Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | mars 5, 2015

Vinn skor…

… från ECCO och den nya kollektionen Effortless.

Så snygga!
Och de kan bli dina. ECCO har släppt en ny kollektion som heter Effortless.
Så här berättar ECCO om den.

En avslappnad, naturlig enkelhet har alltid varit synonymt med skandinavisk livsstil. Den nya Effortless kollektionen inspirerar till en ren och enkel livsstil. Med förnyad fokus på hantverk, kvalitet och skinn är våren 2015 designat till att avspegla dessa ideal och värderingar i design och finish.
Garderobens stapelvaror i form av jackor, blusar och byxor håller en minimalistisk stil och ett snitt med lösare silhuetter, vilket ger ett såväl nonchalant som elegant uttryck.
Nya ECCO DAMARA passar bra ihop med mjukt skräddarsydda plagg i pastellnyanser och naturmaterial som bomull och siden och skapar en modern dräktlook som är idealisk för såväl kontoret som de lediga timmarna efter jobbet. Självklar, avslappnad och feminin – denna sko har en slät mockaläst, diskreta detaljer och en mångsidig design som passar ypperligt till vårens nya stilar. 
Precis min stil Låter som vår egen kollektion ju 🙂 Pastelliga mjuka färger, avslappnat och feminint. En perfekt match!

Jag har ett par DAMARA i färgen Woodrose. Så sköna och fina.


Vill du vinna ett par?
Då önskar jag att du svarar på frågan.

Vad heter den nya kollektionen från ECCO?
1. Scandinavian living
2. Effortless living
3. ECCO living

Lämna det rätta svaret samt motivera varför du ska vinna dessa skor i kommentarsfältet.
Vinnaren dras nästa vecka på onsdag 11/3.
Lycka till!

I samarbete med ECCO


477 kommentarer



477 kommentarer om “Vinn skor…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Effortless living…jag är värd ett par nya fina skor till våren. Sällan man vågar säga så men nu gör jag det…Har slitit & jobbat väldigt hårt hela förra året med stroke som följd… Men nu är jag på G igen & dessutom fått äran att bli mormor vid 46 års ålder sååå ljuvligt…Så på vårpromenad i fina nya skor med lilla Snorkebarnet vore perfekt. Tack fina ni.

    Svara
  • Effortless living.
    Jag vill vinna skorna för att dom är fantastiskt snygga och ser supersköna ut.Inte av någon annan orsak:):)
    Krammar och ha en härlig dag.

    Svara
  • 2. Effortless living
    Då jag ett par min efter att min man (och jag) gett mig köpstopp kom på att jag glömt köpa vårskor så skulle detta vara den perfekta gåvan till mig! ..Så jag slipper smuggla in ett par nya vårskor bakom hans rygg 🙂

    Svara
  • Effortless Living, jag kan ärligt säga att jag trodde aldrig att jag skulle säga att ett par Ecco skor kan vara snygga, men ack så fel jag hade… De är bedårande snygga och färgen är ju super läcker, ja ett par Ecco skor hamnar på vill ha listan, kram Anna

    Svara
  • Effortless living heter deras nya kollektion.
    Jag vill vinna för att jag sällan unnar mig själv något… Blir alltid bara saker till barnen när man handlar.
    Dom är jätte snygga och jag älska särskilt den färgen du har.

    Svara
  • Hej!
    Rätt svar är 2) Effortless living 🙂
    Jag skulle verkligen behöva ett par nya vårskor. De ser så mjuka och bekväma ut och ser ut att passa de flesta tillfällen! Hade älskat att få traska runt på stan i dem så fort marken blir torr och härlig.
    Kram, Anna

    Svara
  • Effortless living – Jag skulle vilja känna känslan att få gå i ett par så snygga skor till våren och inte som oftast behöva köpa på rean till hösten som man tyvärr ofta får göra när barnen för mig alltid kommer i första hand.
    Ha en härlig vårdag!

    Svara
  • 2. Effortless living.
    Ja, vad kan man säga.. Sen dottern föddes 2013 har det inte köpts ett enda par skor till mamman och nu börjar vårskorna sjunga på sista versen. Dessutom hade ett par snygga, nya skor varit perfekt present till mig om jag får ja på jobbet jag sökte idag 🙂 *håller tummarna för allt*

    Svara
  • Effortless living
    Jag älskar ecco de är så sköna. Passar mig som är en småstadsböna. Färgen är min favorit, snälla skynda dig och skicka dem hit.

    Svara
  • Den nya kollektionen heter Effortless Living.
    Jag hoppas att jag har turen att vinna eftersom skorna ser riktigt, riktigt sköna ut! Dessutom är de supersnygga!
    Jag har världens krångligaste fötter och får alltid skavsår och blåsor när skorna inte håller hög kvalitet -bara det bästa är gott nog. Tyvärr blir det då även ganska tomt i plånboken… 😉 Så nu hoppas jag att jag har turen och vinner de där snygga Ecco-skorna!

    Svara
  • Det är nr.2 Efortless Living
    Jag önskar att jag vann dem för att det skulle vara skönt att ha en snygg och samtidigt bekväm sko på jobbet då jag går och står mycket. Nu kan jag vara klädd snyggt samtidigt som jag är snäll mot fötterna.

    Svara
  • Effortless living. Önskar nya fina vårskor. Dessa såg härligt våriga ut och skulle bli jätteglad om jag vann dessa. Ecco har verkligen förnyat sig och pastellfärgerna är grymt snygga. En pw i dessa går inte av för hackor……

    Svara
  • Svar; 2. Effortless living
    För att jag bara har jobbat en hel vecka sen Jul. Barnen drar på sig alla förkylningar och magsjukor så jag hinner bara 2-3 dagar varje vecka.
    Nu är jag pank och shoppingsugen 🙂
    Jag skulle bli så himla glad om jag vann ett par.
    Ett ljus i detta eviga vabbande!
    En glad mamma = glada barn 🙂
    Tack för en mysig blogg!

    Svara
  • Effortless living
    För att jag bara har jobbat en hel vecka sen Jul. Barnen drar på sig alla förkylningar och magsjukor så jag hinner bara 2-3 dagar varje vecka.
    Nu är jag pank och shoppingsugen 🙂
    Jag skulle bli så himla glad om jag vann ett par.
    Ett ljus i detta eviga vabbande!
    En glad mamma = glada barn 🙂
    Tack för en mysig blogg!

    Svara
  • Effortless living.
    Super Snygga vår skor!
    och dessutom ett par kvalitets skor, kan ju inte blir bättre!
    Skulle vara kul att läsa sitt namn som vinnare i en tävling någon gång!
    ”Man kan aldrig vinna om man aldrig spelar” som min sambo brukar säga till mig när jag tjatar om att ”jag vinner aldriiig något!!” 🙂
    så nu testar jag i din tävling och håller tummarna.
    kram och ha en bra dag i solen.

    Svara
  • Svaret är : 2. Effortless living
    Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har ett enda par av vår skor. Då jag är hemma med liten bebis och nyförlöst så har jag ingen chans att gå ut och handla skor just nu. Bor i södra Sverige och här har våren nästan kommit. Hoppas jag vinner och snart kan jag gå ut på promenader i det fina vädret och hoppas kunna vandra i ett par bekväma skor från ECCO .

    Svara
  • Effortless living.
    Önskar mig ett par fina,stilrena skor nu till våren.Eccos skor har jag aldrig ägt.De ser praktiska,komfortabla och snygga ut. Helt i min smak.
    / Sanela

    Svara
  • Effortless living
    För att jag är värd det. Mår inge bra, har varit konstant sjuk de sista månaderna. De kanske kan pigga upp min tillvaro.
    Kram

    Svara
  • Effortless living.
    Behöver verkligen förnya garderoben med ett par nya vårskor! För mig som får skoskav bara genom att titta på ett par skor skulle ECCO passa perfekt! Då får även mina fossingar en skön vår och jag får vara fin! 🙂
    Kram!!

    Svara
  • Effortless living!
    Varför hoppas jag vinna?! Jo dessa skor är så himla snygga. Gillar inte skomodet just nu med nitar och fransar och dessa skulle jag kunna bo i för att de är så annorlunda och så jag!! Vinner jag dem inte så går jag och köper ett par för dessa måste jag ha!!! Nu fick jag vårkänslor och solen skiner ute!! Kram !!

    Svara
  • Skon heter 2. Effortless living.
    Ecco har bra skor, jag har problem med att hitta skor, men har alltid hittat skor som passar hos ECCO. ECCO har skor för mina fötter och nu behöver jag nya till våren. Skulle vara roligt att vinna för en gångs skull skor från mitt favoritmärke ECCO. Behöver något uppmuntrande på min födelsedag…går hemma med gipsad arm/hand.

    Svara
  • SVAR 2.Effortless living
    Jag har inga skor till våren och våren har nästan kommit till södra Sverige där jag bor. Hoppas jag vinner då jag är hemma med nyförlöst bebis och orkar inte gå runt i affärer och köpa skor .
    Snart hoppas jag kunna gå ut på promenader förhoppningsvis med nya ecco skor från Effortless living.

    Svara
  • Svaret är 2. Effortless living.
    Jag vill väldigt gärna vinna av två skäl. Jag har en hallux som plågar mig så en skön och bra sko är a och o. Den finns i min storlek, 35! Det är såååååå svårt att hitta fina skor i den storleken.

    Svara
  • Effortless living är svaret på frågan! Sååå snygga skor och härliga färger, vem skulle inte känna sig snygg och fin med ett par sådana på fossingarna! Vilket lyft för ecco!
    Ha en härlig dag i vårsolen

    Svara
  • Hej! Svaret är 2. Effortless living. Jösses vilka snygga skor! Jag skulle bli hopplöst glad om jag vann dessa, så jag kunde hoppa runt efter min fjärde guldklimp med stil; en ljuvlig liten gosse på två år som håller mig sysselsatt (& stundvis galen!!) Kram & ha en helt underbar vår!!

    Svara
  • Effortless Living. Helt enkelt för att jag bara ägt ett par ECCO en gång i livet….det var på 80-talet. ”Alla” i kommunen som jag bodde i då hade dessa ”promenadskor” från ECCO. Grå eller brunbeiga……vi hade inte råd. Men jag fick ett par till slut…..jag fick ärva ett par. Tyvärr var det när det inte var på modet längre:) Men gud så sköna de var!!Hoppas att hitta ett par lika sköna skor igen!

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living! Motevering varför jag vill vinna dessa skor är: Med ett jätte stort skavsår så är jag i akut behov av nya, bekväma & snygga skor:) Tack för en rolig & trevlig blogg!

    Svara
  • Effortless living.
    Jag vill vinna dessa då jag om 1 1/2 månad ska börja jobba igen efter 15 månaders mammaledighet. Jag har under denna tid knappt unnat mig någonting (man köper ju bara nytt till bebis :)). Så ett par nya skor till jobbstart skulle vara guld för en nybliven förstagångsmamma!

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret.
    Jag brukar alltid ”håna” min man att han är en ecco-tönt, kunde vara trevligt att få vara en tönt själv, och dessutom i rosa som är min älsklingsfärg:)

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living.
    Jag är ensamstående mamma som studerar på heltid. Jag kämpar för att göra det bra för mig och barnen och för att vara en bra förebild för dem. Min utbildning är min investering på vår framtid.
    Nu är våren på väg och och varje morgon hör jag fåglarna kvittra, härligt!
    Jag skulle vilja dansa fram i de underbara skorna från Ecco, mjuka fina skor i superbra kvalitet och i söt pastell-färg.
    Tack för allt du delar med oss i din blogg!
    Kram Carina

    Svara
  • Hej Hannah, Eccos nya kollektion heter ”Effortless Living”. Här är jag, på jobbet, och ser stjärnor i mina inte så gamla men oj så obekväma boots. Händer aldrig när jag har mina Eccos på mig! Det kan dock göra ont i hjärtat så snygga de nya är, modellen! Färgen! Andas vår <3 //Melinda

    Svara
  • Hello!
    Rätt svar är Effortless Living. Jag har riktiga problemfötter. Får skavsår av dom flesta skorna skulle behöva investera i ett par ”riktiga” skor men som alltid så går barnen först och man själv går i mindre bekväma skor. Så jag håller tårna för att vinna ett par ist! Kram

    Svara
  • De heter Effortless Living.
    Ecco är mitt absoluta favoritmärke när det gäller skor. Alltid så sköna, aldrig skoskav. Helt enkelt mitt förstaval när det ska köpas nytt.

    Svara
  • Rätt svar:2. Effortless living
    Åh vilka vårkänslor jag får, vilka härliga färger och vilken design odet nästan spritter i mina tår!
    Hälsningar
    Carina

    Svara
  • Rätt svar Effortless Living
    Dessa skulle få göra premiär med mig i sköna maj och känna Spaniens ljumna gator under sig.

    Svara
  • Rätt svar är: Effortless living
    Hoppas jag skorna vinner, så jag använda dom hinner
    Vill med nya skor vara snygg, och inte stygg
    Jag förmodar att skorna är sköna, jag är inte nån söderböna
    Vill nu ha vår, och vara fin i mitt hår!

    Svara
  • Hej! Nya kollektionen heter Effortless Living.
    Jag skulle ge bort mina skor till min syster som genomgår en tuff behandling för sin bröstcancer. Skulle vara kul att kunna pigga upp henne med ett par fina skor från Ecco. Hon gillar dessutom Ecco väldigt mycket, men man har ju inte så mycket ”shoppingpengar” som sjukskriven. Så detta skulle vara en perfekt present!

    Svara
  • Hej!
    Den heter Effortless Living. Jag önskar skorna då mina fötter (såsom de flestas antar jag) bytte storlek efter min förra graviditet, samtidigt som du med Vida. Nu är jag höggravid och har ondare i fötterna än nånsin och orolig att de inte kommer gå ner till den förra gamla storleken utan hoppat upp en nu igen… De enda skorna jag kunnat ha mellan och nu under tiden som gravid är mina älskade Ecco-skor, som nu blivit för små! ;(

    Svara
  • Effortless Living heter kollektionen. Jag vill vinna för att kunna glassa runt i ett par snygga skor till våren. Vet ju att ECCO är outstanding i skocomfort så det kan ju vara kul att ha ett bekväma och SNYGGA skor eftersom jag försöker gå så mycket som möjligt vart jag än ska. Hoppas på tur.

    Svara
  • Hejsan!
    Eccos nya kollektion heter ”Effortless living”
    Det skulle ju vara på tiden att mina ömma små fötter skulle få stappla omkring i ett par urtjusiga och bra skor, helt klart min favorit i vår!!
    Har aldrig känt att jag kunnat köpa mig ett par då dom kostar en slant! Men nu håller jag tummar och tår att vinsten mig når! Kram på dig..

    Svara
  • Nr 2 är svaret! Effortless living

    Svara
  • Effortless Living är rätta svaret. Dem är så fina skulle sitta perfekt på min fot Stl 37. Kramis

    Svara
  • Hej,
    Rätt svar ät ”Effortless Living”.
    Med det underbara vårväder som är idag vill man bara slänga vinterskorna och låta fötterna bli vårfint i ett par sköna Ecco!
    Mvh Heléne

    Svara
  • Effortless Living heter denna härliga kollektion!
    Jag skulle gärna vilja ge mina fossingar just Effortless Living 😉 Som gravid behöver fötterna lite extra kärlek och vad passar inte bättre än ljuvliga, fina och helt fantastiska skor?

    Svara
  • Effortless Living
    Har aldrig varit pastellfärgstjejen men nu kan det banne mig bli ändring på det! Ååååhhh alltså jag vill möta våren i dessa skor 🙂

    Svara
  • Supersnygga. Serien heter Effortless living. Helt underbara skor. Ett par i stl 38 hade suttit fint

    Svara
  • Efortless living
    Skulle vilja vinna dessa så blir outfiten komplett. Angie blouse och dessa skor………. välkommen våren! Lycka!

    Svara
  • Så snygga de ser ut. Effortless Living är deras nya kollektion!! Jag står i mitt jobb mellan 10-19 dagarna i ända. Fåfängan tar över och jag står med obekväma skor som är snygga men INTE bra för mina fötter. Vore ju helt fantastiskt om man vann ett par som både är snygga och bekväma =)
    Kram

    Svara
  • Nya kollektionen heter Effortless Living
    Varför skall just jag vinna? Jo för att jag tycker jag är värd ett par sådana här underbart snygga vårskor 😉
    St 37 blir bra om turen har kommit till mig, tack.

