Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | mars 7, 2015

Berg & Meltzer i Europa

Hej min vän. Hoppas att du är på topp denna lördag. Det skulle ju vara vår och värme i helgen. vad hände? Hoppas att det blir fint imorgon som utlovat.
Våren är min favoritårstid… i alla fall när det är vackert vårväder 🙂
Vad har du för dig?
Jag hade en underbar fredag med familjen och idag har vi varit på kalas. Ska visa bilder och berätta mer men först lite bra TV-tips.
Du vet ju att jag är ett serie-freak 🙂 Jag älskar serier i alla dess former. Att från att följa läkarna i Greys Anatomy till dokumentärer. Förra året gick en av de roligaste serierna på Kanal 5. Berg & Meltzer i Amerika.
Tänk att få spela in ett så galet kul program. Korsa Amerika med sin bästa vän. De besökte Hollywood, körde genom Nevada öknen och fick övernatta i en spökstad och bästa av allt, det fick uppleva ett Elvis-bröllop i Las Vegas. Carina Berg och Kristin Meltzer är topp roligaste och bästa tjejerna i rutan i sin genre. Älskar deras humor och härliga sätt. Lite så där obrudiga.
Nu är de äntligen tillbaka men nu gör de Europa tillsammans.

På torsdag 12/3 kl 21 på Kanal 5 är det premiär och då kommer jag sitta bänkad i soffan. Popcornen i högsta hugg och redo att få skratta och följa Carina och Kristin på sin roadtrip genom Europa då de besöker Frankrike, Tyskland, England, Spanien, Grekland och Italien.
Nedan kan du få en sneak peek på deras upptåg.

Stor Kram ❤
 

I samarbete med Kanal 5


4 kommentarer4 kommentarer om “Berg & Meltzer i Europa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul att de kommer tillbaks igen! Älskar de båda också. Såg dock inget av föra omgången, då jag ibland tycker jag följer för mycket serier, haha! Men min syrra tjatade & nu när du påminner & också säger att de är så bra måste jag ju bara kolla. 🙂

  Svara
 • Håller med, helt klart bästa. Man skrattade så man gröt varje gång!

  Svara
 • Hej!
  En undran bara, när det står ”i samarbete m kanal 5”, så känns det lite oseriöst när du skriver hur bra du tycker om Berg&Meltzer, hur mkt man skrattar osv och hur ofta du tittar greys bla, tycker/gör du verkligen det eller gör du enbart reklam för 5:an? För det känns inte som att det kommer från hjärtat utan bara från ”göra-reklam-tarmen”

  Svara
 • Jag gör inga som helst samarbeten med någon eller något som jag inte står bakom eller genuint tycker om samt menar från Hjärtat. Har sett varenda avsnitt av Berg & Meltzer och har inte missat ett enda avsnitt av Greys Anatomys 11 säsonger. Till skillnad från många andra bloggare så skriver jag klart och tydligt att det är ett samarbete för att du som läser ska veta om det är betalt eller inte. Tackar nej till så många samarbeten, som skulle ge bra betalt, men står jag inte bakom produkten och tyckt det är bra på riktigt så skulle jag aldrig ”lura” på mina läsare det. Detta är min blogg och mitt liv och jag står bakom allt med hjärtat.

  Svara