Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | mars 31, 2015

God morgon…

… min vän. Nu är det fullt hus här hemma. Det riggas och jag ska snart sminkas inför dagens reklamfilmsinspelning.

  

Hörs under dagen.

Var rädd om dig.

Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “God morgon…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Roligt, reklam är kul! : )

  Svara
 • Ha en härlig dag! Och lycka till med reklamfilmsinspelningen. Kommer gå toppen

  Svara
 • Lycka till med allt idag, stor kram!

  Svara
 • Lycka till fina Hannah ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! på min blogg finns bilderna från dagens reklaminspelning, Kram Clara

  Svara
 • Ser ut som att solen lyser hos er. Grattis! Hällregn här i Blekinge. Idag också.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/03/31/pimp-the-villa-the-male-way/

  Svara
 • Kan inte ni snälla Lotta ut lite kläder från FME-kollektionen? Skulle sååå gärna vilja ha en mor dotter dress. Men ekonomin är typ obefintligt sen puckot drog och lämnade mig och vår dotter med inget i förtroende av att han skulle hjälpa till. Kvar sitter jag fast i våran trea i söderförort där hyran är lika mycket som min sjukpenning. Deprimerande inför sommaren också när vi inte har råd att göra något. Tur att vi har varandra i alla fall. Nä nu får jag sluta pladdra på

  Svara