    Svara
  • Hej! Effortless Living är mitt svar på Eccos nya kollektion. Jag har aldrig ägt ett par ECCOS så lyckan skulle bli stor om jag vann ett par av dessa vackra skor. Kram

    Svara
  • Effortless living !
    Så gott det vore att vila trötta sjukskötetskefötter i sköna, men framförallt snygga, vårskor!

    Svara
  • Effortless living heter deras nya kollektion!
    Jag skulle så gärna vilja vinna dom, då jag nu har tagit tag i mitt liv och börjar plugga! Det är så kul och givande men med hus och barn får man prioritera bort saker till sig själv.
    Men ett par snygga vårskor skulle lysa upp min vardag från böckerna!
    Kram sofia

    Svara
  • ”Effortless living” är svaret.
    Jag hoppas vinna ett par snygga pastellrosa skor. För att fira att jag kommit ur rullstolen efter några år och åter kan gå korta promenader. Opererade hela ländryggen mars förra året.

    Svara
  • Effortless living heter serien. Är hemma och är mammaledig med vårt 3 barn och nya skor är nått som jag skulle behöva men inte ligger högst upp på prioriteringslistan. För det blir ju att man köper bara till barnen i första hand, sig själv glömmer man lätt bort.
    Mvh Stina

    Svara
  • EFFORTLESS STYLE!
    Mina trötta, instängda vinterfötter behöver verkligen piggas upp med dessa sockerbitar!
    Må så fint!
    /Victoria

    Svara
  • Effortless Living är svaret.
    vad skönt med dessa underbara skor för mina trötta fötter som har varit instängda i läderstövlar hela höst och vinter,
    sen att färgen är rosa är ju en tio poängare:)

    Svara
  • Svar Effortless living.
    Skorna skulle säker passa bra på mina fötter inför min kommande resa till New York. Ecco skorna är sköna skor för trötta fötter.

    Svara
  • Effortless living, och jag vill gärna vinna då jag gått ner över 40 kg i vikt och har fått byta ut hela garderoben. Även en del skor har blivit för stora, så jag behöver även nya skor. st 25 eller 36 har jag.

    Svara
  • RÄTT SVAR: EFFORTLESS STYLE!
    Jag är hopplös. Köper fler snygga än sköna skor. Provar sällan båda.
    Köpte mina första gympaskor på tio år för ett tag sedan. Detta verkar vara skon för mig, både skön och snygg. Helt fantastiska helt enkelt!
    Johanna

    Svara
  • Effortless styre, och jag skulle vilja vinna ett par fina sköna till mina trötta småbarnsförälders fötter. Ett par fina nya vårskor hade ljuset upp tillvaron ännu mera känner jag så jag hoppas turen är på min sida.
    Kramar från mig

    Svara
  • ”Effortless living” , snygga skor kan ha en lindrande effekt på
    dyra smärtsamma tandläkarebesök, kommer de sen i strlk 41 är det ju bara en bonus ! 🙂

    Svara
  • Åh så snygga. De ser finare ut på din bild än på Eccos reklambilder. 🙂
    Svar:
    Effortless living
    Motivering:
    Jag älskar ECCO skor, så härligt med skor som är sköna på foten direkt. Däremot har jag svårt för att våga mig att köpa något annat än svarta då och köper oftast ett nästan likadant par som har nött ut. Jag får hålla tummarna att jag vinner en mer vågad färg. 🙂

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Nu till våren skulle dessa skor passa perfekt till mig. Älskar eccos skor och kvalité. Fina härliga vårskor som skulle pigga upp mig.
    Kram 🙂

    Svara
  • Mitt svar är: Effortless Living.
    Min motivering: Jag bara älskar märket Ecco, för mig står det för
    Underbara sköna skor. Har många par Ecco skor i garderoben, men inte ett par
    Ljuvliga pastelliga Effortless living skor. Jag köper bara svarta skor jag är så tråkig, måste nu tänka om inför våren
    Det vore helt underbart att våga prova något helt nytt, känner mig så grå och trist.
    Nu är det dags att bryta mönstret!
    Hurra för en pastellig vår!

    Svara
  • Heej i solen!
    Alltid härlig när våren knackar på och allt blir ljusare. Roligt med en vårtävling!
    Svar på fråga – Eccos nya kollektion heter: Effortless living.
    Motivering – Jag skulle hoppa jämfota om jag vann dessa godingar för jag har en härlig vår och försommar framför mig. Vårmånaderna mars och april njuter jag av mammaledighet, i maj börjar jag nytt jobb, och den 13/6 gifter jag mig men mannen i mitt liv! Är så glad och tacksam för mitt liv och min familj och skulle dansa fram ändå lite mer i dessa!
    Hoppas på tur!
    Kram

    Svara
  • Effortless style
    Hade piggat upp mig nu är ny op, ligger och tycker synd om mig har varit med om en stor op av brock skulle finnas ett brock när läkaren kollade så hade jag fyra brock nu ligger jag hemma med maggördel och har jätte ont. Tack för dina fina blogg , här har vi lite sol i dag vi bor i Skurup .

    Svara
  • Svar:
    Effortless living
    Plötsligt händer det!! Idag efter 2 års arbetslöshet ringde de o sa att jag fick jobbet! som jag var på intervju på igår. Desperat behov av NYTT NYTT att ha på mig på nya jobbet 🙂

    Svara
  • Rätt svar: Effortless Living
    Efter att jag fått en svår sjukdom med sjukskrivning och usel sjukpenning som följd så skulle jag behövas muntras upp och ett par nya skor från ECCO skulle verkligen förgylla min dag just nu:-)

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Jag skulle vilja vinna för detta var de första Eccoskor jag sett som jag tyckte var riktigt snygga. Har alltid sett Ecco som ett märke för äldre, lite tantigt och gubbigt märke. Just därför hade det varit kul att få ha ett par Ecco och visa andra som säkert som jag har förutfattade meningar om för vem ett på Ecco passar!
    Kram Matilda

    Svara
  • Svar: 2. Effortless living
    Jag önskar vinna för att jag är värld det 🙂

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living
    Som student, med 1050 kronor i månaden, har man verkligen inte råd med att lägga pengarna på dyra skor. Därför skulle jag såå himla gärna vilja vinna ett par snygga ECCO-skor, så även jag kan knata runt snygg om fossingarna.
    En stor kram!

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Skorna skulle sitta som en smäck på mina ömma fötter. Tänk att få svassa runt i dessa skönheter och få känna sig fin

    Svara
  • Svar: Effortless Living
    Mina fötter är värda det bästa! Håller tummarna att det äntligen är MIN tur nu

    Svara
  • Efter en separation mellan mig och mina barns pappa så har livet verkligen tagit en helomvändning . Och bland mycket annat så har den ekonomiska delen verkligen satt en på prov . Pappan är helt borta från vårt liv just nu . Det är jag ensam som måste få hela skeppet att fortsätta flyta . Jag har därmed blivit sista prioritet när det gäller shopping . Barnen går ju självklart först ! Och efter dom så finns det flera i vår omgivning som har det kämpigt , ännu värre än oss absolut . Försöker hjälpa med små medel det man kan . Imorse tog jag med en 16årig hemlös pojke som lever med sin mamma och syster för att köpa den mat till dom som jag kunde klara av att betala . Såå . Ett par nya skor till mej själv hade vart en sjuk lyx och jag hade verkligen blivit så himla glad …!!

    Svara
  • Glömde , effortless living var svaret på frågan .

    Svara
  • Jag sponsrar min dotter som studerar i 4 år på högskolan.. Så min sjuksköterskelön räcker i nuläget inte till Något extra för mig..skulle va så kul att vinna, !

    Svara
  • ps svaret oxå Effortless living

    Svara
  • Hej fina Hannah! Effortless Living heter kollektionen! Jag skulle gärna vilja vinna skorna, har aldrig någonsin vunnit något och skulle bli så glad om jag vann just dessa fina skor!!
    Tack för en fin blogg!
    Kram Malin

    Svara
  • Effortless living är rätt svar 🙂
    Och jag skulle vilja vinna dessa i Födelsedagspresent eftersom jag snart fyller år och år av studier har inte direkt gjort plånboken tjock 🙂

    Svara
  • Rätt svar : Effortless living
    Jag har precis börjat jobba efter föräldraledighet och går långa promenader på luncherna för att kompensera promenaderna med vagnen (och min dotter såklart).
    Tänk att få gå i ett par sköna promenadvänliga skor! Och färgen passar perfekt till bruna ben. (Som jag då kommer att få av alla promenader) 🙂

    Svara
  • svaret är Effortless living.
    Jag går hela dagarna runt i gympaskor av bekvämlighetsskäl, men fy vad tråkigt! Dessa snygga sköna skor skulle fylla mina krav på sköna skor men sååå mycket snyggare än min gympa dojjor!

    Svara
  • Effortless living!
    Jag är född med ryggmärgsbråck och har snedställningar i fötterna och det är jättesvårt att finna fotriktiga och fina skor som passar mina fötter.
    Denna nya modell är jättefin och ECCO är ju kända för att ha sköna och bra skor. Så jag håller tummarna på att vinna så jag kan möta våren med glada fötter! 🙂

    Svara
  • 2. Effortless living
    I höstas gjorde jag en ambitiös rensning av mina skor och alla som såg halvrisiga ut åkte ut i soptunnan så idag när jag skulle till jobbet insåg jag att jag hade två val, mina varma ullfodrade vinterkängor eller mina högklackade boots.
    Jag tog bootsen trots att jag visste att jag skulle stå och gå mycket, förmiddagen gick bra, vid lunch ömmade det lite i tårna och trampdynorna. På eftermiddagen började de ömma och när jag var påväg hem gjorde det bara ont och jag hade gärna velat gå barfota från tunnelbanan och hem.
    Mina fötter skulle bli lyckliga över ett par sköna skor och jag skulle också bli lycklig för de är så fina 🙂

    Svara
  • Effortless living är svaret.
    Jag är gravid med vårt första barn. Har en rygg som är lite bråkig i vanliga fall så nu måste jag tänka både på vad jag har på fötterna och hur jag rör mig extra noga så att ryggen ska hålla hela graviditeten. Önskar därför vinna dessa snygga och fotriktiga skor att möta våren i

    Svara
  • Ecco Effortless Living. Det vore en dröm med snygga trendriktiga skor, som samtidigt är snäll mot fot och kropp när jag framöver kommer bli gravidtung och tampas med foglossning. Tack för en bra blogg!

    Svara
  • Inte svårt när svaret står i inlägget hihi! Effortless style. Jag vill vinna för att jag nyss fick en räkning på x tusen för psykiatrivård senaste 3 v, och med sjukskrivning nu kan jag inte unna mig vårskor i år (kan inte köpa billiga pga min dåliga reumatikerkropp, men det är inte en del av motiveringen, nån måtta får det va på självömkan!) Men jag har en grym familj som gör livet lite lättare trots att det är jädrigt tufft nu så jag hoppas lite att nån som inte har den turen i livet kan få större tur än mig i den här tävlingen! Kram på dig!

    Svara
  • Jag behöver en sko att gå i. Ecco gör en sko som både är snygg och som jag är säker på kan ta mig från A till Ö utan ömmande fötter. Tyvärr kan jag av olika anledningar nu inte prioritera att lägga pengar på detta själv och skulle därför bli kalasglad om det kom som en härlig vårgåva!
    Rätt svar: Effortless living

    Svara
  • Svar : Effortless living.
    Vore ju ett perfekt sätt att få inviga våren med ett par super snygga Ecco skor, har inte haft nöjet att promenera i ett par Ecco skor men vore ju underbart kul att glida runt i dem i vårsolen!

    Svara
  • Svar:2 Effortless living
    Klockrent med ett par snygga OCH bekväma skor. Precis som er fina collection med kläder- helt amazing!

    Svara
  • svar: effortless living
    Vore kul med nya skor till min garderob som inte är så stor.

    Svara
  • Rätt svar på din fråga: Effortless living
    Dessa fina och våriga skor går jag gärna runt med i vår/sommar, så jag hoppas på turen! 🙂

    Svara
  • Vilka snygga ECCO skor – snälla skicka dem dit jag bor 😉

    Svara
  • Svar: 2
    Vilka snygga ECCO skor – snälla skicka dem dit jag bor 😉

    Svara
  • Svar på frågan; Effortless living.
    Jag tror att mina känsliga fötter, som troget tjänat mig i många år trots hälsporrar, Mortons neurom mm mm, skulle uppskatta mycket att få bärhjälp av ett par snygga och sköna Eccoskor under mina vårpromenader!

    Svara
  • Effortless living!
    Jag har både protes i knät och problem med fötterna så ett par sköna och så snygga skor från Ecco skulle ge mig spänst i stegen i vår :))

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Härlig färg på ett par nya vårskor! Skulle verkligen behövas hos mig!

    Svara
  • Efortless living!
    Anledningen till varför jag vill vinna dessa skor är just för att mina vårskor gick precis sönder i sulan och har nu endast ett par nike skor att matcha mina vår outfits till vilket inte är så jätte kul eftersom att jag vill ha den här feminina looken. Är dessutom en fattig student som är desperat på jakt efter jobb så råd med ett par nya skor har jag inte! Dessa är dessutom sinnes sjukt fina!

    Svara
  • Jag fick lite större fötter efter min graviditet och har givit bort en hel del skor eftersom jag inte kan ha dem längre. Så jag skulle väldigt gärna vinna de här fina skorna och fylla på skogarderoben!

    Svara
  • Effortless living
    Love love love!
    Aldrigt haft några Eccoskor i min ägo men är beträdd att ändra på det nu:)

    Svara
  • Effortless living
    Mina fötter vill bo i mjuka sköna skor för annars får jag så lätt hälsporre- och det är INTE skönt!
    Ecco har jag som vinterkängor, men inget till våren…..

    Svara
  • Effortless living
    För att jag är alltid så trött i fötterna. Vaknar på morgonen o har trötta, onda fötter.. Går mycket i mitt jobb och går mycket hemma med en 4 åring! Kollat genomsnittet med en app och jag snittar ca 13000 steg / dag och då jobbar jag bara 75%. Känner att these shoes are made for walking☺️

    Svara
  • Kollektionen heter effortless livlig.
    Jag skulle vilja vinna de här skorna eftersom jag fick större fötter efter min graviditet och har givit bort många av mina skor eftersom jag inte kunde ha dem. De här fina skorna får gärna fylla på min skogarderob!

    Svara
  • Effortless living.
    År och dar sedan jag köpte mig ett par ”riktiga” skor. Skulle vara vardagslyx att få strutta runt bland molnen när jag har dessa godingar!

    Svara
  • Effortles living.
    År och dar sedan jag köpte mig ett par ”riktiga” skor. Skulle vara vardagslyx att få strutta runt bland molnen när jag har dessa godingar!

    Svara
  • Efforttless living är svaret! Jag önskar vinna dessa fina skor av den enkla anledningen att de passar suveränt ihop med femme collections Elina top i samma färg! Det skulle bli en jättesnygg våroutfit!

    Svara
  • Effortless living.
    Är verkligen i behov av ett par .. Idag när jag
    Hämtat 6 åringen utbrister han efter en titt på
    Mina skor : mamma du har ju hål i skon, stackars
    Dig, och mina är nog för små annars hade du
    Fått låna de ❤️

    Svara
  • Effortless living, Jag skulle vilja vinna dessa för att just nu ligger jag nerbäddad i influensan och tycker synd om mig själv. Och ett par snygga skor är en bra medicin. Kram

    Svara
  • Effortless living
    År å dra sedan jag köpte mig riktiga skor,som man borde unna sig när jag går alla dessa barnvagnspromenader

    Svara
  • Effortless Living :)!
    Hej!
    Jag skulle verkligen vilja vinna dessa skor, så underbart fina! Jag väntar mitt första barn och skulle tycka att det vore kul att få unna sig något till dig själv mitt i all shopping till bebisen :)!
    Tack för en superbra blogg!
    Kram Angelica

    Svara
  • Effortlless living heter den.
    Hej Hannah,
    Jag skulle bli mycket glad om jag vann dessa fina sköna Ecco skor i storlek 38.
    Hinner aldrig gå på stan och shoppa i min stressade vardag tyvärr och jag känner jag skulle behöva piggas upp med ett par nya skor då jag för tillfället känner mig deppig pga sjukdom av närstående i familjen.
    Tack för en fin blogg som alltid ger ljus i min vardag 🙂
    Kram Sara

    Svara
  • Efforless living
    Jag älskar skor och framför allt Ecco som jag har flera av,Sköna skor.

