Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | mars 20, 2015

Donna

Hej igen min vän. Hoppas allt är väl.

Har kommit en bra bit på vägen och har drygt två timmar kvar tills vi är hemma. Jag passade på att sova en stund i bilen och vaknade nyss. Känner mig inte riktigt kry. Hoppas innerligt att jag inte går och bli sjuk. Men vila och en värktablett brukar göra susen.

Igår hade vi en så lyckad och  trevlig kväll på Donna i Kristianstad. Det kom drygt 200 personer! Kön var lång utanför butiken strax innan vi öppnade.

Shoppingsugna tjejer 🙂 

Fnulan och Marica kom och stöttade. Malin hjälpte mig även att fotografera under kvällen. Så de flesta bilderna har hon tagit. Så grym! Det borde hon göra mer.

Edit

Med Marica och Fnulan.

Alla fick dricka och äta gott under kvällen.

Vi bjöd på mousserande vin från italienska Rotari. Mitt favoritbubbel. Rotari Blanc de Blanc.

Gott tilltugg från Fredholms Mat och Vinbar.På plats kunde man få håret snyggt stylat av tjejerna från Myran & Malkolm. De lockade till mitt hår. Måste lära mig att locka med en plattång. Ska ju vara busenkelt men jag kan inte fatta hur man gör 🙂Far och dotter Tomas och Henny Tillberg spelade och sjöng.Mats Kvist, Kristianstads klädkung, och jag.Jag och Lotta har på oss Angie Blouse.

Jag körde klädbyten likt Lena PH under Mellon 2006, så du inte undrar och blir förvirrad av att jag har olika kläder på mig på var och varannan bild 🙂

Gjorde tre klädbyten under kvällen. Alltid roligare att se kläderna på än hängandes på en galge.Här har jag Elina Dress på mig.

Under kvällen lottade vi ut presentkort på Cenino/Donna för flera tusen, smycken från Femme Collection samt en stor vinst där vinsten var en hotellnatt på lyxigt hotell i Stockholm, middag på italienska restaurangen Piatti, smycken från FME (900kr) samt presentkort på Cenino/Donna på 500kr. De som köpte kläder från FME fick en lott i kassan och var med i utlottningen av allt detta.

Många glada vinnare var det.Här står jag med tjejen som drog hem storvinsten. Jag har på mig Hannah Dress. Love it!

Nu ska vi stanna och äta. Har kylväskan i bilen med min Svarta Lådan-mat. Får svänga in på en mack och värma.

Hörs med mer bilder om en stund.

Stor Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Donna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Är det nån mer än mig som har problem med att komma in på femmes hemsida för att titta på smycken och kläder?

  Svara
 • Vilken härlig kväll det var igår! Torsdagslyx:)
  Älskar toppen och scarfsen jag köpte, så mjuka och sköna. Tack för pratstunden och att du tog dig tid.
  Ha en härlig helg, kram

  Svara
 • Det glädjer mig att höra! Så kul att du kom ❤️ Trevligt att ses i verkligheten 🙂

  Svara
 • Köpte en FME tjocktröja igår och är sååå himla nöjd med den!!
  Och även tack för vår lilla pratstund. Tycker egentligen det är jättejobbigt att prata om, men ibland kommer man inte ifrån det bara..
  Du har ett hjärta av guld och du är en fantastiskt underbar tjej.
  Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Undrar om ni kommer till Norrköping/Linköping med Femme framöver? Törs inte beställa via webshopen utan vill gärna prova först =).
  Kram Hanna

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker att ni skapat så fina kläder. Min fråga är om Angie Blouse är lättstruken eller om den helt enkelt är i ett material som inte behöver strykas?
  Kram till dig!

  Svara
 • Den behöver knappt strykas, särskilt den i print, men den är lättstruken. Ett måste i garderoben 🙂

  Svara
 • Vilka underbara bilder och ett riktigt lyckat event verkar det som. Kunderna ser väldigt nöjda och glada ut och kläderna verkar omtyckte, så kul! 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vad har du för storlek i Angie Blouse? Jag beställde Hannah Dress som tyvärr var lite för liten för mig (min vanliga storlek) så jag undrar om det är samma typ av storlek i blusarna? ÄLSKAR din kollektion! Kram Madeleine

  Svara
 • Åh, vad kul att höra. Tack! Jag har M i min Angie Blouse och även M i Hannah Dress för att få mer längd. Kram

  Svara