Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:12 | mars 16, 2015

städfri dag

Jag och Vida njuter av vårsolen. Huset ser ut som ett bombnedslag och nu när vårsolen lyser på våra fönster går det inte att dölja att de typ aldrig är tvättade 🙂

Men jag har ingen lust att gå in och börja städa. Det kan gott vänta. Har bättre saker för mig.

❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “städfri dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det gäller att njuta av det fina vädret 🙂 jag och barnen har cyklat.
  Madeleine

  Svara
 • Det gör du alldeles rätt i! Jag struntade också i städningen i helgen. Så himla skönt!
  Kram till dig,
  Anna

  Svara
 • Helt rätt Hannah 🙂

  Svara
 • Jag har faktiskt anlitat en städerska! Bästa valet! Nu kan jag äntligen slippa det tråkiga och umgås med min familj o och sedan komma hem till ett nystädat hem☺️❤️Testa!! Kramar

  Svara
 • Bra! Mina barn är 23 resp 25 och vi träffas alltför sällan för att de pluggar på annan ort och ibland kan jag längta ihjäl mig!! Njut så mkt du kan med barnen,,, tack för trevlig oh jordnära blogg!! Stor kram

  Svara
 • Åh jösses vad vacker du är!

  Svara
 • Vilka söta örhängen du har, var kommer dem ifrån? 🙂

  Svara
 • Kan verkligen rekommendera kärchers fönstertvätt, har typ aldrig orkat anstränga mig att försöka tvätta fönster då de ändå alltid blir flammiga och randiga men med kärchers tvätt så gick det hur snabbt som helst och det var så roligt då det gick på nolltid och man fick fantastiskt resultat!

  Svara