    Svara
  • Effortless living.
    Å Ecco är de enda skorna som är sköna för mina fötter. Å dessa för så snygga!
    Hade varit så kul att vinna dessa!

    Svara
  • 2. Effortless living.
    Det är skor som verkligen passar mina fötter, tyvärr har jag gått slut på dom jag har så ett par nya skulle inte vara helt fel. Man vet vad man får när man har Ecco, det kan aldrig bli fel.

    Svara
  • Effortless living
    Vore en underbar kontrast till alla mina svarta skor ….

    Svara
  • Effortless living.
    Jag skulle vilja vinna ett par då jag har en bindvävssjukdom som gör att jag (bla) har väldigt ont i fötterna. Har letat som en galning efter ett par skor som är både sköna OCH snygga. Måste alltid gå runt i ett par rejäla gympaskor, eller fula ortopediska sandaler, och det passar ju inte till allt precis … Skulle vara så kul att få känna sig vårfin om fötterna!

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Nu är mina vinterskor så slitna & nötta att jag vill kasta dem så långt jag orkar!!! Tänk att få dra på sig ett par fräscha sköna ECCO istället, en sanndröm 🙂

    Svara
  • Effortless living! Skor kan man inte ha för många av, även om det var precis så min sambo sa! Klackar stövlar sneakers, bara dom är fina o att gå i dom ska inte va en pina. Dessa verkar båda bekväma o är fina och jag önskar dom kunde bli mina. Onsdag 11 mars fyller jag år o även jag inte vinner så kommer jag inte fälla en tår. Men det vore kul att ett par skor vinna för fyller man 34 är man väl kvinna.

    Svara
  • Rätt svar är Efforless Living.
    Jag tycker alla förtjänar att få gå i ett par snygga och sköna skor varje dag. Just Ecco gör såna skor, snygga, moderna och framförallt sköna. Nu när jag kommit upp i den åldern (36) och även har reumatism så är detta viktigt. Måste ha skor som känns bra hela dagen, får lida långt efter annars. Att dessa även fanns i min favorit färg rosa gjorde inte saken sämre 🙂

    Svara
  • Rätt svar : Effortless living
    Wow, Ser mig redan i skorna och nya outfiten. Tidig vår, fräsch och pigg med Fme-s tisha med de mjuka och fina färger, och Ecco skorna är ett måste.Ska unna mig frisören nästa helg,

    Svara
  • Hej Hannah!
    Svaret på första frågan är Effortless living!
    Jag skulle vilja vinna skorna för jag tycker som är så himla fina. Jag älskar skor o har massor. Många av de jag har är väldigt platta, så mina fötter gråter efter ett par bra skor o även ofta efter fotvård när jag använder mina andra platta skor. Hehe!
    Därför skulle ju dessa vara perfekta att traska runt i, ett par snygga skor som även är snälla mot fötterna!
    Kram på dig!

    Svara
  • 2. effortless living
    Ecco är de enda som har skor som mina hallux valgus får plats i.
    Dessutom stundar våren och sommaren vilket betyder att min arbetstid kommer upp i ca 60 timmar/vecka fram till oktober. I jobbet (butik) står jag upp för det mesta och mycket värk i fötterna blir det om man inte har sköna dojor…
    Och det gör ju ingenting att de är skitsnygga så man slipper ”tantskor”.

    Svara
  • Effortless living.
    Mina fötter trivs allra bäst i ECCO-skor! Så har det varit sedan jag var barn, är ”aningen” plattfot och behöver bra skor för att inte jag ska få hälsporre igen! Tyvärr passar det inte min plånbok efter ett års sjukskrivning, så håller tummarna ändå fram till dragningen för att jag ska vinna!

    Svara
  • Effortless living….. Jag vill gärna vinna dessa för jag behöver nya skor och jag har aldrig haft ett par Ecco skor, kanske är på tiden när man snart fyller 45 !!

    Svara
  • Jag vill ha dessa skor!!! Har ingen sjukdom eller så utan bara att jag behöver ett par snygga bekväma skor att ha nu till våren. Skulle behöva lite hjälp då vi fick en saftig elräkning precis! Tack ❤️Jag har strl 37 hehe

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Jag hoppas de finns i 42,
    då jag har svårt att gå,
    i skor som är för små.
    Vår, sol och Effortless,
    man vill liksom ropa YES!
    För hos Ecco finns enbart kvalitet,
    så i hallen kan det bli rivalitet,
    när familjen ska välja skor,
    vem vinner – mamma, syster eller bror?!

    Svara
  • Oj glömde skriva svaret!!effortless living

    Svara
  • 2.Effortless living
    Då jag oxå har två små flickor, så ligger mina prioriteringar på att de ska få saker. Blir lätt att mina önskemål hamnar så långt ner på listan att de glöms bort

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living.
    Jag skulle vilja vinna för att ECCO är de bästa skorna som man kan gå i, då vet man att fötterna kommer att må bra, och när de dessutom är så här snygga så är det ju ett jättestort plus.

    Svara
  • Effortless Living.
    Funderade just idag på vad jag skulle köpa för nya varskor.
    Såna här får det bli………om jag inte vinner förstås.

    Svara
  • Effortless living
    Har tre underbara barn som jag gärna köper nya vinterskor, stövlar, innegympaskor, utegympaskor, vårskor, fotbollsskor, skridskor, foppatofflor mm. mm. mm till medan somlig (läs mamman) går där i trasig skor:)

    Svara
  • Såg att jag stavade fel innan…
    VÅRSKOR ska det naturligtvis vara

    Svara
  • Effortless living.
    En på varje blir det bästa,
    ibland man nöjer sig med att bara testa.
    Denna gången hoppas ja få vinna dessa,
    fötterna kommer må som en sessa.
    Både snygga bekväma o fina
    jag hoppas de blir mina.

    Svara
  • EFFORTLESS –
    Låter fantastiskt med ” utan ansträngning” … Då mina dagar är fyllda av mycket stående och spring på jobbet som lärare och sedan ännu mera spring hemmavid med mina 3 älskade barn❤️.

    Svara
  • Effortless living.
    Schyssta skor vill väl alla ha och dessutom snälla mot min rygg känns bra. Precis som du med stil och finess önskar jag att få promenera i ett par effortless!!!!!!!!!!:))

    Svara
  • 2. Effortless living
    Jag tittade på mina vårskor tidigare idag och insåg att de inte kommer hålla hela våren, men de är inte så konstigt med tanke på att de är köpta på Skopunkten. Jag prioriterar alltid att barnen har bra och ordetliga skor men mig själv unnar jag mig inte något (som de flesta mammor gissar jag :)) så därför håller jag tummarna att jag har lyckan att vinna ett par 🙂

    Svara
  • Hej
    Effortless living heter den nya kollektionen från Ecco.
    Jag skulle vilja vinna dessa fina skor för jag behöver ett par vårskor som jag kan börja ha som inneskor nu på min praktikplats. Just nu har jag mina vinterskor inne.. och det blir för varmt.
    Hoppas:)
    Med vänlig hälsning/Anna

    Svara
  • Effortless. Det jag gillar med Ecco är att, dels är ett familjeföretag, men också att de äger sina egna garverier och fabriker. DET gillar jag med Ecco. Och jag vill vinna skorna också för att dom var sjukt snygga.

    Svara
  • EFFORTLESS LIVING
    Dessa skor håller jag tummar och tår för att vinna!
    Om 5 veckor kommer vår efterlängtade lilla bebis. En graviditet som jag sett fram emot, drömt om och fantiserat om vilka fina kläder och skor jag och magen skulle ha.
    Precis när kulan började synas tyckte även bebisen att det var dags att titta ut, bara 22 veckor gammal. Så det blev sjukskrivning och sängläge, även en period på sjukhu, allt för att hålla honom kvar i magen. Nu närmar vi oss slutet och jag får äntligen snart röra mig igen och då skulle dessa underbara skor passa perfekt. Några gravidkläder fick jag inte köpa denna gången då myskläder och pyjamas har varit min uniform i snart 3 månader, men snart är den lille ute och då ser jag fram emot mysiga barnvagnspromenader i förhoppningsvis nya, sköna skor.
    Tack för en härlig blogg med alltid så fina uppdateringar!

    Svara
  • Effortless living 🙂
    20 åring som precis fått ett nytt jobb som innebär att stå och gå hela dagarna. Har fått så ont i
    Mina fötter, dem värker på kvällarna, skulle därför vilja vinna dessa skor då Ecco är ett märke av kvalité och av tidigare erfarenheter är dem rena himmelriket för fötterna!!

    Svara
  • Effortless living Skulle vilja vinna dessa skor för att efter två graviditeter skulle jag vilja ha snygga skot att gå i. Skulle bli väldigt glad för att vinna som mamma/undersköterska så har man inte råd med dessa.. Ha en trevlig kväll

    Svara
  • Effortless. Det jag gillar med Ecco är främst, att det är ett familjeföretag, men också att dom har sina egna garverier och fabriker. Sen att skorna var sjukt snygga och att jag kommer vara snygg i dom är en härlig bonus.

    Svara
  • 2. Effortless living
    De ser sköna ut och var skitsnygga.

    Svara
  • Efforttless living.
    Vart skall dessa vackra skor passa bäst, jo, det måste ju vara på mina fötter på vackra landskapet Dalarnas vägar/stigar!

    Svara
  • Jag skulle passa kanonbra i dessa underbara skor.
    Kram Ann

    Svara
  • 2. Effortless Livingz
    Jag skulle vilja vinna denna snygga skor eftersom jag inte har råd med dom själv.
    Som arbetssökande är det väldigt svårt att unna sig något extra fint.
    Och dessa hade varit de perfekta vårskorna för mig!
    Kram 🙂

    Svara
  • Kollektionen heter effortless living
    Jag skulle vilja vinna eftersom mina fötter har blivit en storlek större efter graviditet och inga av mina skor passar. Hade passat fint att vinna ett par då!

    Svara
  • 2 Effortless living , skulle sitta som smäck på mig helt enkelt 🙂
    Ha en bra helg ! / Malin

    Svara
  • 2 Effortless Living
    Hade varit kul att få sätta dessa fina skor på fötterna i vår.
    Madeleine

    Svara
  • Hej!
    Svaret är nr. 2, Effortless Living.
    Skorna är verkligen tokfina!

    Svara
  • Effortless living heter dom och jag har precis opererat min högerfot o har inga skor längre som passar, dessa skulle sitta perfekt!

    Svara
  • 2. Effortless living
    Efter att jag stukade foten rejält för ett tag sedan så tycker min fot inte om skor med klack, därför skulle dessa snyggingar sitta som en smäck på foten 🙂

    Svara
  • Effortless living är svaret.
    Pga en hälsporre kan jag just nu endast använda joggingskor eller mina Ecco vinter-kängor.. Det hade varit sååå härligt att ha ett par fina vårskor att stoppa fötterna i. Som förskollärare har jag tyvärr ingen möjlighet att spontanshoppa några nya Ecco…

    Svara
  • 2. Effortless living
    Jag borde vinna skorna för att:
    -skorna är supersnygga samt att ecco-skor får mig att sväva på moln och min dumma högerfot slutar värka!

    Svara
  • Efforttless living.
    Med två små barn har jag varken råd eller tid att köpa dessa vackra skor men jag skulle sannerligen behöva ett par nya vårskor. Jag går just nu runt i ett par läckande och slitna gamla skor. Häromdagen märkte jag hur en gammal dam stirrade på mina gamla skor, då skämdes jag och insåg att jag verkligen måste ordna ett par nya skor till mig.
    Kram

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living.
    De underbara skorna jag vinna vill,
    ett par snygga skor hör ju våren till.
    ECCO på fötterna kan aldrig bli fel,
    både foten och fåfängan blir nöjda då de får sin del.
    Vackra sko, flytta hem till mig,
    jag lovar att på bästa sätt ta hand om dej!

    Svara
  • Rätt svar är 2. Effortless living. Skulle bli himla glad om jag vann dem då jag har letat efter ett par nya snygga vårskor men inte hittat några eller vetat riktigt vilken stil jag vill ha. Dessa var urläckra! Dessutom skulle de passa bra som en lite för tidig födelsedagspresent då jag fyller den 17 mars:)

    Svara
  • Hejsan!!
    Att vinna hade varit såå toppen. Men mina stora (!!!) 42:or är det ooomöjligt att hitta snygga skor MEN Ecco har såå många fina!!! Kär i många par!
    Ny kollektionen heter Effortles living (2)

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Jag vinna dessa snygga skor,
    Till min söta snälla mor❤️

    Svara
  • Svar: effortless living
    Skulle bli så glad och lycklig av att få vinna ett par så fina och sköna skor. Det skulle sätta en guldkant på min vardag hela våren av att få gå runt i sådana underbara skor

    Svara
  • Svar: effortless living
    Skulle bli så glad och lycklig av att få vinna ett par så fina och sköna skor. Det skulle sätta en guldkant på min vardag hela våren av att få gå runt i sådana underbara skor

    Svara
  • Svar: 2. Effortless living
    Från att ha jobbat i matbutik i fem år och inte behöva tänka på att köpa skor eller kläder då arbetsgivaren stått för det. Men i vintras började jag studera till Lönespecialist vilket gör att jag måste köpa mer finare skor och kläder. Och som student är man inte rik så ett par fina och sköna skor skulle var jättekul och vinna då jag inte unnar mig allt för mycket just nu ☺️

    Svara
  • Den nya Ecco kollektionen heter effortless living. Förra året köpte jag ett par nya ljusrosa Svea skor, hade inga vår skor innan, men fick inbrott i bilen och blev av med skorna och en resväska med massa kläder, smycken, necesär, smycken m.m. Har inte haft råd att köpa några nya vårskor. Jag skulle bli så glad och det skulle verkligen värma om jag vann ett par fina Damara 🙂

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless Living.
    Jag bor med något så ovanligt som med en man som är shoeoholic. Big time! Han har skor i varenda skåp och garderob här hemma och är otroligt noga med vilka skor som ska användas vid vilka tillfällen. Själv är jag värdelös på att shoppa skor och de få jag har har han köpt till mig. Det är sällan jag hittar snygga skor men dessa var ju superfina! Vårfräscht!

    Svara
  • Effortless är svaret och min motivering är:
    Övertyga mig, Im so not a Ecco shoe kind a girl

    Svara
  • Effortless living!
    Det är kallt att gå barfota! 😉

    Svara
  • Svar:Effortless living
    Skulle bli så glad att vinna dessa ursnygga och bekväma skor som passar mig som står och går mycket i jobbet på förskolan!

    Svara
  • Effortless living.
    Önskar gärna vinna dessa underbara skor.
    Det skulle göra stor glädje hos mig mitt i allt vardags bestyr som man har. Man gör allt man kan och ändå känns det som man inte räcker till.

    Svara
  • Effortless living
    Jag har aldrig innan tyckt att Ecco tilltalat mig utseendemässigt till mig, men mina barn har alltid haft deras vinterkängor under deras uppväxt, garanterat torra i alla väder samt så frös de aldrig om fötterna!
    Håller tummar och tår att jag dessa superfina skor får 🙂

    Svara
  • Rätt svar: effortless living
    Motivering: inom de närmsta 6 veckorna kommer vårt första barn till världen. Jag ser fram emot många mysiga vårpromenader med barnvagnen! Skorna hade passat perfekt för dessa tillfällen då de matchar min nya vårjacka! Ska man gå så ska det givetvis vara med stil och komfort 🙂

    Svara
  • Svar: effortless living.
    Är gravid i v 35 med tredje barnet, har snålat på skorna i vinter och istället fått pressa ner mina svullna fötter i gamla kängor. Nu längtar efter att få sätta ner mina fötter i nya snygga vår skor.

    Svara
  • Svar:effortless living
    Fantastisk snygg design från Ecco,skulle passa mig perfekt med ett par nya fräscha vårskor som är fotvänliga..

