra dag vackra du.
  Många kramar.

  Svara
 • Du får hälsa Peter att krya massor.:)
  Gud så smart skåp 🙂

  Svara
 • fin blogg du har Hannah!

  Svara
 • Vilket otroligt smart skåp, ett sådant skulle jag också haft! 🙂

  Svara
 • Vilket fint och praktiskt litet skåp till örhängena! Jag har satt upp en massa krokar på min garderob där jag hängt alla mina smycken. Ligger de undanstoppade blir det aldrig att man använder dem. Och så är det en snygg inredningsdetalj att ha dem framme, tycker jag!

  Svara
 • Hej!
  Ett sånt ska jag önska mig till mors dag. Fantastiskt fint/smart. Eld och nyckeln är lika bra som cirkeln så du har något att se fram emot. Tyvärr blev jag besviken på filmen. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Sitter hemma på dagarna och pluggar till HR-assistent. Men ibland behöver jag en paus och då går jag självklart in på din blogg. Du delar alltid med dig om ditt liv och man får alltid en må bra känsla av dina kloka tankar och fina familj 🙂 Idag blev pausen ganska mycket längre eftersom det var så fint det du gjort med brickan och dina smycken. Så nu har jag härmat dig och på kuppen blev det storstädning bland alla krämer, smink och krafs 🙂
  Tack för att du delar med dig
  Kramar Helen

  Svara
 • Så fint halsband du har på dig! Varifrån är den?

  Svara