Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | mars 16, 2015

mellis i solen

Hej igen. Har du en fin dag?

Jag har precis varit på utvecklingssamtal på Livs förskola. Det sista på förskolan. Min stora tjej ska ju börja förskoleklass till hösten. Har svårt att förstå hur stor hon blivit. Igår tappade hon även sin andra tand och har nu en sån gullig skol-glugg 🙂 

Innan jag for till förskolan åt jag dagens första mellanmål i solen.

Så god mat varje dag! Och mätt blir jag också trots att jag äter mindre än jag brukar. Men det beror på att jag för första gången i mitt liv äter regelbundet och rätt. Känns så kul att jag kört igång den här resan mot mina mål till ett sundare liv. Tack Svarta Lådan för utmaningen.

Imorse tog jag en timmes power walk också innan jag satte  mig och jobbade. 

Stor Kram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “mellis i solen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här