    Svara
  • Hej! Mitt svar är: Effortless living.
    Jag hoppas att jag vinner för att jag behöver verkligen ett par bra ECCO-skor. Opererade min rygg 2012 och kämpar på med smärta och kramper. Att få ha skor som är bra för kroppen och samtidigt snygga är inte lätt men dessa är lovely! 🙂
    /Jenny Andersson

    Svara
  • Effortless Living …. Skulle så gärna vilja äga ett par. Alltid prioriterat barnen först och mig själv sist i alla lägen. Så någongång hoppas jag att jag skulle få prioriteras först. Gärna med ett par snygga Ecco på fötterna

    Svara
  • Rätt svar är 2. Effortless living.
    Jag står och går hela dagarna och bär på några kilon för mycket. Efter år med converse har jag insett hur dåligt mina fötter, mina knän och min rygg mår. Så jag har bestämt mig för att aldrig mer välja fel skor. Och Eccoskor är motsatsen till fel. De är rätt!

    Svara
  • Hej svar 2 effortles living. Hej jag behöver dessa skor då jag har problem med mina fötter. De är perfekt till våren då jag kan vara ute med mina tre barn.

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Jag vill vinna dessa fina skor för nu är det fasiken min tur att vinna!! =)

    Svara
  • Nr 2 Effortless living!
    Jag skulle bli överlycklig över att vinna ett par fina sköna skor. Min rygg krånglar och jag tror ett par ”riktiga” skor skulle hjälpa. Småbarnsförälder som man är finns inte riktigt pengarna till att köpa mig ett par. Hopppas!!!

    Svara
  • Rätt svar: 2, effortless living.
    Med fötter som är breda och knöliga, som mina är, så vore det en dröm att få promenera in våren med dessa underbaringar. Varje gång det är dags att köpa nya skor så får jag välja bort de snygga och moderna, eftersom de ALDRIG passar mina knasiga fötter. Jag får snällt nöja mig med de mer fotriktiga skorna…inte alltid de snyggaste…
    Men dessa ECCO-skor är ju både snygga, moderna OCH sköna!!! En oslagbar kombo. Så det vore verkligen underbart och fantastiskt att vinna denna tävling.
    MVH//Erika

    Svara
  • Effortless living
    Jag har en man som bara avgudar ecco, själv har jag inte ägt ett par skor från ecco. Kan det vara så att varje gång vi går in i en skoaffär, så köper min man ett par, två, tre . Nej, nu tycker jag det är min tur. Kram Nina

    Svara
  • Efortless living är det rätta svaret.
    Motivering…hmmm…duger denna?
    Har ett par superhårda DrMartens, dessa skulle ju då bli perfekt att ha då man känner för ett par mer bekväma skor.
    Man måste ha lite olika sorters skor i sin skosamling och dom som du hade på dig såg ju underbara ut ☺️

    Svara
  • Rätt svar är nr 2.
    Jag skulle bli världens gladaste ifall jag vann. Tack för en härlig blogg

    Svara
  • Hur stänger man av mailen om att andra kommenterar? Blir galen!!!

    Svara
  • Du måste ha klickat i rutan att du vill få ett mail om du får svar på en kommentar och så fort någon skriver under din kommentar så blir det som ett svar till dig. Ska kolla om jag kan ta bort det eller om du själv kan ”avklicka” den rutan i efterhand.

    Svara
  • Rätt svar är nr 2.
    Jag skulle bli världens gladaste ifall jag vann. Tack för en härlig blogg

    Svara
  • SVAR: Effortless living
    Så snyggt med så enkla skor men som ändå sticker ut.
    Jag priotera alltid barnen i första hand när det gäller shopping, för att jag tycker det är skoj.. Och glömmer bort mig själv.
    Vore super kul att få vinna o få unna sig själv ett par riktigt bra skor som Ecco.
    Har ingen bra motivering förutom att jag tycker att jag är Värd det, och det tycker jag är en bra motivering.

    Svara
  • Efortless living…. Min motivering är enkel,jag är 3-barnsmor med ett barn med downs som varit njursjuk och känner att någon gång kan jag få en liten present(även om jag redan har fått den största,mina 3 underbara söner❤️)

    Svara
  • Med Eccos nya kollektion Effortless,
    så försvinner vardagens tristess.
    Skorna finns i fina pasteller,
    Ecco vet vad som i vår gäller!
    Med dom på mina fötter- underbart,
    då försvinner slask och mörker snart.

    Svara
  • Effortless living heter den.
    Tja, för en fullständigt skogalen kvinna är det alltid rätt läge för ännu ett par skor. Några skor fick i höstas begravas efter lång och trogen tjänst hos rektorskan. Lovar att Eccosen kommer att älskas här….
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/03/05/med-solen-in-i-mars/

    Svara
  • Effortless living.
    Jag lider just nu av en fotskada, och dessa snygga pjuck skulle göra mödan värd att springa efter mina fina juveler till barn. Om jag ska trotsa smärtan så skulle dessa godingar göra mödan väl värd. Och tänkt va glada barnen skulle bli över mamman som jagade efter dom hela dagarna.

    Svara
  • Effortless living
    Jag behöver vinna för att Ecco är typ de enda som har min strl, 42, i snygga OCH sköna skor

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Hadevart kul att vinna, mycket för att det alltid kul att vinna. Men även för att det vart mycket i en period nu. Jag hade viljat att det hände något kul och som gör att jag kan försöka tänka lite positivt och sen framåt. Min mor mor, somnar uppfostrat mig och alltid vart mitt allt ska nu efter en lång tids sjukdom operera hjärtat. Tanken är att hon ska byta ut sina hjärtklaffar. Till råga på det fick jag idag reda på att min månadsbetalning inte kommer förnyas efter mars då kommunen ska spara pengar. Jag tänkte tillåta mig sjölv att vara nere några dagar och sen ta tag i mig själv och lösa allt. Men innan dess hade det såklart vart kul att vinns, och känns att det söker något lite bättre iaf 🙂 kram kram

    Svara
  • Rätt svar: Nr 2
    Enkel skön stil som passar mig alldeles
    Perfekt!
    Hoppas på tur nu!

    Svara
  • Rätt svar är nr 2.
    Jag vill vinna dessa för att de är grymt snygga och bra för fötterna. Skulle behöva ett par snygga skor då jag är mammaledig och ekonomin inte är på topp. Jag skulle bli otroligt glad. 🙂

    Svara
  • Svar: Effortless living.Skulle bli jätte lycklig om jag skulle vinna.Har 2 tonåringar som alltid behöver nya skor.Blir inte mycket kvar till mej. Plus att jag ligger sjuk för 2 andra gången på 1 månad i förkylning. Känner mej rätt så visen .Skulle behöva en uppmuntran. Plus att jag älskar ECCC -skor dom är så sköna

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living
    Efter ett år med en massa kroppsliga besvär; tappat känseln i ett ben, fel på diskar i ryggen och ryggskott så skulle det vara helt underbart att vårda ryggen med en snygg sko

    Svara
  • 2. Effortless living
    Nu när våren äntligen kommer då vill man vara lite extra fin! Ett par ursnygga pjäser som helt enkelt skulle sitta som en smäck på min fot!
    Tack. 🙂

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living.
    Skorna skulle komma till verklig nytta och göra mej jätte glad!
    Carro

    Svara
  • Efortless living är svaret.
    Skorna ser helt ljuvliga ut. Ska till New York i vår och då sägs det att man måste ha sköna skor. Då ser ju dessa helt perfekta ut. Kanske att jag rent utav skulle ha snyggast skor i ”stan” då.

    Svara
  • Rätt svar är nr 2.
    mina fötter är mitt största komplex. De är breda, platta och knöliga. Värker och känns trötta. Jag harmycket svårt att hitta sköna skor som dessutom är snygga. Ecco gör fotriktiga och snygga skor som passar just mina fötter.

    Svara
  • 1. Effortless living
    2. I mina svarta vinterdojor har jag gått tusen mil, nu är det dags för en piggare stil!

    Svara
  • Effortless Living. Svar nr 2!
    Jag skulle vilja vinna för att det är min chans till
    nya snygga vår skor.
    Minns inte när jag köpte nya sist. På nåt vis så tänker
    jag alltid köpa nya, men kommer hem med skor/kläder till barnen
    och tänker ”Äh mina gamla skor duger en säsong till” men Nej de gör
    inte det. Omoderna o slitna 🙁
    Åhhh de där fina dojjorna skulle pigga och piffa upp den här gamla mamman 😉

    Svara
  • Hej, rätt svar är nummer 2 effortless living. Jag har stora problem med mina fötter, har nageltrång på ena stortån som jag går och behandlar minst en gång i månaden, samt på samma fot har jag början till hälsporre, vilket begränsar mig att röra mig som jag vill. Idag är det endast Ecco skor jag kan använda med ilägg i. Önskar så att just jag vinner, skulle bli helt galet glad:) för Eccoskor är så dyra för en som studerar! Kram

    Svara
  • nr 2!!!!!effortelsess…..vill vinna!!!!!!=)=)=)

    Svara
  • Effortless living är svaret
    Älskar stilen på skorna och passar mig och min stil perfekt!! Skulle bli överlycklig att få äga ett par !

    Svara
  • nr 2!!!!!effortlsess…..vill vinna!!!!!!=)=)=)

    Svara
  • <nr 2!!!!! Effortless living ,,,o ja har älskat dessa sen ja såg dem !!!!

    Svara
  • Snygg tuff och lagom nätt, passar både till slitna jeans och shabby chic kjol. Längtar redan efter att få stoppa mina fussingar i dessa godingar

    Svara
  • Glömde… Effortless living!

    Svara
  • Det rätta svaret är nr 2.
    Å jag skulle vilja vinna dessa och ge till min älskade mamma som haft ett tufft liv och kan behöva muntras upp. Hon är en underbar mamma och mormor, så snälla gör min älskade 74- åriga mamma glad 🙂 Tack för en härlig och lättsam blogg!

    Svara
  • Svar : Effortless living.
    Hmm varför jag skulle vilja vinna men jag har Hallux valgus – snedställda stortår. Kan aldrig gå i snygga skor men dessa skor var ju super fina och Ecco är ju super kvalité för onda fötter.

    Svara
  • Svar:2 Effortless living
    Tänk att få gå vårpromenader i så fina och fotvänliga skor. Kan få vilken trött mamma som helst att skena iväg. Med hopp om tur ♡

    Svara
  • Effortless är det rätta svaret. Jag har problem med en högerfot och kan inte ha något annat än ECCO skor, dessa var gudomligt söta och kommer passa perfekt till alla härliga vårkläder man äntligen kommer kunna ha på sig

    Svara
  • Hej!
    Rätt svar är Effortless living!
    Jag skulle jättegärna vilja vinna skorna för att det helt enkelt var supersnygga. Sådan sober fin färg och underbar modell.

    Svara
  • Effortless living är svaret.
    Jag har en längtan att få känna mig cool vid uppnådda 54 år. Tycker att Ecco gjort en enorm utveckling i sin design och att fotriktiga skor kan representeras av dessa godingar. Me like. Håller tummarna att jag får bära dem i vår.

    Svara
  • Effortless är det rätta svaret. Jag har problem med en högerfot och kan inte ha något annat än ECCO skor, dessa var gudomligt söta och kommer passa perfekt till alla härliga vårkläder man äntligen kommer kunna ha på sig

    Svara
  • Effortless living:) äntligen har Ecco en sko i min smak. Wow! Jag skulle bli superglad om jag vinner ett par.

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret!
    Totalt förälskad i dessa skor, skulle bli så himla glad om jag vann dessa!
    Mitt uppe i småbarnsår och studerar heltid, jobbar halvtid. Känner mig ständigt trött så att få
    Ta på sig dessa skor skulle pigga upp mig mycket!

    Svara
  • Effortless living. Skulle bli överlycklig om jag vann dessa fina skor. Min mammaledighet är slut efter 4 år så nu när jag börjar skulle jag behöva en helt ny garderob så dessa skor skulle vara en bra början 🙂

    Svara
  • Inget av de nämnda alternativen! Det står ”Effortless Style” på hemsidan! Hoppas vinna men har ingen vidare tur i livet.

    Svara
  • Nr 2 är rätt svar

    Svara
  • Effortless living

    Svara
  • Effortless living! Nu har våren kommit till jönköping och det enda jag har är primebootsstövlar. Vill ha ett par våriga skor från ett väldigt bra komfortmärke som Ecco som samtidigt är snygga!! 🙂

    Svara
  • Effortless living är namnet!
    Superfina skor som jag gärna skulle vinna eftersom jag nästan bara har svart och dessa skulle vara en början till att ljusa upp min kläd/skostil 🙂

    Svara
  • Hej, jag skulle bli överlycklig om jag fick ett par nya vårskor. Framförallt för att jag behöver det, sen är dem väldigt snygga tycker jag. Kram;)

    Svara
  • Effortless living heter kollektionen
    Jag skulle vilja vinna för jag har fått jätteproblem med mina fötter, ont ont ont, vissa dagar är det svårt att gå, fick tipset om Eccoskor men har inte haft pengarna till nya skor

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret!
    Vill jätte gärna vinna dessa snygga o säkert sköna skor!

    Svara
  • Hej! Effortless living heter den! Efter en tids sjukskrivning då vi nyligen förlorade vår son så vore det underbart att få möta våren i såna härliga skor! Kanske kan det göra stegen mot framtiden en aning lättare!? Kram

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living. Vilka fina skor dom skulle jag gärna vilja ha

    Svara
  • Effortless living, så sköna och fina, jag önskar att de blir mina!

    Svara
  • Effortless living 🙂 Sååååå fiiiiina! Har under några år haft ont i mina fötter och bara kunnat använda löparskor. Att möta våren i ett par nya fina Ecco skulle göra mig lycklig och mina fötter glada! 🙂 Hoppas!!!

    Svara
  • Hej
    Effortless living heter den nya serien.
    Enkel, Lött och Ledig, precis vad Effortless betyder är det man tänker på när man ser dessa skor.
    Att få ta på sig dessa skor och gå till jobbet på nysopade gator med fåglarna som kvittrar och solen som sakta går upp, när man känner sig så där lite fånigt lycklig över att bara få vara och att man älskar och känner sig älskad för den man är

    Svara
  • Hej!
    Kollektionen heter Effortless living ⭐️ snyggelisnyggsnygg!
    Hoppas jag förtjänar att vinna lika mycket som alla andra!
    Hade varit en ljuspunkt i vardagen

    Svara
  • Effortless living heter de. Fantastiska skor som jag så gärna vill ha. För att fira mitt nya hälsosammare liv (-40 kg)!.

    Svara
  • Vad konstigt verkar inte som allt kom med på min kommentar. Varför just jag skulle vinna!

    Svara
  • Effortless living. Åh, vilka vackra skor! För ett år och två dagar sen fick jag veta att jag inte bara var gravid utan att jag dessutom var i sjätte månaden. En kolossal chock eftersom jag hade fått höra att jag förmodligen inte kunde bli gravid. Jag var då singel, hade ett osäkert rivningskontrakt och var timvikarie inom vården med en parallell men tynande frilansverksamhet som skribent. Den 1 april är mammaledigheten slut och jag skulle behöva ett par vackra skor när jag börjar mitt nya jobb.

    Svara
  • Effortless living!
    Efter 45 kilos viktras har även fötterna krympt,
    att få dansa runt i ett par Effortless från Ecco vore därför grymt.

    Svara
  • Effortless living heter ECCO nya kollektion.
    Jag skulle vilja vinna då det vore så skönt både för
    fötterna och hela kroppen att få gå i ett par riktigt
    sköna skor. Som dessutom är riktigt snygga! 😀
    Kram

    Svara
  • Effortless living
    För att jag älskar sköna skor som är vänliga mot dina fötter!

    Svara
  • Jag och skor… Jag är ett hopplöst fall som sällan handlar skor och än mer sällan hittar nåt som känns rätt. Men de här från EFFORTLESS LIVING är ju superfina och skulle kunna utklassa mina nuvarande vårskor lätt!
    Vore roligt att få inviga våren i ett par finfina skor helt enkelt 🙂

    Svara
  • effortless living. Gravid för andra gången på 2 år. Fantastiskt! Men känslan av att känna sig fin blir inte bättre ju större jag blir. Fortfarande viktigt dock och vad kan piffa till en gravid kropp bättre än snygga, avslappnade och dessutom sköna och riktigt bra skor?! Precis vad jag behöver för att känna mig vårfin!

