Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | mars 30, 2015

7 minuters work out

Hej igen. Fick så många frågor om vad app:en heter så här är den 🙂

  

Jag laddade hem min för flera, flera månader sedan men har inte provat den förrän idag. Jag körde 7×2 minuter och det tog. Man måste ta ut sig ordentligt och inte fuska. Jag känner mig alldeles mör och tror verkligen att denna kommer funka.

   

 

I min utmaning med Svarta Lådan så ska jag träna två dagar i veckan samt promenera varje dag men nu tänker jag köra den här fyra till fem dagar i veckan istället och promenera. Skönt att slippa kolla på klockan hela tiden om den där jobbiga timmen snart är slut 🙂

Nu kör jag tokintensivt 7-14 minuter istället.

Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “7 minuters work out”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har kört den appen i flera månader och blev överraskad hur mkt den hjälpt. Låste upp en till övning när jag kört den klassiska ett tag. Har fått mer mag- och armmuskler av den där 7-minutersappen än alla år av sporadiskt tränande. Har som vana nu att köra den varje morgon innan frukost. Heja!

  Svara
 • Låter som en bra app! Ska testa den. Kram ❤️

  Svara
 • Vilken bra app, du är duktig du. Vilken härlig blogg du har, jag läser och njuter varje dag. Ha en härlig dag trots ruskväder.
  Kram

  Svara
 • Tack Lena. Vad glad du gjorde mig nu ❤️ Kram

  Svara
 • Åh vad häfitgt den måste jag testa när jag är klar med MammaFitness träningen. 😀

  Svara
 • Hej! Jag är en 16 årig tjej som har ett projekt för att bygga ett bibliotek i en skola i Syd Afrika. Donera gärna några kronor, det tar bara någon minut och det skulle verkligen bidra till att hjälpa barnen på Sodwana Bay Primary School att få en bättre utbildning.
  Donera och få mer info på http://rkthb.co/55570
  Tack på förhand, detta är ett seriöst projekt och ett gäng elever på skolan åker direkt till skolan i samband med Operation Wallacea!

  Svara