Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | mars 16, 2015

FME Event

Hej igen vacker. Vill bara kika in och påminna om att det är dags för ett nytt event med Femme Collection. Den här gången nere i södra Sverige på butiken Donna i Kristianstad.

Önskar så klart att du kan komma dit om du är i närheten 🙂
Jag kommer vara där och presentera Femme Collection och vi bjuder på bubbel, tilltugg, musik och de 80 första går hem med en lyxig goodiebag. En goodiebag fylld av smink, hårprodukter och annat trevligt.
Kan/vill du komma så maila ditt för- och efternamn och eventuellt sällskaps namn till [email protected]. OBSERVERA! Har du anmält dig via Donna i Kristianstad så ska du INTE anmäla dig även hos oss. Bara en anmälan. Tack!

Vi ses på Donna i Kristianstad torsdagen 19/3 kl. 18-20.
Stor Kram ❤

Åldersgräns 18 år

 


17 kommentarer17 kommentarer om “FME Event”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God lördag fina. Allt är väl i Hälsingland, solen värmer gott och jag känner mig gott mod. Ikväll ska vi se mello-finalen, såklart! Och med mello kommer självklart ett glas bubbel! ☺️ Ha en fantastisk helg! Kram!

  Svara
 • Så synd att jag jobbar då. Annars hade jag gärna kommit.

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om ni kommer ner mot Ängelholm/Helsingborg? Med Femme 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Åh vad kul och grattis till att ni är igång!
  Ett tips, dela ut goodibagsen till BETALANDE kunder
  Kram och lycka till! P.S. Längtar efter smyckeskollektionen

  Svara
 • Jag har anmält mig och isabel.
  Vi ses på torsdag fina du ❤️

  Svara
 • Kommer ni till Karlstad på ngt liknande event med Femme?
  Vore toppen!

  Svara
 • Åh vad skoj…..har 12 mil dit men vill gärna komma. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/03/14/nar-flyt-inte-enbart-betyder-tur/

  Svara
 • Grattis till femmekollektionen. Var in till Janemars idag och det var inte mycket kvar av kläderna. Får hänga på låset till nästa släpp av kollektionen. Av det lilla som fanns kvar så kändes kläderna jättefina (tyg och passform) och bra priser dessutom. Kram och lycka till i Kristianstad.

  Svara
 • Åh! Välkommen hit ♥

  Svara
 • Jag anmälde mig i torsdags fast till den adressen som stod på Facebook… Jag hoppas jag komer med ändå:) Måste kanske göra en ny anmälan? Hoppas vi ses! Kram

  Svara
 • Åh hoppas vi ses på torsdag! Har dock anmält mig på en annan adress som Donna lade ut, hoppas det inte ställer till det?

  Svara
 • Jag ska dit men inte förrän nästa Måndag.
  Vi ska fira min man och ska vidare sen
  till Åhus ❤️

  Svara
 • Skulle vara roligt om ni kom till Kungsbacka! Här finns många som kan köpa 🙂

  Svara
 • Hej..
  Har anmält mig och en väninna men hur vet man om man får komma,?
  Antar ni bara tar in ett visst antal..
  Lisa

  Svara
 • Hej!!
  Va kul att ni skall ha ett event i hemstaden……självklart kommer jag:-) Undrar dock oxå om man skall invänta ngt form av svar tillbaks att man är med på listan eller anmälan som man gjorde innebär att man fick plats?!
  Ååååå va det skall bli trevligt:-)
  Puss o kram hela dan:-)

  Svara
 • Oj vad roligt Hanna. Då kommer jag oxå.
  Nära och bra. Ses på torsdag. Kram

  Svara
 • Åh, min dotter fyller år den 19 men ska se om jag endå kan köra inom till Kristianstad. Hade varit så kul att äntligen fått träffa dig… 😉
  Kramar från Skåneland

  Svara