    Svara
  • Svar;Kollektionen heter Effortless living.
    Dessa skor skulle passa denna aktiva kvinna därför
    hoppas jag dessa snyggingar vinna.
    Då Ecco är känt för sin kvalite´ och endast det bästa vill jag se 🙂

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living. Jag har ett par andra eccoskor eftersom jag hatar att ha ont i fötterna

    Svara
  • Effortless living, Underbara skor till härliga våren som står för dörren!

    Svara
  • Rätt svar är B – Effortless living.
    Jag är en mammaledig tjej som ALLTID, då menar jag verkligen ALLTID får skavsår.
    Enda skoparet jag slipper skavsår med kommer från Ecco och har ex antal år på nacken.
    På dagens lekpromenad insåg jag att sulan börjat ge med sig (imponerad att det ej skett tidigare) och
    Med lite begränsad inkomst så kan jag bara drömma om att köpa nya nu och istället plåstra om fötterna
    Med skavsårsplåster 🙁
    Om jag vann, skulle jag och Alva (dottern) ge oss ut på hopp och skuttpromenad till gungorna
    Utan att jag blir halt 🙂 vore underbart!

    Svara
  • EFFORTLESS LIVING heter den nya serien från ECCO. Student som jag är så får man inte in många kronor i månaden, när det finns pengar över så unnar jag ofta mina barn nya kläder och skor. Inte ofta jag blir unnad något av mig själv eller någon annan så de skulle göra mig glad om jag vann dessa snygga skor. Sköna ser dom också ut att vara! Kram

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living. Ett par av dessa sköna skor skulle passa mina fötter och eftersom jag har problem med en av mina fötter och svårt att hitta en sko som är både snygg och skön så skulle dessa passa perfekt. Visst är det snygg att gå i bra joggingskor men lite finare vill man ibland vara 🙂

    Svara
  • Rätt svar: efterlevs livlig
    Dom flesta är vid denna tidpunkt på året (våren) glada för ljuset och värmen men varje år när ljuset och värmen kommer går jag ner i en deprission, likt värsta PMSen går jag omkring och mår pyton, gråter, är arg och ifrågarstter min existens. Efter några veckor vänder det och jag återgår till att bli den vanligt glada maria igen, efter 15 år vet jag vad det handlar om och kan hantera det men första åren blev jag rädd. Så ett par nya skor kanske kan få min vårdepp att dra sig tillbaka fortare än vanligt, för vem blir inte överlycklig av ett par skor?
    Kram M

    Svara
  • Hej Hannah! Nya kollektionen heter Effortless living. Jag skulle så gärna vilja vinna dessa och ge till min mormor i 80 års present! Hon är besatt av Ecco och älskar mode. Hon hade blivit sä glad !!

    Svara
  • Jag provat att radera din kommentar och så får du skriva en ny. Men klicka INTE i den rutan då 🙂

    Svara
  • Effortless living heter kollektionen
    Då mina fötter svällde kopiöst drygt tre storlekar under graviditeten så har det resulterat i att jag inte kan ha ett enda par skor i min garderob. Det vore en dröm att vinna dessa som passar så väl till jobb som till fritid.

    Svara
  • 2. Effortless living
    Ser supersköna ut! Det skulle vara kul att få möta våren med ett par så snygga skor.
    Tack för en trevlig blogg!
    Kram

    Svara
  • Rätt svar Effortless living.
    Vill gärna ha dessa, skulle vara härligt att få något vår snyggt till mig annnars är barnens kläder prio här hemma!! och jag behöver bra skor då jag får ont i mina känsliga fötter och rygg av billiga skitskor…

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret. Skulle vilja vinna dessa just för att de är så sköna och lätta att gå med. Bra skor för fötterna

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret. Skulle vilja vinna dessa just för att de är så sköna och lätta att gå med. Bra skor för fötterna

    Svara
  • Effortless living
    Passar min nya coola stil bra
    Känner att dessa måste jag ha!
    Önskar att denna fina vinst vinner jag
    Kommer använda dessa dag efter dag!
    Sååå snygga!
    Kattis

    Svara
  • Svar: Effortless Living
    Vill ha dessa bara
    Vad mer ska jag svara
    vill ha vill ha vill ha
    Vad jag skulle bli gla
    om jag dessa fick bära
    jag skulle inte svära
    bara le le le

    Svara
  • Jag kanske är en tröttmössa men på hemsidan
    Kallas de för Effortless style

    Svara
  • Effortless living.
    Jättesnygga. Jag har några liknande av annat märke som inte alla är sköna. Ecco är ju lända för sköna skor

    Svara
  • Effortless Living. Dessa skulle bli så
    Fina till mina nya jeans och nya FME
    tröja . Jag kommer bli den coolaste
    Mormorn /Farmorn i hela stan ❤️

    Svara
  • Kollektionen heter effortless living. Jag skulle gärna vilja vinna dessa skor därför
    I mitt jobb använder jag enbart truckskor. Dessa är inte de skönaste skor att gå i och skulle njuta utav ett par sköna Ecco på fritiden. Är det något man ska vara nog med så är det vilka skor man använder.

    Svara
  • Effortless living.
    Toppen fina!

    Svara
  • Nr 2 Effortless living. SÅ fina o kan tänka hur sköna dom är, hade passat mina onda fötter bra .Måste nämligen alltid köpa skor med bra sulor o som anpassar sig till mina fötter. Hoppas verkligen på turen. Hade jag fått lite gladare fossingar.

    Svara
  • Effortless living.
    Skofantasten nr. 1, det är jag. Men eftersom jag gör en helomvändning i mitt, strax 40 åriga liv, och har börjat studera till hälsovägledare (utan studielån och ekonomiskt stöd från sambon) lever jag knapert. Hör dock att skorna ropar -Köp oss, vi passar dig perfekt!

    Svara
  • Effortless living
    Jag vill vinna för att jag älskar skor.
    Tyvärr är jag en sån person som sliter ut skor som barn på dagis
    så det här med skor kostar en del för mig.
    Men pricken över i:ET när man klär sig är skorna.
    Och dessa skulle passa mig perfekt

    Svara
  • 2. Effortless living.
    De här skorna har jag drömt om sen jag såg dem första gången, så himla fina och förmodligen sköna (har inte vågat prova). Jag studerar 100% samtidigt som jag jobbar 75% samtidigt som jag har småbarn. Ingen lätt ekvation… Men det måste bara gå! Ett par nya vårskor skulle definitivt motivera mig lite extra.

    Svara
  • Hej Hannah,
    Ecco’s nya kollektion heter Effortless living.
    Jag skulle verkligen behöva någonting nytt i skogarderoben och dessa såg ju helt fantastiska ut! 🙂
    Stilmässigt passar de in hos mig och jag skulle bli jätteglad om jag fick dra vinstlotten! 🙂
    Stor kram V

    Svara
  • Svart: Alt. 2 Effortless living
    Ett par nya, sköna, snygga skor, att möta våren i Paris i tillsammans med bästa kompisen, skulle förhöja mitt första besök i denna storstad som jag längtat så efter att få besöka.

    Svara
  • Effortless living. Because, I love Ecco ❤️

    Svara
  • Rätt svar: 2. Effortless living (eller Effortless Style enligt hemsidan) 😉
    En börjar bli gammal och vill försöka undvika krämpor så länge som möjligt. Ett par fotriktiga skor är definitivt vad man bör investera i och det gör absolut ingenting att de är skitsnygga också!

    Svara
  • Effortless living
    Bara för att mina fötter förtjänar dem!

    Svara
  • Effortless living
    För att mina fötter förtjänar dem!
    Storlek 42

    Svara
  • Effortless living! Jag skulle älska att möta våren i dessa fantastiskt fina skor! Tack för en superblogg

    Svara
  • Effortless living
    Jag vill dansa fram på gator o torg
    Känna vårglädje o ingen sorg
    Med familj o vänner skratta o skoja
    Det skulle kännas så bra i denna snygga doja!
    Maria

    Svara
  • Effortless living
    Vill vinna dessa eftersom dom var grymt snygga och ser sköna ut.
    Storlek 38.

    Svara
  • Effortless living!
    Jag har en begynnande Hallux Valgus, och behöver ett par snygga, bekväma skor!
    Riktigt snygga skor!
    Hoppas på vinst <3

    Svara
  • Effortless living verkar helt underbara o så fina! Som florist står o går jag väldigt mycke hela dagarna!
    Så dessa hade älskat att få i storlek 37.

    Svara
  • 2) Effortless living
    Ecco kan konsten att göra skor med kvalitet, design och ergonomi.
    Helt i min stil- och vad underbart härligt det vore med nya, fina vårskor.
    Sådant får mig att le, från öra till öra.

    Svara
  • Hej Hannah. Jag skulle gärna vilja vinna ett par till min syster. Hon skulle bli så glad och hon är inte den bästa på att unna sig själv. Jag skulle också bli glad för det bästa är att göra andra glada tycker jag:)
    trevlig helg, njut av din favoritdag nu!
    kram en trogen läsare, Anna Lundkvist

    Svara
  • Hej igen! Glömde ju svara att skorna heter effortless living!
    Kram Anna

    Svara
  • skorna heter effortless living! Glömde skriva det!
    Kram Anna

    Svara
  • Effortless living, så vackra, hoppas, hoppas!

    Svara
  • Hej, Kollektionen heter Effortless living. Jag stormtrivs Eccos skor och mina ömma fötter kommer älska dessa! De (mina fossingar) förtjänar enbart det bästa!

    Svara
  • Effortless living.
    Jag ÄLSKAR skor och ÄLSKAR ECCO, vad kunde passa bättre för mig:)

    Svara
  • rätt svar: 2; effortless living
    att få välkomna våren i nya pastelliga ecco kombinerat med vackra plagg från din fina femme-collection vore fantastiskt skoj.
    har enbart köpt skor från ecco de senaste åren, för ”once you go ecco, you can never go back!”.
    kram & ha en underbar dag.

    Svara
  • Rätt svar effortless living.
    hade varit underbart att få ta vårprommenader i dessa fina skor

    Svara
  • Effortless living
    Åhh jag önskar mej ett par nya vårskor, som passar till den superfina me&iklänning jag beställde häromdagen. En jeansjacka till.
    Kvällssol, en kaffe latte och stilla storstadsbrus.

    Svara
  • rätt svar är Effortless living.
    Min stora passion är skor. Höga, låga helst i färg. Dessa var underbara och ser fantastiskt sköna ut.
    Dessa hade passat perfekt in i min rosa period som jag har nu!
    kram och tack för en underbar blogg så inspirerande!

    Svara
  • Effortless living är svaret!
    Jag ska börja ett nytt arbete här i vår där jag kommer träffa många människor dagligen. Då vill jag kunna vara vårfräsch och ha snygga och bekväma skor!

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor. Har inte köpt nya skor till mig själv på snart 3 år och de få par jag har börjar verkligen sjunga på sista versen. Har låg inkomst och barnens behov går alltid före mina. Blev glad när jag insåg att nästa vinter kan jag ta de vinterkängor sonen haft i år för han kommer att ha vuxit ur dem till vintern med de kommer att passa mig 🙂
    Att köpa nya,fina vårskor till mig finns inte på kartan så jag hoppas verkligen att jag kan vinna ett par 🙂

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living.
    Jag önskar sååå mycket att jag vann den här tävlingen! Har aldrig tävlat förut eftersom chansen att vinna är så pytteliten tyvärr 🙂
    Har provat skor från Ecco flera gånger med aldrig haft råd eller unnat mig att köpa dem. Dessa var så otroligt fina, och ser sköna ut också.
    Håller alla mina tummar och tår!

    Svara
  • Svar 2, effortless living.
    Jag vill vinna då vinnaren dras 11/3- på min födelsedag! Hade varit underbart att kunna använda denna födelsedagspresent under våren, på sommarkvällarna & sensommaren 🙂 tänk att matcha skorna med ljusa jeans & leopard blusen vid namn Angie från femme collection… Åh en ljuvlig syn :))

    Svara
  • Efforttless är rätt svar
    Dessa skor skulle vara härligt att vinna då det i mitt arbete som dagmamma promeneras och slits mkt skor 🙂

    Svara
  • Effortless living är svaret!
    Det skulle vara en underbar vinst för mig. Har besvär med värk i kroppen och testat olika skor men ännu inte hittat några som är riktigt bra. Ecco har jag aldrig testat så det skulle va jättekul om jag kunde vinna. Kram/ Linda

    Svara
  • Rätt svar är 2. Effortless living
    Det sägs att kvinnor älskar att köpa skor eller väskor. För min del får det vara väskor eftersom nästan alla skor ger mig skavsår. Skulle älska chansen att få prova något som kanske kan bevisa för mig att nya skor inte behöver innebära blödande fötter.

    Svara
  • Svaret är X : Effortless living
    Nu när min dotter har fått lika stora fötter som mig får jag inte ha några skor ifred. Tänk att få visa henne mina nya ECCO och säga att de bara är mina 🙂 Kommer ha dem i hemligt förvar när de inte sitter på mina fötter.

    Svara
  • Effortless living är svaret på frågan. Sedan jag började köpa Ecco så kan jag inte ha något annat på fötterna, såååå sköna i alla dess former 🙂 Tänk att kunna ha klackskor och höga stövlar utan att få ont i fötterna, helt underbart. Att även få prova dessa, i rätt färg dessutom, vore en ära!!

    Svara
  • Effortless living heter de!
    Och vad snygga de är.
    Jag vet att det är viktigt med bra skor och jag köper gärna bra skor till mina små tjejer men jag unnar mig sällan ett par nya skor själv. Efter senaste graviditeten har mina fötter blivit lite större och behovet av ett par snygga vårskor som dessa är stort.

    Svara
  • Happy Friday Hannah!
    Vilken fantastisk tävling 🙂
    Svaret är 2. Effortless living
    Jag har fått en hang up i mitt huvud. Jag ser mig själv glida omkring nu i vår med dessa helt fantastiska skor tillsammans med FME-tröjan som du har på dig i dagens inlägg och ett par vita jeans. Hur snyggt är inte det? 🙂 Dom skulle passa mig som foten i skon! Och sen raka spåret in till Janemars!
    Kram fina Hannah!

    Svara
  • Svar: 2. Effortless living
    Vill vinna ett par nya fräscha vårskor efter att ha slafsat runt i fula billiga kängor hela höst/vintern som läcker in både vatten och småstenar 🙂

    Svara
  • Svaret är Effortless living
    Vill självklart vara med och tävla om dessa fina skor. Min motivering är att jag behöver ett par supersköna skor eftersom jag ska till New York i höst. Jag vet att Ecco har riktigt sköna skor och dessa ser perfekta ut!

    Svara
  • Den nya kollectionen från Ecco heter Effortless Style, alltså svar 2. Min man är skotokig och han hittar ofta fina skor, vilket betyder att jag backar i skoväg och köper mindre dyra och mindre kvalitetshållbara skor. Därför skulle jag vilja vinna dessa fräscha varskor 🙂

    Svara
  • Effortless living är svaret! Jag skulle så gärna vilja vinna därför att jag aldrig har råd att köpa kvalitetsskor som Eccoskor. Köper alltid billiga skor som håller ett tag och som ganska snart går sönder.

