Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | mars 5, 2015

Välkommen våren!

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Vilken dag! Nu är det vår. Underbart när solen skiner från en blå himmel, fåglarna kvittrar och dunjackan och halsduken byts ut mot en skinnjacka och scarf.Imorse åt jag en mysig frukost med en vän och nu har jag haft möte med en ny homesale-representant så jag köpte med mig bullar och småkakor.Slutade med att jag och Peter åt upp det 🙂Finkaffe och smörgås till frukost.

Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Välkommen våren!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ha ha ha ha jag dör!! Ärligt? Åt du och Peter upp allt själva? Vad härliga ni är, era kakmonster. Säg inte att ni kom fram tomhänta. 😀
  Vad vacker du är som vanligt finaste.
  Ja visst är det skönt med vår, men skinnjacka vågade jag inte mig på. Nope, vi hade frost på bilarna i morse så jag tog vinterjackan, suck. Men snart så, suuupersnart så åker vinterjackan ner i lådan och ut i förrådet.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tänkte fråga om ni kommit igång med klädkedjan? Och om ni isf har någon som säljer, har visningar kring Dalarna? Vi satt och pratade ett gäng tjejer och vi skulle jätte gärna vilja ha en visning! 🙂 hoppas på svar.
  Med vänlig hälsning Madeleine

  Svara
 • Hej! Den nya kollektionen från Ecco heter Effortless living! Så fin färg, verkligen vår!! Har haft en vecka med motgångar…. Bilen måste till bilverkstad och det kommer kosta många många tusenlappar. Jag har fått reda på att jag ska operera en hand i april och kommer att vara sjukskriven många veckor, så trist!! Kommer sakna mina elever och kollegor så mycket. Detta gör att denna vecka har känts så tung…. Skulle bli så glad över att vinna ett par fina skor att gå omkring med i vår. Skulle pigga upp då jag är nyopererad. Modellen är bara så fin!! Ecco gör ju så sköna skor! Storlek 39 har jag.
  Hälsningar Anna

  Svara
 • Va kul att ni gillade kakorna! Dom har jag ju bakat 🙂

  Svara