Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | mars 29, 2015

Vårerbjudande!

Hej igen 🙂

Jag måste ju tipsa dig om ett härligt vårerbjudande från barnens favoritshop KidsBrandStore.

Idag och mars ut får du 15%ALLT i butiken.  Passa på att shoppa vårkläder till barnen. Jag har ju en tonåring hemma som inte nöjer sig med vad som helst, så nu ska han och jag passa på att fynda en snygga vårjacka från Ralph Lauren och det lär nog bli något mer också 🙂 Förra gången KidsBrandStore hade bra rabatt så shoppade jag till William. Bl a den fina RL-tröjan han har på sig i mitt förra inlägg från brunchen. Den är hans favorittröja och bästa köpet på länge.

 

Uppge rabattkoden VÅR15 i kassan så får du 15% på ditt köp. HÄR! Kan du shoppa.

Stor Kram ❤️

                 I samarbete med KidsBrandStore 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här