    Svara
  • Åhh vilka vackra skor

    Svara
  • Hej Fina Du! Svaret på frågan I din tävling är Effortless living
    Ha en underbar helg! <3

    Svara
  • Svaret är Effortless living.
    Underbart snygga skor som jag skulle matchta med en snygg tisha (från din kollektion såklart 😉 ) och ett par schyssta jeans. Sedan är jag redo för den efterlängtade våren!
    Kram till dig

    Svara
  • Hej du fina!
    Effortless living är svaret, och jag behöver verkligen sådana dojor, då alla mina pengar går till barnens vårskor. Blir liksom inget över till mig…
    Stor Kram//Lena M

    Svara
  • Effortless living heter den, eller Effortless style om man skall gå efter vad de skrivit på hemsidan 🙂
    Varför just jag skall vinna är främst för att jag måste dra mig upp ur vinter och höstmörker botten och komma upp med ett leende på läpparna och en lättare sinnesstämning. Tror att ett par nya skor kan hjälpa mig åt rätt håll.
    Kramar från Sophia

    Svara
  • Rätt svar är: Effortless living.
    Behöver lite uppiggning efter en tung höst/vinter <3

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living och jag vill vinna för att jag tyckte skorna var skit fräcka och dom skulle passa mig perfekt i vår och sommar!
    Kram Nina

    Svara
  • Hej!
    Rätt svar är Effortless living.
    Jag är mamma till Ellen och Theo, mina fantastiska tvillingar på sju månader! Vi är ute och promenerar flera gånger om dagen och jag tror att mina fötter hade blivit riktigt glada i ett par skor ifrån ECCO. Jag håller tummarna!
    Kram Malin

    Svara
  • 2 effortless living.
    Behöver ett par ”riktiga skor” att promenera i nu på våren när jag är föräldraledig med vår tvåa. Har fått barn tätt och rygg och bäcken är inte vad de en gång varit. Provade att promenera i mina vanliga gympadojor för någon vecka sedan och hade ont i ryggen i tre dagar. Min första föräldraledighet spenderade jag promenerandes och jag vill verkligen kunna göra det även denna vår. Sedan var de där skorna så väldigt fina.

    Svara
  • Effortless living!
    Min motivering är enkel; det står helt enkelt Anna på dessa skor:)
    Underbara!!!
    Kram!

    Svara
  • Svaret på frågan är Effortless living.
    Åhh vad jag önskar att jag vinner dessa, barnen får jämt fotriktiga, sköna och dyrare skor. Men till en själv så köper man ett billigt par man hittar i fyndkorgen på ICA ;). Kanske inte riktigt men jag har nog (i alla fall inte sen barnen kom) ägt ett par fotriktiga, bekväma skor (som kostar lite mer) utan det blir barnen som alltid prioriteras och får nya, bekväma skor och en annan fortsätter gå med skor som klämmer lite och som icke andas så strumporna dryper av svett. Därför hoppas jag nu på turen så även mina fötter får lite lyx och kärlek 🙂
    Kram

    Svara
  • Svaret är: Effortless living.
    Wow!! Det här var några av de finaste skor jag sett. Du ser så himlans vårfin ut.
    Det hade varit fantastiskt att få bli ägare till ett par Ecco skor för fösta gången i mitt liv. Sen fyller jag även år nästa vecka och de här skulle vara den bästa presenten. Jag hoppas och önskar att det blir jag!

    Svara
  • Hej Hannah!
    Kollektionen från Ecco heter Effortless living!
    Jag skulle vilja vinna dessa fina skor för de hade passat min nya vårjacka i dimrosa. Dessutom hade det varit en liten present till mig själv som snart ska in på operation för att fastställa om jag har en sjukdom som heter Endometrios och jag avskyr sjukhus, blod och smärta 🙁
    Pepp, pepp till mig 🙂
    Ha en underbar helg Hannah!//Kram Sylvia

    Svara
  • Hei!
    Serien heter Effortless living. Jeg synes de skoene var utrolig fine og de hadde passet veldig bra på et par norske føtter i Norge 😉

    Svara
  • svaret är effortless Living är rätta svaret.
    Hoppas jag vinner dessa skor, för en skön promenad när jag nu skall bli mormor.

    Svara
  • Hej fina du!
    Kollektionen från Ecco heter Effortless living!!
    Åh jag som ska bli mamma för första gången i vår skulle verkligen uppskatta att få ha dessa snyggingar på fötterna när jag går mina promenader med vår lilla sessa.
    Ha en riktigt härlig helg 🙂

    Svara
  • Supersnygga =) Svaret på frågan Effortless living . Jag skulle vilja vinna dem för att gå på långa sköna promenader med underbare maken och vår goa lilla hund. Har gått ner 50 kilo i vikt och orkar nu gå långa promenader med dem som jag älskar mer än något annat. Ha en underbar dag. Kram <3

    Svara
  • Skorna heter Effortless living. Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Är i v.24 och känner mig rätt deppig av svår foglossning. Men när jag såg dig tänkte jag att jag behöver pigga upp mig med pastellfärger och även om det är mindre kul att köpa kläder nu så är det desto större anledning att ha fina skor!

    Svara
  • Effortless living!
    Tänk att få känna sig vårig och fräsch utan att lägga någon ”effort”! Dessa skor hade livat upp hela min höstgrå garderob och få mig till att längta efter att få gå ut!

    Svara
  • Rätt svar är Effortless living.
    Dessa super snygga skor skulle sitta fint på mina tassar under sköna promenader i solen denna vår

    Svara
  • Hej Hanna,
    de snygga och säkerligen sköna skorna från ECCO heter Effortless living – jag skulle bli överlycklig över att vinna ett par att vandra in våren med. Håller tummarna hårt 🙂 Ha en jättefin helg du och din fina familj!
    Kram/Eli

    Svara
  • Alternativ 2. Effortless living är korrekt.
    Jag skulle så innerligt gärna vilja vinna de fina skorna, inte för egen del utan för min dotters räkning.
    De har det tufft nu, fick en son den 24 jan, född i vecka 24+3 så de pendlar mellan hopp och förtvivlan. Tänk hennes glädje när hon – någon gång i maj – får komma ut från sjukhuset med bebisen i vagnen och nya skor på fötterNa 🙂
    PS Gillar din blogg och den positiva anda den sprider 🙂

    Svara
  • Hej Hannah!
    Denna nya kollektion från ECCO heter Effortless living

    Svara
  • SVAR: Effortless living. 🙂
    Så supersnygga på ett sobert enkelt och elegant sätt, precis i min smak och de passar ju både till vardagsoutfit och till snyggt 🙂
    Jag skulle bli helt saligt glad om jag vann ett par sådana, för min del så skulle det passa som handen i handsken eller som foten i skon ju 😉 nu när min karriär i högklackat är avslutat i och med att jag opererat bort cancer på vänster vrist så är det en stor grop där som är så ful att det ser ut som om en pitbull tagit en rejäl tugga inte så roligt inför våren/sommaren att ha kjol eller shorts, 🙁 men jag är ju glad om jag blir frisk och att det inte spridit sig, det får jag dock inte veta förrän om 5-8 veckor det är en nervpåfrestande tid och jag blir snart galen för det är som om tiden står stilla och man lever i något sorts vacum, men jag känner mig ju ganska frisk så jag tror/hoppas att det är över nu 🙂 ja i alla fall så skulle det ju vara roligt /snyggt med ett par riktigt snygga skor som ju inte är så högklackade för det kommer jag nog aldrig mera kunna gå på.
    Glöm aldrig att även om himlen är mörk och grå så skiner solen alltid där bakom ändå!! 🙂 <3

    Svara
  • Hej Hannah. Mitt svar ärEffortless living. Skulle vara riktigt kul att vinna dessa snygga vår skor. Så man kan vara lite snygg även på hundpromenaderna

    Svara
  • SVAR:Effortless living
    Har just köpt en tröja från er kollektion Elina top i färgen Oyster tror att de här skorna hade blivit perfekta till den toppen och ett par ljusa jeans. Har stort behov av ett par skor som man kan ha när man springer på stan. De skor jag har nu gör att man har ont i fötterna efter en liten stund. Med de här skorna skulle jag kunna springa på stan hela dagen:)
    Trevlig Helg
    Kram

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Jag skulle bli superlycklig om jag vann dessa skor och varför tycker jag att just jag ska vinna dem? Jo för att jag kan ärligt tycka att jag är värd det. Sedan 2010 har jag varit nere i en djup depression där jag känt mig så värdelös och ful att jag inte ens orkat göra mig iordning och gå ut och ha kul. Jag satt istället ensam hemma i mörkret varje dag och kände mig aldrig värd någonting, så jag köpte heller aldrig några finare saker till mig själv. Nu har det dock äntligen börjat vända och jag kan se ljuset även om jag har en bit kvar. Jag fyller 25 år i år och insikten att jag har slängt bort nästan 5 år av det som ska vara den bästa tiden i mitt liv gör ont. Nej nu är det min tid, och jag vill möta den i ett par riktigt snygga ECCO-skor!

    Svara
  • Svaret är Effortless Living.
    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett par sådana fina skor. Jag har storlek 42 och som tjej är det väldigt svårt att hitta moderna kvinnliga skor i den storleken. Något man kan bli väldigt frustrerad över! Dessa finns i min storlek så det skulle verkligen vara fantastiskt att få dom!

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living
    Önskar att jag hade råd med denna drömskon i vår! Det hade betytt allt efter 2 års arbetslöshet. Jag kan se mig själv i dessa med ett par ljusare blåjeans. Superhett i vår!
    Jag vill så gärna kunna va superhet nån gång! ♥

    Svara
  • Hej ! Märket heter Effortless Living.
    Jag är en lång tjej på 1.80 och är jätteglad att Ecco öppnar upp för modernt stuk på skorna. Ecco passa mig bra som ofta får ont i ryggen pga min längd.

    Svara
  • Effortless living
    Dessa skor skulle jag bli oerhört lycklig över! Just för att de skulle sitta så bra på fötterna både på jobbet och fritiden.
    Min man skulle få en glad och snygg fru 🙂

    Svara
  • Svaret är: Effortless Living
    Jag använder Eccoskor oftast eftersom jag har problem med min rygg pga min längd som är 1.80m
    Ecco är helt rätt i tiden med snygga , fräscha skor för alla åldrar !

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living
    Jag skulle vilja vinna för att dom är sjukt snygga och skulle passa mig perfekt!
    Trevlig Helg!
    Kram

    Svara
  • Den nya kollektionen heter Effortless living.
    Varför ska just jag vinna? Ja jag kan säga att de är fotriktiga,snygga,sköna,bra för rygg o fötter osv. Alla är värda ett par fina skor och jag vill helt enkelt ha dem;)

    Svara
  • Hej,
    Den nya kollektionen heter Effortless living.
    ECCO-skor så sköna
    skulle passa denna Karlstad-böna.
    Ett par pastelliga DAMARA
    Skulle i vår vara solklara..
    Ha det gott
    Sara

    Svara
  • Hej Hannah!
    Kollektionen heter Effortless Living.
    Jag skulle bli så himla glad av att vinna dessa fina skor! Behöver verkligen ett par fina vårskor och som mamma till 1-åriga tvillingtjejer prioriterar man inte alltid sig själv. Därför skulle jag jättegärna vilja vinna dessa! Stor kram till dig!

    Svara
  • Effortless living
    Med hallux valgus och breda fötter är det inte lätt att hitta snygga skor! Här är det fotriktiga och bekvämlighet som är pris ett. Som tur är är väl det lite av Eccos ledord så jag tror dessa skor skulle passa mina fötter perfekt! Dessutom var de så snygga!

    Svara
  • Effortless Living
    Mina gravidsvullna ömma fötter och trötta rygg skulle älska dessa sköna och snygga skor till våren 🙂

    Svara
  • Hej!
    Effortless
    Jag älskar ECCO och deras skor och blev så glad att få info om denna nya kollektion.

    Svara
  • Effortless Living.
    Mina fötter har verkligen gett upp på mig. Förra sommaren började de göra ont och snart förstod jag att jag håller på att utveckla Hallux Valgus! Så jäkla onödigt. Jag som knappt gått i högklackat och alltid tagit hand om tassarna genom åren. Just nu känns det så där halvroligt. Ett par tusenlappar på anpassade fotinlägg ska hjälpa men då blir urvalet på skor väldigt begränsat. bra skor för ledsna fötter är sällan snygga tyvärr. Men herreji vad fina Eccos nya sneakers är!! Ljusår från de första Eccoskorna jag ägde på 80-talet…:-) Dessa skulle jag med glädje sätta på mig. Med dubbel glädje faktiskt för fötterna skulle må riktigt gott de med!

    Svara
  • Hej!
    Effortless
    Jag älskar ECCO och deras skor och blev så glad att få info om denna nya kollektion. Det jag uppskattar med ECCO är deras komfort och att de passar till det mesta. Jag är verkligen ingen person som gillar köpa skor men när det gäller skor från ECCO känns det verkligen som en investering för mina fötter :-).
    Tack för en härlig blogg!

    Svara
  • Svaret Effortless living
    De hade varit en perfekt sko till mina trötta fötter som jobbar på opration nästa varge dag . De hade varit ett par sköna sko att gå hem i.

    Svara
  • Vilken grym tävling 😀 Svaret är 2. Effortless living!
    Jag vill vinna dessa underbara skor som en present till… Mina fötter! Tänk vad glada de skulle bli om de fick slippa de inte så fotvänliga conversen för 56:e våren i rad (okej överdrev lite, är inte så gammal hehe). Som student är det INTE aktuellt att köpa så dyra skor fast de är såå snygga och det kliar i vill-ha-hjärnan och därför skulle jag bli extremt överglad om jag vann 🙂

    Svara
  • Hej!
    Nr 2 – Effortless living.
    Jag är uppvuxen med Ecco men har under senare år
    Inte haft råd att skaffa mig ett par.
    De är underbart snygga!
    Jag jobbar inom LSS och det skulle vara härligt att ha ett
    par Ecco som är både snygga och bekväma under arbetspassen.
    Kram

    Svara
  • Hej, det rätta svaret är: 2. Effortless living och jag vill vinna skorna för att helt plötsligt börjar mina fötter att inte palla billigt skit, samtidigt som jag inte har råd med dyrare skor. OCH såklart för att de är dösnygga, säkert supersköna och lyxiga. Plätt lätt. Tack!

    Svara
  • Så himla fina!
    Svaret är: 2. Effortless living
    Springer, går och stressar runt på jobbet varje dag
    så efteråt har jag så ont att jag knappt kan gå!
    Så ingen skulle bli gladare än jag
    om jag dessa snygga och sköna skor skulle få!

    Svara
  • Hej!
    Svar: Effortless
    Dog en smula när jag såg dessa i butiken idag. Precis min stil. Såå fina och framförallt sköna. Ecco är det enda märket som mina fötter inte får ont av. Har halgus valgus. Skulle bli så himla glad om jag vann.
    Tack för en härlig blogg!
    Kram Lotta

    Svara
  • Hej, svaret är nr 2, effortless living.
    Skulle så gärna vilja vinna ett par av dessa ur finns skor. Då jag är gravid med tredje barnet så börjar mina små fossingar svälla och bli större. Hade varit himla skönt med ett par ecco skor, och särskilt dessa

    Svara
  • Hej, svaret är nr 2, effortless living.
    Skulle så gärna vilja vinna ett par av dessa ur finns skor. Då jag är gravid med tredje barnet så börjar mina små fossingar svälla och bli större. Hade varit himla skönt med ett par ecco skor, och särskilt dessa

    Svara
  • Effortless living.
    Jag har köpförubd på det mesta men framförallt på skor. Men Åhhh, denna färg var helt underbart. Min sambo skulle dö om han såg detta men; Jag verkligen BEHÖVER en sån färg nu i vår 🙂

    Svara
  • Rätta svaret är Effortless Living. Jag älskar Ecco skor, och den rosa färgen var ju to die for samt att jag fyller 40 år 14 mars, så det vore ju en trevlig födelsedagspresent.

    Svara
  • ECCOs nya kollektion heter Effortless living och dessa skor skulle jag ge mig själv i examenspresent till sommaren då jag i juni blir färdig sjuksyrra. Kan behövas ett par snygga, men framförallt stadiga skor på fötterna när jag ska ut och prova mina nya vingar och rädda lite liv!

    Svara
  • Hej =) Eftersom jag är så feg köper jag nästan alltid svarta skor. Behöver lite hjälp att bryta mönstret bara, för jag tycker om ECCO och skorna du har på dig är supersnygga! <3

    Svara
  • Effort Living är rätt svar och det skulle vara kul att ha ett par ecco skor igen då det är säket 35 år sedan sist:) nu känns ecco plötsligt helt rätt modemässigt vilket det inte gjor förr 🙁 mot dom som mamma tvingade på en…

    Svara
  • Rätt svar är Effortless Living. Har gått från obekväma små, höga skor och har äntligen efter 40 kommit ner på jorden. Dessa skor passar min livsstil perfekt med lek med små barn, promenader och arbete!

    Svara
  • De heter Effortless Living! De var verkligen super, vilken färg, älskar dem helt enkelt, jag skulle väldigt gärna gå in våren i dem!!

