Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | mars 11, 2015

I väntan…

… på min flight till Malaga tar jag ett glas bubbel och en räksmörgås. Jag landade nyss i Göteborg, där mitt flyg går ifrån, och då är en räksmörgås ett måste 🙂Landar strax innan midnatt och då väntar min älskade man där ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “I väntan…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser gott ut! Trevlig resa! Kram ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åååååh, det ser helt underbart gott ut!!!! Och jag blir smått a v i s, eftersom jag bokade hit mamma idag (hon bor på Mallorca) och vi(hela familjen reser ner snart och njuter av hemmet, vännerna och allt det ljuvliga)!
  Hoppas att du får en härlig tid i España, sötaste du!!!
  Un besito/ Angelica

  Svara
 • Ha en underbar semester med Peter fina du

  Svara