Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | mars 11, 2015

Sol i sinnet

Åh, jag kan inte sluta tjata men jag blir så glad nu när jag känner våren. Solen skiner från en klarblå himmel och solglasögonen är ett måste.Det är lite olika hur man möter våren har jag förstått. Vissa blir låga och deprimerade. Jag har känt mig väldigt låg men så fort jag kände våren i luften samt solens strålar så fick jag mer sol i sinnet också. 

Hur känner du?

Varma kramar ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Sol i sinnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag känner precis som du! Blir extra glad när jag vaknar av fågelkvitter och ser solens strålar sakta smyga sig fram! Kan inte bli bättre!
  Kram och ha en fin dag! /Carina

  Svara
 • Mår underbart i detta soliga väder ! =)

  Svara
 • gggrr snygging.
  Jag mår bäst när solen skiner, får ny energi, laddar om och mår superbra. Känner mig nästan som superman, hur stark som helst.

  Svara
 • Jag älskar våren!!! Men trots det dippar jag ofta på våren och blir deppig. Jättekonstigt, och inget jag ens själv förstår….
  men än har jag inte känt mig deppig, utan njuter i fulla drag!
  Önskar dig en bra dag i solen!

  Svara
 • Jag sjöng högt i bilen på väg till jobbet i morse solen gassade & glasögonen var på.

  Svara
 • Vilken kass natt som helst blir lite bättre av fågelkvitter o sol!! Dagens sol försvann tyvärr imorse men barnvagnspromenader i moln är också ok 😉

  Svara
 • Älskar våren!!!! Längtar efter vitsippor nu.
  Testa magnesium, flytande (Mineralife är bra, säljs på Skanstulls Hälsokost) det är bra mot deppighet.

  Svara
 • Håller med dig, med solen tänds lite hopp och glädje. Alla människor blir lite gladare och framförallt ser man folk man inte träffat sedan i höstas:)
  Vi behöver mer sol i det här landet!

  Svara
 • Jackan du har på dig på det sista inlägget verkar väldigt snygg!
  Var har du köpt den?
  / Lotta

  Svara
 • Den har jag köpt på H&M förra våren. Kram

  Svara
 • Visst är det underbart med sol och vår i luften.
  Madeleine

  Svara
 • Många människor går in i vårdeppighet… Våra depåer av d-vitamin är helt slut och det tar ytterligare några månader tills de fylls på igen. Solens frånvaro gör att vi här upoe i norr inte kan lagra tillräckligt med d-vitamin. Vi får heller inte i oss tillräckligt via kosten. Det är därför viktigt att få i sig via kosttillskott. Mycket forskning har gjorts på senare tid när det gäller just d vitaminet. Här slutar vi ge våra barn d droppar vid två års ålder. Detta kommer snart att ändras. Gå in och läs. Som någon skrevså är även magnesium bta mot depressioner, så även b vitaminer. Just när det gäller vår deppigheten så är det oftast bristen på d vitaminetsom otsakar det. En vuxen människa bör äta 5000 IE om dagen under vinterhalvåret för att undvikadetta. Se Svenskhälsokost.se. Dessa tre kosttillskott lindrar även pms.
  Tusen tack för din underbara blogg. Du får mig alltid på bra humör. Fina människa♥

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra läsare,
  Ville bara saga Tack för att du/ni belyste just ämnet vårdeppighet/trötthet. För det tycks ha totaldrabbat mig, för första gången någonsin I mitt liv (jag är 40+).
  Orkar ingenting, vill ingenting, vill bara sova…
  Ska kika lite på kosttillskott, och se till att jag bygger upp mitt D-vitamin förråd!
  Ha en fin helg, alla!
  Anna

  Svara