    Svara
  • Eccos Effortless Living. Tanten fyller 55 i år och har aldrig ägt ett part Eccoskor, långt mindre Effortless Living 😉 Kan vara på tiden kanske?

    Svara
  • Den nya kollektionen heter EFFORTLESS STYLE.
    Varför skulle jag vinna? – Because i am worth it 🙂
    MVH
    Vivi

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living!
    Kan endast ha Ecco! Inget slår deras skor!
    Bra kvalitet och alltid bekväma!
    Och så kommer det ett par i min favoritfärg!!!!
    En trött mamma som jag kommer ju se ut som en riktig pingla
    I de där! Kommer garanterat köpa de även om jag inte vinner!:)

    Svara
  • Effortless living
    Jag skulle verkligen behöva ett par sköna promenadskor som jag kan gå i nu när jagvär mammaledig. Jag försöker klara mig på så lite pengar i månaden så att min son inte ska behöva börja i förskolan så tidigt.

    Svara
  • Skorna från Effortless living skulle bli min 30-årspresent och en investering i hållbarhet och kvalitet.
    Efter 6 år av studier har jag just fått mitt första riktiga jobb! Tanken på att gå till jobbet i Ecco Effortless-skor och veta att jag bekvämt kan gå vidare till en AW och – om jag sköter skorna rätt – lämna dem vidare till framtida barn och visa vår generations trender gör mig lycklig.

    Svara
  • Svar: 2 Effortless living, så klart vill jag vinna dessa fina skor! Barnen på min förskola där jag jobbar skulle än en gång säga: ”Du är så himla fiiiin fröken!!” Sen att det skulle vara bra för mina fötter..som går heeeela dagarna!!! Kniper med tårna…;)

    Svara
  • Effortless living. Skulle verkligen vilja ge min dotter dessa, då hon har det alldeles för tufft i livet just nu.

    Svara
  • Effortless living. Skulle verkligen vilja vinna dessa åt min dotter som har det alldeles för tufft i livet just nu.

    Svara
  • effortless living heter nya kollektionen. jag vill vinna för att jag älskar svart men behöver poppa till mig anser min man och mina fyra barn då jag egentligen är en pastellig kvinna. vad passar då bättre än ett par pastelliga skor till en svart tråkig fyrbarns mamma

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret från en föräldraledig tvåbarnsmor som skulle bli överlycklig över ett par nya snygga pjucks denna vår! Såå snygga!

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret från en föräldraledig tvåbarnsmor som skulle bli överlycklig över ett par nya snygga pjucks denna vår! Såå snygga!

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret. Jag kommer inom kort genomgå en halgus valgusoperation och det hade varit underbart att när foten är fit fot fight -lufsa runt i dessa fräsiga skor!! Håller tummar och tår!!

    Svara
  • 2. Effortless living
    Jag önskar att vinna dessa skor för att äntligen kunna kombinera snyggt och avslappnat! I vår vill jag klä mig i pastell färger och strosa runt i äkta skandinaviskt stil på gatorna i Paris.

    Svara
  • Effortless living
    Jag skulle vilja vinna för att mina fötter behöver ett par bekväma skor när man är ute och går mycket med barnvagnen som mammaledig. Lyckliga fötter = lycklig kvinna

    Svara
  • Effortless living.
    Fortfarande ligger vi efter ekonomiskt efter en konkurs. Barnens fötter prioriteras alltid, särskilt med en åttaåring som växer så det knakar o inte har ngn att ärva av. Vore extremt trevligt med nya fina skor till mej som inte bara är praktiska o sandlådekompatibla

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless style med Effortless Living. Jag önskar vinna dessa snygga skor då jag så fort jag såg dom tyckte att de var min stil och sååå fina. Att det dessutom är ECCO gör att jag vet att de är sköna och av bra kvalitet.

    Svara
  • Rätt svar är: (2) effortless living!
    Jag skulle vilja vinna skorna och ge dem till min syster som fyller år till våren, i april. Hon ger mig alltid så fina presenter och julklappar trots att hon är ensamstående med barnmorskelön. Själv är jag student vilket innebär att ingen väntar sig något storslaget av mig när det kommer till födelsedagar och annat 🙂 Till syvende och sist är det ju faktiskt tanken som räknas, inte prislappen, men kan inte sluta lockas av tanken på hennes reaktion om hon skulle få dessa URSNYGGA skor som hon skulle bära upp maximalt!
    Håller tummar och tår :-)!

    Svara
  • Kollektionen heter Effortles Living.
    vore så härligt att få slippa dom svarta kängorna och få ha ett par härligt rosa skor på fötterna!!!

    Svara
  • Effortless living.
    Bortskämd blir jag aldrig, singel som jag är. Vid årsskiftet blev ag också arbetslös och nu räcker inte pengarna långt. Därför vore det roligt att vinna de fina skorna.

    Svara
  • 2. Effortless living. När de frågade mig när jag var liten vad jag ville blir när jag blev stor så var svaret alltid jag vill jobba på kontor och ha fina skor. Nu vid 32 års ålder så har jag fått jobb på kontor men när jag tittar ner på min fötter så ser jag att jag har drömjobbet men inte drömskorna. Dessa skor skulle passa perfekt att glida runt i på kontoret.

    Svara
  • Effortless
    Jag önskar vinna dessa godbitar och få chansen att unna mina fötter lyx. Har alltid hört gott om ecco men inte haft möjlighet att äga ett par. Med en mage som kommer växa skulle ett par riktigt bra skor vara helt underbart.

    Svara
  • Rätt svar är nr 2 Effortless living.
    Jag är höggravid med vårt tredje barn. Har mått illa från dag ett och mest legat i min säng. Nu när våren är här och det återstår 10 veckor av graviditeten skulle det vara skönt att få mötta våren i ett par sköna nya skor.

    Svara
  • Effortless living.
    Jag har blivit tant…, tror jag iallafall. För jag bara älskar ECCO skor. Fast egentligen vet jag att så inte är fallet, jag är inte tant men jag älskar ECCO skor ändå, och det är ju klart det är ju inte bara tanter som bär dem. Även tuffa 37-åriga funkismammor. För det krävs definitivt ECCO skor för att orka vara funkismamma. För er som inte vet vad en funkismamma är, det är en mamma till ett funktionshindrat barn. Ni vet ordspråket – gå en mil i mina skor (fast på engelska) – ja då krävs det att det är ECCO annars går jag som funkismamma inte ett steg. Men det behövs oftast gå många steg samt rulla en rullstol framför dig vart du än går!

    Svara
  • Svar:2 har aldrig ägt ett par Ecco skor men de ser otroligt sköna o snygga ut så jag skulle kunna ge märket en chans eller?

    Svara
  • Hej nya kollektionen heter effortless living. Jag och mina diabetes fötter skulle bli glada av att få äga ett par ecco skor av denna fina nya kollektion som ser så bra ut. Snygga bekväma skor är nått som inte är lätt att hitta idag. Kram

    Svara
  • Effortless living är svaret. Jag tycker att de här skorna är så otroligt fina och går verkligen att använda till allting! Jag skulle bli jätte glad om jag fick vinna dessa ursnygga skor!!

    Svara
  • 2. Effortless living
    Underbara Ecco – härliga vår skor Vilken lycka om jag vann

    Svara
  • Effortless living heter de. Har ingen jättebra motivering till varför just jag skulle vinna dem. Tycker bara de är supersnygga och vill hemskt gärna ha dem.

    Svara
  • Effortless living är svaret !!
    Tänk att få en chans att bära dessa skor om så bara för en dag , men vinner jag så blir de varje dag med ett par tighta ljusa jeans och en vit thissa till … Solen i ögonen och drömmar om skor så snälla Hannah gö min dag ❤️️

    Svara
  • Effortless living heter de!! Underbara Ecco i underbar färg

    Svara
  • Effortless living heter kollektionen !! Jag är en värdig vinnare av ett par skor för att jag är en studerande 2 barnsmamma som snart är klar med skolan och då kan man ju ge sig själv ett par skor i student present

    Svara
  • Hej nya kollektionen heter effortless living. Inne i v37 av graviditeten där allt har satt sig på fötterna å bena, hade varit helt underbart att sätta in fötterna i dessa ljuvliga skor åååå .tänk om jag vann .

    Svara
  • Effortless living heter nya supersnygga kollektionen. Efter 2 täta graviditeter har jag 2 trötta fötter som både har lagt ut på brädden och längden jag älskar skor och är så ledsen att jag inte längre kan stövla omkring i vilka skor som helst. Dessa skor är inte vilka som helst utan Ecco skor jag kommer att stortrivas i dem och likaså mina fötter

    Svara
  • Effortless living.
    Efter min senaste graviditet (6 månader sedan) blev mina fötter en storlek större. För mig som älskar skor är det en stor sorg att många av mina favoriter nu är för små. Med dessa godingar skulle humör bli på topp!

    Svara
  • Hej Hannah!
    Svar. Effortless living
    Har haft ett tufft liv dom senaste två åren och jag känner att dom här skorna skulle ge mig lite mer energi för kommande åren!
    Kram på dig / titti

    Svara
  • Hej Hannah 🙂
    Rätt svar är Effortless Living. Jag skulle bli så glad om jag vann dessa skor från ECCO. Jättesnygga plus kanonbra kvalitet, det kan ju inte bli bättre. Har i flera år tittat, känt och klämt på olika skor från ECCO, men aldrig köpt några pga att jag känner att jag inte har råd. Har fyra små barn som jag alltid prioriterar först, och då finns det inte pengar kvar till att jag kan köpa så pass dyra skor till mig själv. Skulle bli så tacksam om jag vinner.
    Tack för en underbar blogg. Läser den varje dag 🙂
    Ta hand om er 🙂

    Svara
  • Hej Hanna…
    Effortless living är rätt svar
    Jag har haft problem med mina fötter, med bland annat hälsporre, i snart 20 år. Ingenting hjälper till 100% men bra skor är alltid viktigt. Om jag vinner hade jag hoppats på att de skulle göra så jag har mindre ont varje dag 🙂
    Låter så ”fjäskigt” att säga att jag älskar din blogg, men jag gör verkligen det 🙂
    Kram på dig, mvh Laila

    Svara
  • Hej Hannah!
    Njut våren & livet!
    Rätt svar är: Effortless Living
    Anledningen att just jag skulle vilja vinna Eccos tävling är enkel: Eccos skor är ”one off the kind”. Jag får skoskav av alla skor & då menar jag alla, förutom av Eccos skor som sitter som en handske på foten!
    Ha en fantastisk helg med nära & kära!
    / Ullis T

    Svara
  • Tack för en bra blogg. Svaret är: effortless living. Jag är väldigt dålig på att unna mig själv nya skor då jag hellre köper något nytt till min son därför tycker jag att jag är värd att vinna dessa skor

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Jag fyller år nu den 13 mars, just i år infaller det på en fredag…
    Alltså fredagen den 13:de. Snälla gör det till min turdag istället för en otursdag.
    Samt så skulle jag vilja fira mitt sista år som 30-någonting!

    Svara
  • Rätt svar på tävlingen är: Effortless living
    Mina två döttrar fyller i denna månad + 1 barnbarn + att vi har ett dop av yngsta barnbarnet, många utgifter till min lilla pension men skulle själv behöva ett par fotriktiga (har hälsporre för andra gången) skor som dessutom är både sköna och snygga… Gillar verkligen färgen på dina, Hanna 😉
    Kramar från Skåneland

    Svara
  • Rätt svar: Nr 2.
    Jag önskar att jag vinner dessa fina skor, i favoritfärgen rosa, till mina små trötta fötter. Kanske känns stegen mot förskolan lite lättare när det är dags att lämna och hämta mina två prinsar. Snart skolas minstingen in och den ljuva föräldraledigheten är slut, känns vemodigt. Kram fina Hanna

    Svara
  • Rätt svar: Effortless living
    Vore perfekt 40-års present till mig själv därför vill jag vinna!!

    Svara
  • Rätt svar : eforttless living Så snygga skor skulle passa mig perfekt . Har alltid velat ha ett par Ecco skor men unnar mig inte dessa unnar mina 3 sessor allt

    Svara
  • Hej Hanna!
    ECCO’s nya kollektion heter Effortless Living

    Svara
  • Hej Hanna!
    ECCO’s nya kollektion heter Effortless Living

    Svara
  • Hej Hanna!
    ECCO’s nya kollektion heter Effortless Living

    Svara
  • Hej Hanna, kollektionen heter efortless living. Måste erkänna att jag alltid haft lite förutfattade meningar om Ecco, vem kommer inte ihåg någon vit variant när man växte upp som många äldre hade:) Dom här är fantastiskt snygga o hade blivit så glad om jag hade turen att vinna ett par fina vår skor!
    Kram Anna

    Svara
  • Hej! Effortless Living är rätt svar. Har i flera år haft svårt att hitta bra skor då jag har återkommande problem med hälsporre. Kanske dessa kan vara rätt skor för mig.

    Svara
  • Effortless living!
    Såå fina helt min stil och färgen är underbar, vill ha vill ha vill ha 😉

    Svara
  • Vilka härliga skor à la Effortless living – skulle passa perfekt som bas för min nya vårstil! Behöver verkligen rycka upp mig och komma ur svartträsket som nu allt för länge dominerat…

    Svara
  • Vilka härliga skor a la Effortless living – skulle bli en perfekt bas får min nya vårstil! Behöver verkligen rycka upp mig ur svartträsket som dominerat på senare tid…

    Svara
  • Hej Hanna.
    Eccos ny kollektion heter Effortless Living, verkligen jätte snygga!Skulle verkligen passa denna tråkiga 4 barns mamma som behöver poppa till sig.

    Svara
  • Effortless living!
    Det bästa ligger framför!!Med ett par vårskor från ECCO blir livet lite skönare!

    Svara
  • Effortless Living heter nya collektionen frå ECCO. Hur snygga som helst som skulle passa på mina fötter för det var hur länge som helst som jag har haft ”finskor” på mig. Går annars i joggingskor i tid och otid.

    Svara
  • Hej!
    Effortless living! Skulle vilja vinna ett par skor då hela familjen har haft influensa i över en vecka och jag skulle behövas piggas upp lite. Hoppas snart kunna njuta av vårsolen i ett par snygga Ecco skor!

    Svara
  • Hej Hannah,
    Nya kollektionen heter Effortless Living.
    Jag skulle vilja vinna då jag aldrig ägt ett par Ecco, mest kanske för att det alltid känts som ett tant och gubbmärke 🙂
    I smyg har jag dock provat i butiken och hjälp vilka sköna skor!

    Svara
  • Effortless living heter kollektionen. Jag vill vinna för det skulle göra mig glad:)

    Svara
  • Effortless Living!

    Svara
  • Effortless Living!

    Svara
  • Effortless living!
    Vill vinna dessa för att jag är värd dem!

    Svara
  • Effortless Living
    Varför jag vill vinna? 1: jag behöver fotriktiga skor eftersom mina nerver vuxit ihop ute vid lilltån och kan inte gå i vad skit som helst (tyvärr!!) 2: jag lägger aldrig pengar på mig själv längre, bara på mina 3 barn, mest på bebisen. 3: jag skulle hoppa jämfota av lycka om jag vann dessa snygga skor!

    Svara
  • Effortless Living heter nya kollektionen från ECCO. Dessa snygga skor skulle jag använda flitigt, har precis börjat pendla med buss till jobbet så ett par snygga bekväma och promenadvänliga skor hade varit perfekta. Linda

    Svara
  • Effortless living var svaret såklart!! Och jag skulle faktiskt vilja vinna dom till min magiskt underbara svärmor!! Hon ställer upp i ur och skur för oss och jag känner att jag inte kan ge tillbaka på riktigt… Men det här vet jag att hon hade blivit jätte glad över!! Så jag håller tummar och tår!!

    Svara
  • EFFORTLESS LIVING heter kollektionen.
    Det är många som redan kommenterat så jag tror inte att jag kommer att vinna de fina ECCO skorna men jag ska försöka det ändå. 🙂
    Den nya kollektionen återspeglar min livstil och personlighet och skulle vara ett fantastiskt komplement. ECCO har sedan länge varit min favorit som jag mer än gärna skulle vilja fortsätta representera.

