Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:54 | mars 20, 2015

Dagens mellis…

…var en kall och god smoothie. Behövde inte värma något på macken.Jag gillar Chailatte så den här var precis i min smak. Mmmm! Bra och gott mellis från Svarta Lådan.

Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Dagens mellis…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den verkar god när man läser innehållet. Jag har själv gjort chaipudding och gröt, det är speciellt men gott. Men man skall tydligen inte äta för mycket av det, för det innehåller något som inte är bra i stora mängder. Jag önskar dig en fin helg, men det skall bli kallt och blåsigt, brrrr…
  Bloggkramar//L

  Svara
 • Hej, köpte idag en vit stickad femme-tröja:) Jag såg attni söker säljare i norra Sverige o tipsade min kompis om det. När hon fick fjärde barnet flyttade hon tillbaka upp till Västerbotten. Hon är textilingenjör som nu säljer ett kosttillskott. Tror hon och femme skulle bli ett bra team:)
  Trevlig helg!

  Svara
 • Åh, så bra. Tack! Hoppas hon hör av sig 🙂

  Svara