Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | mars 18, 2015

mysmiddag

Hej min vän. Har du en bra dag. Jag har jobbat hemifrån och även fixat med det sista inför FME-eventet iKristianstad imorgon. Bilar ner imorgon bitti, med bilen full av saker som ska läggas i alla goodiebags, och sticker hem tidigt på fredagmorgon igen.

I dag kom vår vän Lelle, som vi lärt känna i Thailand, förbi oss. Han jobbar med solskydd och ska hjälpa oss med våra markiser och lameller. Måste funka nu när solen börjar ligga på våra stora fönster.

Lelle är inte bara markiskung utan även galet kul. Jag och Peter hade några riktigt roliga partykvällar med honom och hans fru Veronica i Thailand.

Nu på eftermiddagen har jag varit med William hos tandregleringen i Sollentuna och på ett snabbt frisörbesök. I sommar får han förhoppningsvis ta bort sin tandställning. Som han längtar.

Ikväll blir det mysmiddag med barnen. Jag sticker ju imorgon och på fredag far Mio till sin pappa så vi ska ha en liten finmiddag tillsammans. Tar äta-vad-jag-vill-dag idag när vi är samlade. Så det blir en Svarta Lådan-söndag istället för idag. Jag måste säga att Svarta Lådan-maten är fantastiskt god och jag är inte alls lika sugen på att småäta när jag nu äter regelbundna mål.

Har köpt blommor så jag kan duka och ge lite mer vårkänsla.

Stor Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “mysmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan Hannah! blir alltid lika ( glatt :)förvånad då jag ser dig och Lelle ihop, då jag känner honom men inte dig, trots att jag följt dig och din systers blogg länge…blir en lite konstig känsla då man tycker sig känna igen dem man följer via nätet.. ha en underbar dag med de dina, och lycka till imorgon !!

  Svara
 • Galet snygg är du Hannah!
  Vi ses imorgon!
  Kram❤️

  Svara
 • Vad hände med din tandställning? 🙂 Har för mej att du skrev att du fundera på att skaffa en samtidigt som William? Kram!

  Svara
 • Det skulle kosta 30 tusen så jag fick lägga ner den tanken 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ska bli så super kul att få förhoppningsvis träffa dig imorgon på Donna! 🙂 blev så glad när du svarade på insta ang ansiktsmasken!
  Kör försiktigt! ☺

  Svara
 • Är din sjal svart/beige.. eller svartvit?

  Svara
 • Oyster (puderrosa) och svart print.

  Svara
 • Låter spännande det där med svarta lådan 🙂

  Svara