    Svara
  • Fantastiska Hannah !
    kollektionen heter Effortless living
    Vilka fantastiska skor, mamma har tjatat länge att ja ska köpa ecco skor men varit emot ( fråga mej inte varför ) men som 22 årig kock har ja förstört mina fötter, och behöver fotvänliga skor. hahha 22 år redan förstörd slarvig tjej 😉
    aja skulle vilja vinna dessa skit snygga skor, skulle bli så glad !!!!
    kram

    Svara
  • EFFORTLESS LIVING heter kollektionen.
    Jag hoppas på min tur att vinna, ECCO är verkligen ett favoritmärke och det vore toppen inför våren med ett par nya fotvänliga & väldigt snygga skor.

    Svara
  • Hej!
    Mitt svar är 2. Effortless living.
    Sedan min flickvän läst detta inlägg på din blogg kunde hon inte sluta prata om hur mycket hon älskade de här skorna. Hon har tyvärr inte så mycket pengar för att lägga på ett par skor så jag tänkte att jag skulle försöka vinna dem istället och överraska henne på födelsedagen så hon stolt kan promenera runt i Sigtuna kommun där vi bor 🙂
    Tack på förhand!

    Svara
  • Svaret är: 2. Effortless living.
    Jag blir så glad när det kommer nya Ecco-kollektioner! De kan verkligen det där med att kombinera komfort med stil och klass. Och den här gången har de verkligen överträffat sig själva! Mina fötter skulle bli överlyckliga över dessa godingar – och så även jag, som verkligen skulle behöva piffa upp min vårstil 🙂

    Svara
  • Effortless living!!
    Jag har MS och har problem med balansen. Kan därför inte ha skor med hög klack. Hittar inte snygga skor som är lägre modell…. Men, de har skorna var ju lovely!

    Svara
  • Hej,
    Kollektionen heter Effortless living. Jag har spanat efter ett par snygga vårskor ett tag nu och dessa var ju verkligen fina! Väntar mitt andra barn om två veckor och vad skulle passa bättre än ett par snygga OCH bekväma skor till alla vårens barnvagnspromenader 🙂
    Trevlig kväll!

    Svara
  • Effortless living nr.2 heter ju dessa Ecco

    Svara
  • Effortless living nr.2 heter ju dessa Ecco

    Svara
  • EFFORTLESS LIVING heter kollektionen.
    Efter att jag halkat och brutit handleden med efterföljande operation, skulle jag behöva ett par snygga skor som håller mig upprätt på vårpromenaden

    Svara
  • Effortless living! Jag hoppas jag vinner för jag är så väldigt duktig på att köpa skor till mina sex älskade barn, men betydligt sämre på att rå om mina egna fötter. Har man ett jobb där man står hela dagen lång är en bra sko väldigt viktig. 🙂

    Svara
  • Effortless..
    Ecco är för mig en Sko För Livet, älskar dess kvalité och hoppas jag kan få njuta av ett par från Effortless Living 🙂
    Jag vill gärna vinna för att fötterna ska få bra mellan mina löparpass på väg mot mitt första GöteborgsVarvet. En kamp som krävt mycket mod och träning. Men nu äntligen har jag vågat ta ”klivet”… 🙂 kram

    Svara
  • Effortless living!
    Skulle verkligen vilja vinna då jag behöver lite färg i min skohylla till våren för nu är det bara svart & brunt

    Svara
  • Oj, oj, oj, över 400 tävlingssvar! Chansen att vinna är alltså inte jättestor, men jag MÅSTE ändå göra ett försök, för JISSES VILKA SNYGGA SKOR!
    Varför ska jag vinna? Jo, för om tre veckor startar jag mitt nya jobb. Jag har vantrivts på mitt nuvarande jobb så länge nu, jag har fått ta oförtjänt mycket skit, och till slut fick jag nog. Bara tre veckor kvar, alltså. Och vad härligt det hade fått vara att ”start over, start fresh” – komma till det nya jobbet med även nytt på fötterna. 🙂
    Ps. Rätt svar på frågan är 2. Effortless living. 😉

    Svara
  • Efortless living! Jag är bara så värd det känner jag!

    Svara
  • Effortless living!
    Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa skönheter i rosa för att få en något lite extra i vardagen. Som gymnasieelev med läxor och prov varvat med stress skulle jag gärna vilja vinna dessa för att unna mig något välbehövligt, bekvämt och snyggt samt för att få en färgklick i vardagen. Kram!

    Svara
  • Effortless living!
    Snyggaste Ecco jag sett! Brukar tycka Ecco är lite väl ”damigt” för min smak, men dessa alltså! Perfekta till skosamlingen i vår.

    Svara
  • Hej finaste Hannah!
    Vill såklart vara med i tävlingen och rätt svar är Effortless living.
    Alltså, vilka snygga skor! Jag glömmer alltid bort att handla till mig själv. Handlar massor till barnen och när det väl blir väderomslag och man vill ta på sig lite lättare kläder och skor märker jag att men oj, har ju inte så mycket, har bara handlat till barnen….igen. Verkar som att om jag ska få något nytt så får jag väl vinna, hi hi. Tack för en underbar blogg och för att Du delar med Dig. Inne här varje dag. Kram!

    Svara
  • Effortless living!
    Åååååh, jag skulle så gärna vilja ha de här skorna! Ser mjuka och sköna ut och har en sån fin vårfärg! Jag tycker att jag är värd dem för att jag har haft en sån intensiv period på jobbet nu med bokslut och revision för 2014. Men nu är det dags att lämna 2014 och se fram emot våren 2015!

    Svara
  • Hej 🙂
    Rätt svar är Effortless living. Jag skulle jättegärna vinna dessa fina skor. Man vill så gärna unna sig någonting fint ibland, dock slutar alltid mina shoppingturer med barnkläder i kassarna. Men att vinna något fint till sig själv skulle inte vara dumt 🙂
    Ha en bra kväll och tack för en fin blogg 🙂
    Hälsningar Petra

    Svara
  • Effortless Living,Motivering; Åhhhh, det var oväntat att det blev ett par ECCO som blev vårens måste ha!

    Svara
  • Effortless living heter kollektionen. Eftersom jag har ett arbete där jag får gå i grova arbetsskor hela dagen skulle det vara underbart att få dra på sej de ljuvligt fina pastellfärgade skorna efter jobbet

    Svara
  • Effortless living.
    Vill jättegärna vinna! Behöver ett par nya vårskor att ta på fossingarna under vårens barnvagnspromenader. Dessa verkar ju perfekta – fina och sköna!

    Svara
  • Rätt svar: effortless living. 3e veckan med värk i kroppen. Väntar på utredning av eds. Skulle vara så skönt med nya skor som är bra när man har svårt att gå.

    Svara
  • Effortless living är det rätta svaret! 🙂 Jag önskar vinna dessa eftersom skor ifrån Ecco är det enda jag kan använda sedan jag blev sjuk, men eccoskor är dyra och som nybliven student har jag inte längre den ekonomin. Dessutom har jag varit på jakt efter ett par vår/sommar skor från ecco men inte hittat några som passar mig som är i 25 års åldern då dem oftast har fokus på den äldre generationen, men deras nya skor i kollektionen ser mer moderna och snygga ut som passar den yngre generationen bättre 😉 Jag gillar Damara skorna i rosa, hade passat min stil perfekt och gjort min vardag till något extra 🙂 Kram

    Svara
  • Hej fina du!
    Effortless living heter ju Eccos nya kollektion. Fantastiskt snygga de där rosa som du har på bilden. Kunde nästan tro att det hette Mia kollektion, som gjorda för lilla moi 🙂
    Efter ett jobbigt och trist år med sjukskrivning så skulle jag verkligen behöva piggas upp med något så tjusigt som dessa på fötterna.
    Håller både tummar och tår för vinst!

    Svara
  • With a pair of Ecco Effortless there would be no mess.
    Any outfit would be complete with these stunners on my feet.
    We all know that love at first sight is rare, so entering this competition I had to dare!

    Svara
  • Svar: Effortless living.
    Vill såå gärna matcha dessa raringar till ett par håliga ljusa 7/8 jenas. kan riktigt se detta framför mig 🙂

    Svara
  • Effortless Living!
    Motivering:
    Har en klar åsikt i det mesta men när det kommer till skor blir det alltid en total blackout, kan verkligen inte hitta skor! Det här löser mitt problem
    Jag vinner kanske ett par som är helt rätt och supersnygga, våren kan förhoppningsvis avnjutas UTAN skoångest!! Tjoho!!

    Svara
  • Effortless Living!
    Min Motivering:
    Har en klar åsikt i det mesta men när det kommer till skor blir det alltid en total blackout, kan verkligen inte hitta skor! Det här löser mitt problem
    Jag vinner kanske ett par som är helt rätt och supersnygga, våren kan förhoppningsvis avnjutas UTAN skoångest!! Tjoho!!

    Svara
  • Effortless Living
    Min motivering:
    Diggi loo diggi ley, alla tittar på mig
    där jag går i mina gyll’ne skor,
    Vad passar bättre i dessa schalgertiderän en go gammal schalager som jag ska nynna på VARJE gång jag går i mina nya fina vårskor!

    Svara
  • Effortless Living
    Min motivering:
    Diggi loo diggi ley, alla tittar på mig
    där jag går i mina gyll’ne skor,
    Vad passar bättre i dessa schalgertiderän en go gammal schalger som jag ska nynna på VARJE gång jag går i mina nya fina vårskor!

    Svara
  • Effortless Living
    Min motivering:
    Diggi loo diggi ley, alla tittar på mig
    där jag går i mina gyll’ne skor,
    Vad passar bättre i dessa schalgertider än en go gammal schalger som jag ska nynna på VARJE gång jag går i mina nya fina vårskor!

    Svara
  • De heter Effortless living

    Svara
  • De heter Effortless living! Varför just jag? Har efter mina graviditeter gått upp en hel skostorlek. Detta betyder att jag måste köpa en i stort sett helt ny skogarderob. Yeeeey för mig men inte för plånboken.. så ett par ursnygga skor från Ecco hade varit underbart!!
    Härlig dag på er!!

    Svara
  • Effortless Living
    Mina fötter älskar Ecco, vill inte ha några andra skor. De skulle bli otroligt glada om jag vann denna tävling:))

    Svara
  • Hej!
    Den heter Effortless living.
    Skulle vilja vinna då jag tvingas gå igenom alla mina skor och göra mig av med 2 tredjedelar.
    Har en ovanlig genetisk bindvävssjukdom som bla ger instabila leder och nu kan jag inte längre ha mina klackskor. Då återstår inte så många roliga par måste jag säga 🙂
    Men jag vill ju vara snygg och bära snygga skor fast jag är handikappad. Så att få bära dessa vore en dröm och skulle uppväga att jag blivit av med nästan alla skor.
    Ha en härlig vecka!
    Mvh Malin

    Svara
  • Den heter Effortless living
    Jätte svårt att motivera varför just jag skall vinna, såklart är alla värda att vinna ett par. Men antar att inte alla kan vinna 🙂 så min motivering är att jag just börjat ett nytt jobb och nu måste rensa garderoben för en lite mera ”vuxen” stil så att jag blir tagen på allvar av kunderna/äldre kollegor. Dessa skor skulle passa perfekt en ny garderob!

    Svara
  • Gillar verkligen skorna på bilden, har ofta Ecco svarta pumps i mitt arbete men har inte ägt ett par ”fritidsskor” från Ecco sedan mina silverfärgade Ecco promenadskor jag hade som liten tjej!
    Kanske dags nu för ett par Effortless living?! Jättefina!
    (Svaret på frågan: Effortless living)

    Svara
  • De heter: Effortless living.
    Tack vare Femme och Hannah,
    kan man vinna dessa Ecco-skor så granna,
    Tack för att ni är så ”caring and giving”
    önskar jag vann ett par Effortless Living!

    Svara
  • Effortless living
    Som småbarnsförälder unnar plånboken sig sällan lyx till mamman och med tre små barn på 5 år, 4 år och en nyfödd på 3 veckor (med värsta starten ever spinalhuvudvärk och känselbortfall i vänster ben) vore det drömmen att få ta igen mina 2 första förlorade veckor med bäbisen i ett par snygga promenadskor med solen i ansiktet och barnen vid min sida. Äntligen ser jag ljuset i tunneln och jag skulle le rätt stort med ett par lyxiga och bekväma skor på fossingarna i min kamp i att återfå känseln i mitt ben.
    Tack för en superbra blogg!
    Kramar från Rebecca

    Svara
  • Effortless living, skorna i färgen woodrose är ju helt underbara och våriga! Jag behöver nya skor nu när våren dundrar in! Både tid och mesta pengarna går till hem och mina småtjejer så det skulle vara skönt om det fladdrade ner ett par nya ECCO-skor i min brevlåda, både snygga OCH sköna. =)
    /Jenny

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless Living.
    Har just bokat resa till Shanghai för att besöka min dotter som pluggar där. Misstänker att det kommer bli många långa promenader under dessa dagar och ett par fotriktiga skor som dessutom är supersnygga skulle vara guld värda.

    Svara
  • Kollektionen heter Effortless living.
    Jag önskar att vinna dessa för jag skulle aldrig ha råd med vårskor av så bra kvalitet. Jag läggar alla mina pengar på våra barn, hus, räkningar med mera. Jag håller alla tummar och tår för att jag vinner dessa fina skor!!!
    Många kramar och tack för en jättebra blogg / Petra.

    Svara
  • 2. Effortless living
    Åh, jag önskar så att jag skulle vinna ett par så snygga dojor till våren. Här har alla mina (vänsterskor) blivit för stora, då jag precis har klarat av en ”hallux valgus-operation”. Äntligen är knölen på foten borta, så jag kan göra ett par snygga skor rättvisa igen!!! 🙂

    Svara
  • Herregud! Jag behöver helt enkelt ett par nya skor!! Håller alla tummar och tår!
    Och det rätta svaret är förstås Effortless Living

    Svara
  • Ja!! Jag behöver helt enkelt ett par nya skor!!! Håller alla tummar och tår!
    Och det rätta svaret är förstås Effortless Living!

    Svara
  • Svar: Effortless living
    Vore fantastiskt att vinna ett par nya snygga skor, speciellt då mina nuvarande skor innehåller stora hål och gör att grus och stenar faller in vilket inte är det minsta bekvämt. Vore därför fantastiskt med ett par nya till den härliga våren som är här nu.
    Kram Sanna

    Svara
  • 1. Effortless living heter kollektionen.
    2. Men, vilka godingar, kärlek vid första ögonkastet! Varför just jag vill vinna skorna?! Har senaste åren efter flera ryggoperationer enbart gått i fotriktiga, stötdämpande skor. Skulle bli så oändligt glad om jag vann de här underbara Ecco Damara! Att få ha dem när jag ska på kalas och få känna mig fin ända från huvudet och till tårna! Jag skulle ha svårt att slita blickarna från skorna, så vacker och tidlös design. Färgen som du Hannah har, Woodrose, är ju bara så ljuvlig och romantisk! Jag skulle känna mig som en prinsessa, dock med många år på nacken och flera gråa hårstrån!

    Svara
  • Effortless living
    Jag skulle vilja vinna ett par då jag på mitt jobb verkligen behöver sköna skor då jag står och går hela dagen. Detta i kombinationen såååå snygga hade varit en dröm!!!

    Svara
  • 2. Effortless living
    Jag skulle vilja vinna ett par som jag kan ge till min mamma som älskar pastell färger. Dom skulle matcha bra med femme kläderna som hon nyligen beställt hem. Kram

    Svara
  • 2. Effortless livlig
    Som nybliven 2 barnsmamma skulle jag behöva ett par snygga och bekväma skor till alla barnvagspromenader. Kan väl få bli min förlossningspresent 🙂

    Svara
  • Effortless living
    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dom för att dom är så himla snygga och för att jag är så dålig på att unna mig nya skor sen jag blev mamma och skulle helt enkelt blir väldigt glad över att få vinna så fina skor :).

    Svara
  • Effortless living
    Skorna är ju bara så snygga! Perfekta skor att inviga våren och mitt nya jobb (som jag precis tackat ja till) i!

    Svara
  • 2. Effortless Living
    Går hem på föräldrarledighet denna vecka och räknar med att vår lilla tjej tittar ut lagom till påsk. Ett par ljuvligt våriga skor skulle göra barnvagnspromenaderna lite extra härliga.

    Svara